مواد لازم :
6 عدد متوسط كدوي خورشتي
6 عدد متوسط بادنجان قلمي
2 قاشق سوپ خوري روغن زيتون
(1 عدد متوسط ( خرد شود پياز
(1 عدد متوسط ( خرد شود سير
400 گرم گوشت چرخ كرده
( 200 گرم ( رنده شود گوجه فرنگي
يك چهارم ليوان رب گوجه فرنگي
250 ميلي ليتر آب گوشت
65 گرم برنج
( 2 قاشق سوپ خوري ( خرد شود جعفري
( 40 گرم ( رنده شود پنير پيتزا
به مقدار كافي نمك و فلفل
مواد لازم براي سس :
30 گرم كره ي پاستوريزه
يك و نيم قاشق سوپ خوري آرد
1 ليوان شير پاستوريزه
1 عدد تخم مرغ
كمي ( رنده شود) جوز هندي
طرز تهيه :
بادنجان و كدو را از طول نصف كنيد. داخل آن را با قاشق خالي كنيد. بادنجان وكدويي را كه با قاشق درآورده ايد، به طور كامل ساطوري كنيد. روغن را داغ كرده ، سير و پياز را به روغن اضافه كنيد تا نرم شود. سپس گوشت چرخ كرده را به آن بيفزاييد تا اي شود. بادنجان و كدوي ساطوري شده و گوجه فرنگي رنده شده را بيفزاييد. رب گوجه را در آب گوشت حل كنيد ، سپس به بقيه مواد بيفزاييد. برنج راهم مخلوط كنيد. مواد را روي حرارت بگذاريد تا بدون در به مدت 15 دقيقه بماند تا غلظت بگيرد و برنج نرم شود. جعفري ، نمك و فلفل را نيز بيفزاييد. سپس با اين مواد ، داخل كدو و بادنجان را پر كنيد. كمي از سس آماده شده روي مواد بريزيد و سپس با پنير رنده شده روي آن را بپوشانيد و در فر 180 درجه ي سانتيگراد ( 350 درجه ي فارنهايت ) به مدت حدود 35 دقيقه بپزيد تا روي سبزيجات طلايي شود.
طرز تهيه سس :
كره را روي حرارت ذوب كنيد. آرد را اضافه كرده و به هم بزنيد، سپس بگذاريد تا كمي بماند و بوي خامي آرد از بين برود. پس از آن شير را كم كم اضافه كرده و روي حرارت هم بزنيد تا غلظت بگيرد. آنگاه پس از اين كه سس سرد شد، تخم مرغ و جوز هندي را بيفزاييد و هم بزنيد تا به طور كامل به صورت يكنواخت در بيايد.
نكات تغذيه اي :
اين غذا را مي توانيد با نان يا برنج ميل كنيد. بادنجان داراي خواص مفيدي است و در احاديث نيز بر خوردن آن تأكيد شده است. در حديثي از امام صادق نقل شده است كه حضرت فرمود : بادنجان بخوريد، زيرا بادنجان مرض و درد را از بين مي برد و دردي در آن نيست و موجب مرضي نمي شود.
بادنجان موجب جلوگيري از مرض پيسي مي شود.
6 عدد متوسط كدوي خورشتي
6 عدد متوسط بادنجان قلمي
2 قاشق سوپ خوري روغن زيتون
(1 عدد متوسط ( خرد شود پياز
(1 عدد متوسط ( خرد شود سير
400 گرم گوشت چرخ كرده
( 200 گرم ( رنده شود گوجه فرنگي
يك چهارم ليوان رب گوجه فرنگي
250 ميلي ليتر آب گوشت
65 گرم برنج
( 2 قاشق سوپ خوري ( خرد شود جعفري
( 40 گرم ( رنده شود پنير پيتزا
به مقدار كافي نمك و فلفل
مواد لازم براي سس :
30 گرم كره ي پاستوريزه
يك و نيم قاشق سوپ خوري آرد
1 ليوان شير پاستوريزه
1 عدد تخم مرغ
كمي ( رنده شود) جوز هندي
طرز تهيه :
بادنجان و كدو را از طول نصف كنيد. داخل آن را با قاشق خالي كنيد. بادنجان وكدويي را كه با قاشق درآورده ايد، به طور كامل ساطوري كنيد. روغن را داغ كرده ، سير و پياز را به روغن اضافه كنيد تا نرم شود. سپس گوشت چرخ كرده را به آن بيفزاييد تا اي شود. بادنجان و كدوي ساطوري شده و گوجه فرنگي رنده شده را بيفزاييد. رب گوجه را در آب گوشت حل كنيد ، سپس به بقيه مواد بيفزاييد. برنج راهم مخلوط كنيد. مواد را روي حرارت بگذاريد تا بدون در به مدت 15 دقيقه بماند تا غلظت بگيرد و برنج نرم شود. جعفري ، نمك و فلفل را نيز بيفزاييد. سپس با اين مواد ، داخل كدو و بادنجان را پر كنيد. كمي از سس آماده شده روي مواد بريزيد و سپس با پنير رنده شده روي آن را بپوشانيد و در فر 180 درجه ي سانتيگراد ( 350 درجه ي فارنهايت ) به مدت حدود 35 دقيقه بپزيد تا روي سبزيجات طلايي شود.
طرز تهيه سس :
كره را روي حرارت ذوب كنيد. آرد را اضافه كرده و به هم بزنيد، سپس بگذاريد تا كمي بماند و بوي خامي آرد از بين برود. پس از آن شير را كم كم اضافه كرده و روي حرارت هم بزنيد تا غلظت بگيرد. آنگاه پس از اين كه سس سرد شد، تخم مرغ و جوز هندي را بيفزاييد و هم بزنيد تا به طور كامل به صورت يكنواخت در بيايد.
نكات تغذيه اي :
اين غذا را مي توانيد با نان يا برنج ميل كنيد. بادنجان داراي خواص مفيدي است و در احاديث نيز بر خوردن آن تأكيد شده است. در حديثي از امام صادق نقل شده است كه حضرت فرمود : بادنجان بخوريد، زيرا بادنجان مرض و درد را از بين مي برد و دردي در آن نيست و موجب مرضي نمي شود.
بادنجان موجب جلوگيري از مرض پيسي مي شود.