• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اولین صندلی داغ ایران انجمن با حضور Maryam عزیز

وضعیت
موضوع بسته شده است.

khodam

متخصص بخش ادبیات
سلام عزیزم .
58- نظرت در مورد تولد و مرگ؟
59- اسم اولین بچتو چی می زاری؟
60- 6 تا از کارتونایی که بچه بودی زیاد نگاه می کردی رو بگو.
فعلا اینا رو بگو. باید بیشتر فکر کنم :فکر:

rahnama

پدر ایران انجمن
- وقتی به مشکلی برخورد میکنی , عکس العملی که داری چیست؟
- چرا در مسافرتها می خواهیم سریعتر به مقصد برسیم؟
- بنظر شما مرد می تواند گریه کند؟
- بنظر شما دوستهائی که داری بیشتر شوخی کنند و یا جدی باشند . کدام را می پسندی؟
- چرا بعضی از مردها و زنان در بیرون خنده رو هستند و در منزل اخمو؟
- چرا در ایران انجمن که بنظر من سالمترین انجمن است , خصوصا آقایان نمی خواهند اسم واقعی خود را بنویسند؟
- پیتزا دوست داری یا کنتاکی؟چرا؟
- با توجه به اینکه بیشتر جوانان در برابر نصیحت بی تفاوت هستند , به چه صورت می توان تجربیات خوب را به آنا ن منتقل کرد؟
- نقطه قوت من و نقطه ضعف من چیست؟ هر شخصی نقطه قوت و ضعف دارد.

:گل:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
جواب سوالات GORG

57. چه خوابی دوست داری ببینی؟ اصلا خواب دوست ندارم ببینم .

58. مساحت زمین؟ نمیدونم

59. چه قدر پول دوست داری؟ به اندازه ای که در رفاه زندگی کنم .

60. اگه بهت بگن تو همین الان از طرف خدا کافر شناخته شدی چیکار میکنی؟ هیچوقت یه همچین اتفاقی نخواهد افتاد چون خداوند مهربان تر از حد تصور ماست.

61.چرا به دنیا اومدی؟ این از اون چراهایی هست که هیچوقت نمیتونم براش جوابی پیدا کنم .

62.چرا اسمت مریمه؟ اسمم رو پدرم انتخاب کرده .

63.چرا تو ایران به دنیا اومدی؟ نمیدونم واقعا .

64.چرا دختر شدی؟ اینو دیگه اصلا نمیدونم .

65.قیمت تمام عناصر بدن انسان چنده؟ :تعجب:

66.من چندتا مو دارم و تو چند تا موداری؟چرا؟ :خیلی خیلی تعجب:

67.تعداد دقیق انسان های دنیارو بگو؟ :خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی تعجب:

ببینم با این چوبا میسوزی یا نه

وای چه قدر سوالات سخت بود وای سوختم :خنده2:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
جواب سوالات melika

سلام
وارد مي شوم .....
سوالام همه با توجه به رشته تحصيليتون . شايد قرمز نباشن اما فكر كنم بسوزونن :
پيشاپيش براي علمي كردن بحث ......

سلام البته شما که استادید ولی قبل از پاسخ یه توضیحی در مورد رشته علوم انسانی بدم .
این مشکل رو من در عالم واقعی هم دارم که اکثر دوستانی که با توجه به متفاوت بودن رشتشون با رشته ی ادبیات و علوم انسانی آشنایی زیادی ندارند و بیشتر با اسم اون آشنان ؛ رشته علوم انسانی این ذهنیت رو در اونها ایجاد میکنه که علوم انسانی یعنی فقط ادبیات ، که به هیچ عنوان اینطور نیست ، بخش های تخصصی این رشته خیلی گسترده هستند از فلسفه و منطق گرفته تا تاریخ و آمار ... که البته ادبیات هم یکی از این زمینه ها هست.
به عنوان مثال همه ی توضیحات : این سوالات در چند درس اول فقط یکی از کتابهای علوم انسانی (آرایه های ادبی سوم دبیرستان) از بین کتابهای متنوع این رشته موجود هست .

