از دوست گرامی و عزیز که این تاپیک رو ایجاد کرده خواهش میکنم توضیح بیشتری بدن تا بیشتر بتونیم به پیام واقعی عکسها و عمق معنای تحلیل ایشون از جنگ واقف بشیم
از دوست گرامی و عزیز که این تاپیک رو ایجاد کرده خواهش میکنم توضیح بیشتری بدن تا بیشتر بتونیم به پیام واقعی عکسها و عمق معنای تحلیل ایشون از جنگ واقف بشیم
باروووون عزیز مسافرت هستن و شاید تا چند روز نتونن به سئوال شما پاسخی بدن سیدرضای عزیز...
البته من میخوام استنباط خودم از این عکس هارو بگم...
به نظر من عکاس این عکس ها یا بهتره بگم عکاسان این عکس های ناب و پر معنی،خواستن به مردم جهان بگن ، همه کسانی که در جنگ ها حضور دارن و همیشه در ذهن مایی که از دور داریم میبینمشون،خشن به نظر میرسن،شاید ناخواسته و از سر اجبار،یا از روی انجام وظیفه و ماموریتشون هست که به جنگ ها فرستاده میشن.شاید اونا هم دوست ندارن بجنگن،دوست ندارن خشونتی باشه،طرفدار صلح هستن...ولی چه کنن که مامورن و معذور...
همونطور که توو عکس ها میبینیم اونا هم دل دارن،مهربونن،کمک میرسونن،معنی عشق و محبت رو میفهمن و غیره...
شاید عده کمی توو دنیا باشن که بخوان جنگ و خونریزی بشه...اما همه ما ها در هر جا و مکان و مملکتی ،تابع یه سری قوانین هستیم و مجبوریم که رعایت کنیم...
امیدوارم توونسته باشم مفهوم کامل حرفامو برسونم...:گل: