حوادث>داخلی -مرد شیاد که به بهانه استخدام راننده تشریفات برای فرودگاه کلاهبرداری کرده و گریخته بود تحت تعقیب کارآگاهان قرار گرفت.
روزنامه ایران در این باره نوشت:
چندی قبل راننده مسافربری با مراجعه به شعبه چهاردهم بازپرسی دادسرای ناحیه 12 تهران از مرد شیادی شکایت کرد و گفت: حدود یک ماه قبل مرد میانسالی را به عنوان مسافر سوار کردم. او که خود را کارمند یکی از سازمانهای دولتی معرفی می کرد مدعی شد میتواند مرا به عنوان راننده تشریفات فرودگاه با حقوق و مزایای خوب استخدام کند.
من هم به او اعتماد کرده و مدارکم را در اختیارش قرار دادم. چند روز بعد هم وقتی گفت میتواند برایم حواله خودروی دولتی بگیرد با زحمت زیاد 12 میلیون تومان تهیه کرده و همراه او به بانک رفته و پول را به حسابی که گفته بود واریز کردم. اما از آن روز به بعد ناپدید شد و تا امروز هم به تلفنهایم جواب نمیدهد.
بدین ترتیب با دستور بازپرس پرونده، کارآگاهان پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران ردیابیهای تخصصی برای شناسایی و دستگیری متهم را آغاز کردند و با مراجعه به بانک مورد نظر موفق به کشف عکس متهم از طریق دوربینهای مداربسته بانک شدند.
سرهنگ کارآگاه علی غیاثوند - رئیس پایگاه هفتم پلیس آگاهی تهران - با اعلام این خبر گفت: از آنجا که هویت واقعی و مخفیگاه متهم هنوز شناسایی نشده است و احتمال ارتکاب جرایم بیشتری از سوی وی وجود دارد بازپرس پرونده با درخواست چاپ عکس بدون پوشش متهم در روزنامه از مردم خواست چنانچه از هویت واقعی وی اطلاع دارند موضوع را با شماره تلفنهای 21864802 و 21864705 به کارآگاهان خبر دهند.
56181