68.بحر در شعر چيه ؟ همه بحر هاي شعر را ( با وزن و نام ) بفرماييد

بحر به قالب های شعری میگن . میشه گفت یکی از راه های وزن و آهنگ دادن به شعر همین بحر هستش .در یک جمله ی کتابی میشه اینطوری گفت :آرایش ارکان عروضی در کنار یکدیگر ، وزن ها یا بحر های عروضی را ایجاد میکنند . (البته بحر فقط مختص شعر نیست)
میدونید که بحرها زیاد هستند من خودم همشون یادم نیست ، مثل بحر طویل و بحر فرد(تک بیت) و همین بحرهایی که شما در سوالات 71
تا 76 گفتید .
برای آشنایی بیشتر میتونید این رو بخونید : http://www.encyclopaediaislamica.com...l2.php?sid=526

69.چرا اغلب آثارا ادبي اصيل و كهن ايراني نسخه اصليشون چاپ خارج از ايران ؟

کدوم آثار ؟ منظورت از کهن و اصیل چی هست ؟
اگر منظورت آثا ناب کهن و قدیمیتر ایران هست که اکثراً نسخه ی اصلی اونها دست نویس هست .
یه عده آثار دیگه هم هستند که در زمان هایی مثل دورانی که هنوز صنعت چاپ به ایران نیومده بود و یا اگر هم بود در حد وسیع نبود یعنی توان حروف چینی های گسترده با کیفیت رو نداشتند ، و یه عده هم که به دلیل شرایط بد اجتماعی دورانی خاص چاپ و حروف چینی خارج کشور میشدند .

70. عشق اوني كه در منظومه ويس و رامين يا ليلي و مجنون ؟چرا ؟

مسلماً ویس و رامین ، چون ایرانی هست .

71. غزل را كامل مشخصاتش را بفرماييد و يك مثال بزنيد

غزل یکی از پر کاربرد ترین قالب شعر هست . در بيت اول، هر دو مصراع هم قافيه اند و در بيتهاي بعدي، فقط مصراع هاي دوم هم قافیه با بیت اول هستند.
تعداد بیت ها بین 5 الی 15 بیت گاهاً بیشتر تا فکر کنم 19 بیت.

72.قصيده را كامل مشخصاتش را بفرماييد و يك مثال بزنيد

شعرهایی با بیت های طولانی تر از قالب غزل مثلاً 60 بیت.

73.قطعه را كامل مشخصاتش را بفرماييد و يك مثال بزنيد

ابیاتی که مصراع دومشون هم قافیه است . شعرهایی که از حداقل دو بیت هستند گاهی هم بیشتر ماکسیمم یادم نیست. شبیه غزل ولی متفاوت از لحاظ نوع ساختاری بیتها .

74.مثنوي را كامل مشخصاتش را بفرماييد و يك مثال بزنيد

معمولاً شعرهای هستند بسیار طولانی که از لحاظ قافیه فکر کنم محدودیتی ندارند .
شاهنامه فردوسی بارزترین مثنوی هست با طول 60 هزار بیت .

75.رباعي را كامل مشخصاتش را بفرماييد و يك مثال بزنيد

شعرهایی با 4 مصراع در وزن خاص. معروفترین رباعی سرا هم که خیام بود .

76.دو بيتي را كامل مشخصاتش را بفرماييد و يك مثال بزنيد

اطلاع دقیق از سبکش ندارم جز اینکه دو بیتی های باباطاهر معروفند .

77.بازم هست ؟

گفتم تعدادشون زیاد هست .
تک بیتی های معروف از جمله تک بیتی های صائب جا موند . که من خیلی دوست دارمشون . مخصوصا اونهایی که مضمون تربیت و روابط روزمره انسانی دارند، که در عالم واقعیت زیاد به کار ما میان و من به همین دلیل ازشون خوشم میاد .

مثل :

سبک مغزی که از اسباب جهان بر خویش میبالد ... چو حمالیست که از بار گران بر خود می بالد

---

درون خانه ی خود هر گدا شهنشاهی است ... قدم برون منه از حد خویش و سلطان باش

اگر در اسم هاشون اشتباه نکنم ترجیع بند و ترکیب بند و مستزاد ... چندتای دیگه . شعر و قالبهای نیمایی هم که دیگه معروف هست .

