• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اعتماد به نفس از زبان انتونی رابینز

rahnama

پدر ایران انجمن
نویسنده: رضا سلطانی طبقه بندی: مد و مسائل زندگی،
چند روز پیش که داشتم کتاب موفقیت نا محدود انتونی رابیبنز را میخواندم به جمله ای در مورد اعتماد به نفس بر خورد کردم که خیلی روی من تاثیر گذاشت حالا این جا اون جمله را برای شما نقل میکنم فقط با لحنی آن را بخوانید که واقعا ان را احساس کنید

"اعتماد به نفس چیزی نیست که کسی بیایدو آن را به شما هدیه دهد و یا ان را قبلا داشته اید و حالا از دست داده اید اعتماد به نفس همان احساس قدرتمندی است "

پس همین حالا احساس کنید که قدرتمند ترین فرد هستید و از عهده ی هر کاری بر می ایید و با خود این جمله را بگویید من قدرتمند هستم همین الان شروع کنید همین الان که پشت میز کامپیوتر نشسته اید کمر خود را صاف کنید .احساس قدرتمندی کنید .زمان های گذشته ای را به یاد آورید که موفق شده اید همانطور رفتار کنید .بخندید و خوشحال باشید .با صدای بلند صحبت کنید . نفس های عمیق و مرتب بکشید

به همین سادگی میتوانیم احساس اعتماد به نفس را در خودمان زنده کنیم به همین سادگی میتوانیم از حال بد به حال خوب منتقل شویم

رضا سلطانی
منبع

بالا