• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ای فرزندان آدم...

Silver Star

مدير ارشد تالار
پیامبر اکرم فرمود:
خداوند فرزندان آدم را این گونه ندا می دهد:

ای فرزندان آدم،
من بی نیازی هستم که نیازمند نمی شوم
مرا در آنچه به تو عطا کرده ام اطاعت کن
تا تو را چنان بی نیاز کنم که نیازمند نشوی.

ای فرزند آدم،
من زنده ای هستم که نمی میرم
مرا در آنچه به تو امر کرده ام اطاعت کن
تا تو را زندگی ای بخشم که نمیری.

ای فرزند آدم،
من به هرچه گویم «باش»، می شود
مرا در آنچه به تو امر کرده ام اطاعت کن
تا تو را چنان قرار دهم
که به هر چیز بگویی «باش»، بشود.

as35atslv4tkazfkcbr.jpg

TAHEREH

متخصص بخش
رسول خدا (ص) فرمودند:
خداوند تبارک و تعالی می فرماید:
ای فرزند آدم! تو با من به انصاف رفتار نکردی، من با ارزانی داشتن نعمت بر تو، با تو دوستی کردم و تو به نافرمانی و ارتکاب معصیت با من دشمنی می نمایی؛ خوبی های من به سوی تو سرازیر شد و شر و بدی های تو به سوی من همواره بالا آمد، پی در پی در هر روز و شب، فرشته ای گزارش صدور عمل قبیحی را از تو به من اطلاع می دهد، ای فرزند آدم چنانچه کارهای تو را از دیگری به تو خبر می دادند (که فلانی چه کرده و چه کرده) و تو وی را نمی شناختی، در دشمنی او شتاب می کردی.

TAHEREH

متخصص بخش
حضرت رسول اکرم(ص) فرمودند:
خداوند فرموده است:

ان بیوتی فِی الارضِ المساجد، تُضینی لاهلِ السماءِ کَما تُضینی النجومِ لاهل الارضِ. الا طوبی لِمن کانت المَساجد بیوته. الا طوبی لِعبد تُومنا من بَیته ثُم زارنی فی بیته. الا ان عَلی المزبور کرامة الزائر. الا بشر الامشائی فی الظلمات الی المَسجد بالنور الساطعِ یوم القیامة

خانه های من در زمین همان مساجدند که برای اهل آسمان می درخشند، آن گونه که ستارگان برای اهل زمین می درخشند.
خوشا به حال آنان که مساجد را خانه خویش قرار داده اند... خوشا به حال بنده ای که در خانه خویش وضو بگیرد، آن گاه مرا در خانه ام زیارت کند! آگاه باشید که بر زیارت شونده لازم است که زائر خویش را بزرگ شمارد و به وی احسان کند. کسانی را که در دل تاریکی شب به سوی مساجد گام بر می دارند، به نوری درخشان در روز قیامت، بشارت دهید!

بحار الانوار/ج 84/ص 14

TAHEREH

متخصص بخش
يَابنَ آدَمَ ، خَلَقتُ الأَشياءَ لِأَجلِك
وخَلَقتُكَ لِأَجلي .

اى آدميزاد! همه چيز را
براى تو آفريدم و تو را براى خودم آفريدم .
شرح الأسماء الحسنى ، 139

TAHEREH

متخصص بخش
حضرت محمد (ص) فرمود:
خداوند تبارك و تعالى می‌فرمايند:

محبوب‏ترينِ بندگانم نزد من، كسانى هستند كه براى من با يكديگر دوستى می‌كنند، دل‏بسته مسجد هايند و سحرگاهان به استغفار مشغول ، آنان هستند كه هرگاه بخواهم زمينيان را كيفرى دهم، يادشان می‌كنم و به سب
ب آنان، كيفر را از زمينيانْ بازمى‏‌دارم.

مكارم الأخلاق، 2 / 375 / 2661- بحارالأنوار؛ 77 / 86 / 3

بالا