Maryam
متخصص بخش ادبیات

آيا مي دانيد مصرف اين نوشيدني در صبحانه تأثير آنتي اكسيداني چاي را ميكاهد و همين طور ....
مصرف شیر پرچرب در صبحانه تأثیر آنتی اكسیدانی چای را می كاهد
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: استفاده از شیر پرچرب می تواند میزانی از آنتی اكسیدان های موجود در چای را از بین ببرد.
محمدجواد حسین زاده افزود: استفاده از شیر پرچرب می تواند میزانی از آنتی اكسیدان های موجود در چای را از بین ببرد.
وی گفت: موادی كه به عنوان مواد چرب مصرف می شود برای حفاظت عروق جنبه منفی تلقی می شود.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران اضافه كرد: چربی بیش از حد برای بدن مضر است، چون در دیواره عروق رسوب می كند و باعث تنگی و گرفتگی آنها و در نتیجه سكته قلبی و مغزی می شود.
حسین زاده گفت: چربی زیاد در رژیم غذایی ممكن است اثر آنتی اكسیدانی ویتامین C را از بین ببرد.
منبع : farsnews.com