• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ایران چندروز جلوتر به برزیل باخت

ناهید

متخصص بخش
ایران چندروز جلوتر به برزیل باخت

http://www.persianweek.com/category/archive/slideshow
392_13-620x250.jpg

تلویزیون ورزشی کویت چند روز قبل و پس از بازی دو تیم ایران و کویت ، گل‌های جوانان تیم ملی کشورش را برزیلی توصیف کرد و با کنایه گفت: ایرانی‌ها آخر همین هفته در حالی به مصاف تیم برزیل می‌روند که از کویت با گل‌های برزیلی پذیرایی شدند.
این مقدمه تلخی بود برای دیدار رویایی دو تیم ملی فوتبال ایران و برزیل که پنجشنبه شب ۱۵ مهرماه در ورزشگاه بن‌زاید از ساعت ۲۰:۳۰ دقیقه به وقت تهران برگزار شد. این بازی بزگ که حتی بازی قبل تیم ملی فوتبال ایران در مقابل کویت را تحت تاثیر قرار داده بود و باعث باخت ۲بر یک تیم فوتبال کشور مان شده بود با هیاهوی زیاد و بلیت ها یی به ۳ قیمت (هر قطعه بلیت VIP مبلغ ۳۵۰ درهم (حدود ۹۸ هزار تومان) است. بلیت جایگاه مبلغ ۱۳۰ درهم (حدود ۳۷ هزار تومان) و بلیت های معمولی ۷۰ درهم (حدود ۲۰ هزار تومان)، آغاز شد . تیم ملی ایران در حالی به مساف حریف پر نام و آوازه خود رفت که سه جلسه در ابوظبی تمرین کرد در حالیکه رقیبش تنها با یک جلسه تمرین در مقابلش حاضر شد.
ترکیب ایران:
سید مهدی رحمتی، محمد نصرتی، سیدجلال حسینی، احسان حاج‌صفی، پژمان نوری (میلاد میداودی-۸۷)، مسعود شجاعی، جواد نکونام، آندرانیک تیموریان، خسرو حیدری (کریم باقری- ۷۳)، میلاد زنیدپور (ایمان مبعلی-۶۰) و محمد غلامی (کریم انصاری‌فرد-۵۵).
سرمربی: افشین قطبی

ترکیب برزیل:
ویکتور، دنی آلوس، تیاگو سیلوا (رویو-۷۸)، آندره سانتوس، لوکاس (دیوید لوییز-۸۱)، رامیرس (ساندرو-۶۷)، کارلوس ادواردو (جیولیانو-۶۴)، فیلیپه کوتینو (الیاس-۴۶)، روبینیو (نیلمار-۶۸)، آندره، آلکساندر پاتو.
سرمربی: منسز

داور: فرید علی از امارات
384_131.jpg

در این بازی که حدود ۱۵ هزار تماشاگر آن را از نزدیک تماشا می کردند ملی‌پوشان ایران بازی خوبی را آغاز کردند و در دقیقه ۵ توسط محمد غلامی توانستند به گل دست یابند، اما داور مسابقه به اشتباه گل او را به دلیل آفساید مردود اعلام کرد. اما در نهایت برزیل با سه گل ایران را شکست داد. دنی آلوز ، الکساندر پاتو و نیلمار در در دقایق ۱۴ و ۶۸ و ۱+۹۰ برای تیم شان گل زدند تا برزیل سه بر صفر برنده باشد.
385_13.jpg
386_13.jpg
388_13.jpg
شبکه دوبی اسپرت که حمید استیلی را به عنوان کارشناس در اختیار داشت با تکنولوژی ۳D با رها تصویر گل مردود ایران را نمایش داد و تاکید کرد که این گل صحیح بوده و داور بازی اشتباه کرده است.
از حاشیه های جاالب بازی نیز تبلیغ سریال قهوه تلخ بود که دور تا دور زمین را فرا گرفته بود و به ناچار از رسانه ملی پخش میشد.
387_13.jpg
مهدی رحمتی در این دیدار نمایش بسیار خوبی را از خود نشان داد و سه – چهار موقیعت تک به تک را دفع کرد. و بهترین بازیکن زمین معرفی شد.رحمتی پس از دریافت جایزه بهترین بازیکن میدان گفت: از همه تماشاگران تشکر می کنم و به واسطه همه زحمت هایی که کریم باقری برای فوتبال ایران متحمل شده است این جایزه را به وی تقدیم می کنم.
در این دیدار سرانجام کریم باقری هم از تیم ملی خداحافظی کرد. او در دقایق پایانی مسابقه وارد زمین بازی شد و با تشویق های طرفداران روبرو شد. آنها برای شماره ۶ محبوب چنین شعاری را سر می دادند: “باقری با غیرت”. شماره ۶ اسطوره‌ای فوتبال ایران پس از خداحافظی از فوتبال ملی گفت: هر آمدنی، رفتنی دارد و من خوشحالم در بازی با برزیل خداحافظی خوبی از فوتبال ملی داشتم. کاپیتان تیم ملی ایران در دیدار برابر برزیل خاطرنشان کرد: هر آمدنی، رفتنی دارد و من امروز مقابل تیم فوتبال برزیل از فوتبال ملی خداحافظی کردم.
جواد نکونام کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان از عملکرد این تیم در مصاف با برزیل صرفنظر از نتیجه بدست آمده ابراز رضایت کرد و گفت: استرس و ترس از نام برزیل اجازه نداد، تمام توانایی خود را بروز دهیم.
391_13.jpg
390_13.jpg

