• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

انتشار اولین جزئیات از Fifa 12 توسط OPM

Mahsa

متخصص بخش بازی های ویدئویی
fifa116.jpg

EA Sports در آخرین شماره از مجله OPM UK اقدام به ارائه ی اولین اطلاعات و جزئیات از FIFA 12 نمود و قول لیست عظیمی از پیشرفت ها را برای این بازی داد.

آقای David Rutter از استودیوی EA Canada قول داد که این استودیو اطمینان خواهد ساخت که این بازی پیشرفته تر از شماره ی عالی و درخشان قبل یعنی FIFA 11 خواهد بود.

وی گفت: من فکر میکنم که ما با ویژگی Personality Plus در FIFA 11 کار بسیار عالی و بزرگی را انجام دادیم، اما متاسفانه هوش مصنوعی تیم ها، آنطور که باید از این ویژگی حمایت نمی کند.

بعنوان مثال، یک تیم به این نکته توجه نمی کند که اگر بازیکن قدبلندی مثل Peter Crouch در محوطه جریمه حضور دارد، آنها می توانند توپ های بلندی را بر روی سر وی ارسال کنند.

Rutter همچنین از برنامه های آنها برای بازسازی کامل set piece ها و همینطور از بین بردن صفحات لودینگ طولانی در حین انها سخن گفت.

وی گفت: Set-piece هنوز هم کمی ناقص هستند. من از این که قادر به ارسال پرتاب های سریع و انتخاب سریع زننده ی ضربات آزاد نباشم، اذیت می شوم. ما در این زمینه کماکان یک نسل عقب هستیم.

Rutter همچنان اظهار کرد که تیم سازنده در حال تلاش است تا احساسات بیشتری از طرف تماشاگران به بازی تزریق کند؛ که بطور مثال لحظات سختی در انتظار بازیکنانی خواهد بود که در مقابل تیم سابق خود قرار می گیرند.

وی گفت: در لحظاتی که شما یک بازیکن را در مقابل تیم سابقش قرار می دهید، صدای هوکردن ها و اعتراضات به او شنیده خواهد شد، و یا هم تیمی های سابقش تکل های پرخاشگرانه تری بر روی او انجام می دهند. در اینجاست که شما میگویید: wow! ‏FIFA نه تنها خود بازی فوتبال، بلکه این ورزش و احساسات آن را نیز درک می کند.

بالا