78. بديهه سرايي چيه ؟ مثال بزن

79.شعر نو يا شعر كهن ( كلاسيك ) ؟ چرا ؟

سنتی ، چون نو رو فراری از طرف کسانی که دیگه استعدادی برای شعر گفتن سنتی نداشتند میدونم . بگذریم از اینکه خیلی ها هم معتقد هستند که در دنیای صنعتی امروز دیگه نمیشه سبک شعر سنتی رو به کار برد ولی من این رو هم بهونه میدونم ، البته نظر شخصی من هست که غالب هم نیست .

80.كل كتاب هاي غير درسي كه تا حالا خوندي ؟

بیشتر از تعداد انگشتان دستم .

81. نظرت در باره آثار جين آستن چيه ؟

جین اوستن ... عاشق کتاب غرور تعصبش هستم ، این کتاب روایت زندگی خودش هست در قالب رمان به خاطر علاقه ای که به داستان کتاب از قدیم داشتم 2 مدل فیلم سینمایی که از روی داستان این کتاب ساختند رو تا بحال دیدم اگر باز هم کارگردانی به سرش بزنه و فیلم سینمایی این کتاب رو بسازه باز هم من به سرم میزنه تا این فیلم رو بیابم و ببینم .

82.اگر نويسنده بودي دوست داشتي به جاي كدوم نويسنده ( چه ايراني و چه خارجي) باشي ؟

به جای صاحب این بیت :

بسی رنج بردم در این سال سی عجم زنده کردم بدین پارسی

امروز با جواب دادن این سوالات به یاد دوران تحصیلم دبیران ادبیاتم افتادم ،
امیدوارم هر جا که هستند سلامت باشند ...:گل:

آخرین ویرایش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
جواب سوالات GORG

فقط یه سوال دارم

83.اگه همین الان بهت بگن: (( ایران انجمن در حا حاضر 966 تا کاربر داره برای هریک از کاربران یک لقب بذار )) چی کار میکردی؟چرا؟حالا واسه 100 تاشون لقب بذار.

خیلی کار مشکلی هست ... همین الان برای خودم هم نمیتونم لقب بذارم چه برسه 966 تا:تعجب:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
جواب سوالات khodam

سلام عزیزم .

سلام به دوست و همکار عزیزم :دوست:

84- نظرت در مورد تولد و مرگ؟ مرگ و تولد با هم معنا پیدا میکنند ... تولد انسان رو به زندگی امیدوار میکنه ولی مرگ ...

85- اسم اولین بچتو چی می زاری؟ اینو خصوصی بهت میگم :بدجنس:

86- 6 تا از کارتونایی که بچه بودی زیاد نگاه می کردی رو بگو. پینوکیو ، چوبین ، زورو ، بنر ، زنان کوچک ، بابا لنگ دراز

فعلا اینا رو بگو. باید بیشتر فکر کنم :فکر:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
جواب سوالات rahnama

87- وقتی به مشکلی برخورد میکنی , عکس العملی که داری چیست؟ سعی میکنم اگر میتونم حلش کنم و اگر نتونستم اون وقت توکل میکنم به خدا و خدا همیشه جواب گوی اعتمادم بهش هست .

88- چرا در مسافرتها می خواهیم سریعتر به مقصد برسیم؟ چون باورشون غلطه و اون این هستش که فکر میکنم سفرشون از وقتی به مقصد میرسند شروع میشه دیگه نمیدونند سفرشون از همون لحظه که به فکر مسافرت می افتند شروع شده ...

89- بنظر شما مرد می تواند گریه کند؟ بله میتونه چون آدمه ... خیلی دور از ذهن نیست .

90- بنظر شما دوستهائی که داری بیشتر شوخی کنند و یا جدی باشند . کدام را می پسندی؟ هر چیزی حد تعادلش خوبه من دوستی رو میپسندم که به وقت جدی باشه و به وقت هم شوخی کنه ...

91- چرا بعضی از مردها و زنان در بیرون خنده رو هستند و در منزل اخمو؟ به خاطر اینکه شاید مشکلاتشون رو در خونه حبس کردند و هر موقع پاشون رو توی خونشون میگذارند یک دفعه با مشکلاتشون رو برو میشن البته مشکل بین زن و مرد یک چیز خیلی طبیعی هست و بودن مشکل به معنی نبود مهر و محبت نیست . مشکل در خانواده بیشترین سرچشمه اش مسائل مادی هستش از نظر من .