پس از بازی:
علی سعیدلو که برای تماشای دیدار تیم‌های ایران و برزیل در ورزشگاه زاید ابوظبی حضور داشت در پایان این دیدار گفت: جا دارد از مسئولانی که زمینه برگزاری این بازی را فراهم کردند تشکر کنم. هدف اصلی ما در ورزش برقراری تعامل و توسعه و گسترش روابط با کشورهای مختلف است که برگزاری دیدارهایی مانند دیدار با برزیل به ما کمک می کند که به هدفمان دست پیدا کنیم. رئیس فدراسیون فوتبال ایران با ابراز رضایت از عملکرد ملی پوشان برابر برزیل گفت: از عملکرد افشین قطبی در تیم ملی بجز دیدار برابر کویت راضی هستیم و او تا جام ملتها می ماند.
علی کفاشیان که در پایان دیدار دوستانه ایران – برزیل با ابراز رضایت از عملکرد ملی پوشان برابر برزیل گفت: از عملکرد افشین قطبی در تیم ملی بجز دیدار برابر کویت راضی هستیم و او تا جام ملت‌ها می ماند. افشین قطبی از زمانی که هدایت تیم ملی را برعهده گرفته عملکرد خوب و قابل قبولی داشته و تنها در دیدار برابر کویت در فینال پیکارهای غرب آسیا عملکرد خوبی نداشت.
389_13.jpg

افشین قطبی سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان با اعتراض به مردود اعلام شدن گل محمدی غلامی توسط “علی فرید” داور اماراتی این مسابقه اظهار داشت: یک نفر به من بگوید که چرا این گل مردود اعلام شد؟! قطبی در تحلیل فنی‌اش از این دیدار تاکید کرد: از هشت بازیکن عقب تیم راضی هستم اما از عملکرد سه بازیکن جلوی تیم رضایت ندارم. البته اعتقاد دارم تیم ایران در خط دفاعی و میانی عملکرد خوبی داشت، ضمن اینکه رحمتی یکی از بهترین بازی‌هایش را در این مسابقه به نمایش گذاشت. قطبی در مورد اختلاف دو تیم برزیل و ایران عنوان کرد: اگر به دنبال سطح اختلاف تیم‌های ایران و برزیل هستید فقط کافی است به ضربه دنی آلوس از روی ضربه ایستگاهی نگاه کنید.

مانو منه‌زس پس از پیروزی تیمش از آمادگی‌اش برای برگزاری دیدار دوباره با تیم ملی ایران در تهران یا برازیلیا خبر داد سرمربی تیم فوتبال برزیل خاطرنشان کرد: ما در این بازی از بازیکنان جدید و جوان استفاده کردیم که از عملکردشان رضایت دارم. امیدوارم این روند ادامه داشته باشد و ما هم به خوبی آنها را محک بزنیم چرا که باید در برزیل پاسخگوی مردم باشیم. وی در مورد گل صحیح ایران که توسط کمک داور به اشتباه مردود اعلام شد، افزود: هنوز تصاویر این بازی را نگاه نکرده‌ام اما من به این اتفاقات چندان اعتقادی ندارم زیرا اشتباهات داوری هم جزئی از بازی است. البته فکر نمی کنم در مجموع نوع قضاوت داور بازی تاثیر چندانی در بازی داشت.

ابراهیم آشتیانی کارشناس فوتباال اظهار داشت: برزیل با نفرات اصلی برابر تیم ایران قرار نگرفت و چند بازیکن مطرح خود را در ترکیب نداشت، اما بازی واقعی و مطلوبی را به نمایش گذاشت.

بالا