Reza Sharifi
مدير ارشد تالار
سلام به دوستان عزیز وینفونی !
میخوام شما رو با یکی از بازی های خاص استور (البته از نظر خودم) آشنا کنم .
بازی Extreme Forklifting با یک سبک خاص مدتیه که امتیاز بالایی رو کسب کرده .
رانندگی با لیفتراک ! این به سلیقه هر کس مربوطه اما اکثر دوستانی رو که من دیدم , عاشق این بازی شدند !
در نقش یک راننده ی حرفه ای لیفتراک , قراره بار های زیاد مهمی رو جابجا کنیم .
مکان اولیه بار مورد نظر با یک فلش سبز رنگ برای ما مشخص میشه و بعد از برداشتن اون , محل قرار دادن بار هم برامون مشخص میشه . در ضمن , مسیر راحت و همواری نداریم .همیشه موانع مرحله به مرحله سخت تر میشه.
جزییات این بازی خیلی قابل توجهه . به خصوص کنترل لیفتراک . که این از نقاط قوت این بازیه .
کنترل فرمان شاید راحت به نظر برسه … اما اصلا اینطور نیست .
در زمان بلند کردن بار , نمیتونیم از هر قسمت که میخواهیم بلند کنیم !این نکات ظریف به جذابیت بازی اضافه میکنه .گیم پلی روان , گرافیک مناسب , مرحله های متعدد و کنترل طبیعی لیفتراک از نکات قابل توجه این بازی هست .
این بازی به پیشنهاد سیامک سرمستی عزیز به شما دوستان وینفونی معرفی شد. با تشکر از ایشان
پیشنهاد میکنم خودتون امتحانش کنید !
امیدوارم از بازی لذت ببرید : )
دانلود :
حجم : ۲۸ مگابایت
برای دانلود بازی Extreme Forklifting لینک استور ویندوز فون را برای شما قرار داده ایم :
دانلود بوسیله کد QR :
برای دریافت لینک از طریق عکس زیر، دکمه Search گوشی را لمس کنید و از میان دو گزینه Music و Vision، گزینه Vision که را انتخاب کنید که به صورت آیکون چشم است. سپس دوربین گوشی را روی عکس زیر بگیرید تا لینک دانلود را شناسایی کند و صفحه این برنامه را در استور باز کند.
میخوام شما رو با یکی از بازی های خاص استور (البته از نظر خودم) آشنا کنم .
بازی Extreme Forklifting با یک سبک خاص مدتیه که امتیاز بالایی رو کسب کرده .
رانندگی با لیفتراک ! این به سلیقه هر کس مربوطه اما اکثر دوستانی رو که من دیدم , عاشق این بازی شدند !
در نقش یک راننده ی حرفه ای لیفتراک , قراره بار های زیاد مهمی رو جابجا کنیم .
مکان اولیه بار مورد نظر با یک فلش سبز رنگ برای ما مشخص میشه و بعد از برداشتن اون , محل قرار دادن بار هم برامون مشخص میشه . در ضمن , مسیر راحت و همواری نداریم .همیشه موانع مرحله به مرحله سخت تر میشه.
جزییات این بازی خیلی قابل توجهه . به خصوص کنترل لیفتراک . که این از نقاط قوت این بازیه .
کنترل فرمان شاید راحت به نظر برسه … اما اصلا اینطور نیست .
در زمان بلند کردن بار , نمیتونیم از هر قسمت که میخواهیم بلند کنیم !این نکات ظریف به جذابیت بازی اضافه میکنه .گیم پلی روان , گرافیک مناسب , مرحله های متعدد و کنترل طبیعی لیفتراک از نکات قابل توجه این بازی هست .
این بازی به پیشنهاد سیامک سرمستی عزیز به شما دوستان وینفونی معرفی شد. با تشکر از ایشان
پیشنهاد میکنم خودتون امتحانش کنید !
امیدوارم از بازی لذت ببرید : )
دانلود :

دانلود بوسیله کد QR :
برای دریافت لینک از طریق عکس زیر، دکمه Search گوشی را لمس کنید و از میان دو گزینه Music و Vision، گزینه Vision که را انتخاب کنید که به صورت آیکون چشم است. سپس دوربین گوشی را روی عکس زیر بگیرید تا لینک دانلود را شناسایی کند و صفحه این برنامه را در استور باز کند.