92- چرا در ایران انجمن که بنظر من سالمترین انجمن است , خصوصا آقایان نمی خواهند اسم واقعی خود را بنویسند؟ نمیدونم دلیلش چیه ، شاید تغییر رو دوست دارند . شاید هم یه دلیلش این باشه که اسم و فامیل رو چون خود آدم ها در انتخابش نقشی ندارند ولی اسمی که اینجا انتخاب میکنند بسته به علایق خودشون و با میل باطنی اون رو انتخاب میکنند .

93- پیتزا دوست داری یا کنتاکی؟چرا؟ جدیدا مرغ کابوکی دوست دارم ... نمیدونم چرا :نیش:

94- با توجه به اینکه بیشتر جوانان در برابر نصیحت بی تفاوت هستند , به چه صورت می توان تجربیات خوب را به آنا ن منتقل کرد؟ میدونید باید کسی بخواد تا راهنمایی بشه ... اگر درخواستی از طرف خود شخص چه باتنی چه ظاهری نباشه به هیچ وجه نمیشه اون رو نصیحت کرد ...

95- نقطه قوت من و نقطه ضعف من چیست؟ هر شخصی نقطه قوت و ضعف دارد.

نقاط قوت : مهربان ، دلسوز ، خانواده دوست ، با گذشت ، صادق و خیلی از خصوصیات خوب و منحصر به فرد دیگه که الان حضور ذهن ندارم .

خیلی ممنون از سوالات خوبتون ...:گل:

Nethunter

متخصص بخش شبکه و اینترنت
با سلام به دوست جون خودم
انگاری دوروز مونده که پاشی منم در این دوروز بیکارم :50:

96- خوشبختی رو تعریف کن برام؟
97- چه تعریفی از خدا داری؟
98- چه تعریفی از دوست داری؟
99- به دوستات کادو بدی چی میدی؟
100- چی دوست داری کادو بگیری؟
101- به من چی کادو میدی؟ پس کی میدی :نیش:؟
102- به نظرت مهمترین چیز تو زندگی چیه ؟

Maryam

متخصص بخش ادبیات
جواب سوالات Nethunter

با سلام به دوست جون خودم
انگاری دوروز مونده که پاشی منم در این دوروز بیکارم :50:

ســـــــــــــــــلام بر بانوی گیوتین به دست

ممنون از سوالاتت ...:گل:

96- خوشبختی رو تعریف کن برام؟ خوشبختی رو نمیشه تعریف کرد اون رو باید احساس کرد ... بعضی چیزها در تعریف نمیگنجند مثل عشق و محبت و خوشبختی ...

97- چه تعریفی از خدا داری؟ اسم خداوند که میاد این جمله به زبانم میاد ... خداوند در اعماق قلب ما جای دارد ...

98- چه تعریفی از دوست داری؟ دوست یعنی التیام بخش زخم های روحی ...

99- به دوستات کادو بدی چی میدی؟ سعی میکنم اونقدر از دوستم شناخت داشته باشم که اون چیزی که بهش علاقه داره رو بهش هدیه بدم .

100- چی دوست داری کادو بگیری؟ گل طبیعی با گلدونش لطفا :بدجنس: و چون خیلی اصرار کردی از این نوع شکلات :50:
After Eight
0xwb7ud2ybk65lr5p0t8.jpg

101- به من چی کادو میدی؟ پس کی میدی :نیش:؟ به تو یه تقویم کادو میدم که روزهاش با سرعت نور حرکت بکنند :گل:
گرو نگه میدارم هر موقع اومدی خونمون بهت میدم :بدجنس:

102- به نظرت مهمترین چیز تو زندگی چیه ؟
مهمترین چیز اینه که آدم از زندگیش راضی باشه و به آینده امید داشته باشه همین نه بیشتر نه کمتر

Maryam

متخصص بخش ادبیات
تاریخ شروع : 26 آذر ساعت 11:16 شب
تاریخ پایان : 6 دی ساعت 11:16 شب

هر شروعی یک پایانی داره
انگار همین دیروز بود که صندلی داغ مریم بانو استارتش زده شد
الان باید چراغ ها رو خاموش کرد ، چه شاعرانه گفتم :بدجنس:

از همه عزیزانی که بمن لطف داشتند و توی این تاپیک زحمت کشیدند و ازم سوال کردند یک دنیا ممنونم
امیدوارم بتونم جبران کنم :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا