• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

اولین و آخرین تصادف رانندگی من

rahnama

پدر ایران انجمن
حدود 42 سال است گواهینامه دارم.12 سالش گواهینامه پایه یک.
وبلاگی به نام آموزش فرهنگ رانندگی و سایتی با هم نام که با کمک ادمین عزیز و امین خان :گل:می نویسیم.
آموزشگاه تعلیم رانندگی داشتم و همیشه تاکیدم این بود فاصله طولی و عرضی را رعایت کنید.سبقت نابهنگام نگیرید . با تلفن همراه صحبت نکنید و.....
5سال قبل از منزل بطرف آموزشگاه می رفتم.مبایلم زنگ زد. یک لحظه نگاه کردم که شماره را ببینم.. ترق خوردم به یک پیکان.مقصر 100در 100 هم من بودم.
واقعا خنده ام گرفت.من که بقول عامیانه نصیحت میکردم خودم شدم جریان نمک.(هر چیزی که .......)

رعایت مقررات رانندگی باعث ........چی بنویسم ؟ من که روم نمیشه.خودتان جمله را تکمیل فرمائید.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
این نظر رو در بخش نظرات سایت خوب فرهنگ رانندگی هم نوشتم و الان اینجا هم عیناً کپی میکنم...
رعایت مقررات رانندگی باعث احساس لذت از یک آرامش همیشگی می شود.

ممنون بسیار عالی بود :گل:

amin khan

مدیر انجمن
رعایت مقررات رانندگی باعث ایجاد آرامش برای خود و سرنشینان میشود.

parastu

متخصص بخش گالری عکس
به قول مربیم:خجالت2:
رعایت مقررات رانندگی باعث میشه که تصادف نکنی و برای همیشه از رانندگی بدت نیاد و از رانندگی لذت ببری:نیش:
دقت کردین من چند بار از کلمه رانندگی استفاده کردم؟:نیش::نیش:

آخرین ویرایش:

rahnama

پدر ایران انجمن
ممنون از همه عزیزانی که این جمله را کامل کرده و یا کامل میکنند.

نیکا

متخصص بخش معماری
رعایت مقررات رانندگی باعث ایجاد نظم تو خیابونا میشه و همه از رانندگی لذت می برند...

:گل:

Mahdi Askari

مدير فنی
رعایت قوانین باعث می شود که جناب پلیس خسته نشود ( جریمه نوشتن کار سختیه خدایی:نیش:)

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
رعایت مقررات رانندگی باعث احساس امنیت و اعتماد به نفس بیشتری در رانندگی می شود

Maryam

متخصص بخش ادبیات
رعایت مقررات رانندگی باعث آسودگی خاطر و آرامش خودمان و سرنشینان میشود .

خیلی ممنون آقا هوشنگ از این تاپیکتون و خواستن همکاری از ما خیلی خوشم اومد :گل:

بالا