• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بحث در مورد الکلاسیکوها

نتیجه بازی امشب الکلاسیکو؟

• مساوی

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    3

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
امین جان، بارسا تیم خوب و قوی هست، و درجه ی اول لذت بردم از بازی دو تیم در سطح و حد فوق العاده بالای جهانی، و فکر میکنم چنین بازی واقعاً در کل دنیا تک باشه.
اما در مورد بارسا اعتقادی دارم و اون هم این هست:
بارسا=لیونل مسی
دقت کنید به این مساله که چه درصدی از گل های تیم بارسا توسط مسی و یا تاثیر غیر مستقیم اون به ثمر میرسه؟
همین بازی های این دو تیم رو طی چند بار گذشته ملاک قرار بدید و تاثیر فوق العاده این بازیکن زیرک و فوق العاده باهوش رو ببینید.
مسی در تیم بارسا نقشی رو در حال انجام هست که مارادونا در جام های جهانی که بازی میکرد انجام داد و باعث کسب مقام اول برای آرژانتین شد.
بعد از رفتن مارادونا از آرژانتین دیگه نه از اون افتخارات و نه اون مقام ها خبری نشد.

با این دلایل شخص من اعتقادی به قویتر شدن روز به روز بارسلونا ندارم. بلکه معتقدم که دوران پایان فوتبال مسی یک بحران بسیار بزرگ برای این تیم ایجاد میکنه.

Nicol

متخصص بخش گردشگری
امین جان، بارسا تیم خوب و قوی هست، و درجه ی اول لذت بردم از بازی دو تیم در سطح و حد فوق العاده بالای جهانی، و فکر میکنم چنین بازی واقعاً در کل دنیا تک باشه.
اما در مورد بارسا اعتقادی دارم و اون هم این هست:
بارسا=لیونل مسی
دقت کنید به این مساله که چه درصدی از گل های تیم بارسا توسط مسی و یا تاثیر غیر مستقیم اون به ثمر میرسه؟
همین بازی های این دو تیم رو طی چند بار گذشته ملاک قرار بدید و تاثیر فوق العاده این بازیکن زیرک و فوق العاده باهوش رو ببینید.
مسی در تیم بارسا نقشی رو در حال انجام هست که مارادونا در جام های جهانی که بازی میکرد انجام داد و باعث کسب مقام اول برای آرژانتین شد.
بعد از رفتن مارادونا از آرژانتین دیگه نه از اون افتخارات و نه اون مقام ها خبری نشد.

با این دلایل شخص من اعتقادی به قویتر شدن روز به روز بارسلونا ندارم. بلکه معتقدم که دوران پایان فوتبال مسی یک بحران بسیار بزرگ برای این تیم ایجاد میکنه.

علی جان بارسلون شاید= مسی باشه

اما اینو بدونید که همین مسی رو ژاوی داره مسی میکنه...البته توو این که مسی بازیکن فوق العاده ای هست هیچ شکی نیست...اما ژاوی بازیکنی که توو کل بازی حواسش به همه جا هست...همه توپ هاش بدون استثنا درست ارسال میشه و بازی سازیش معرکه است...

به نظر من بارسون از این قوی تر هم خواهد بود...حتی اگه یه روزی مسی نباشه...چون به نظر من بازی سازی که داره از سمت ژاوی میشه بی نظیره و من توو هیچ تیمی بازیکنی مثل ژاوی ندیدم...

0mid

متخصص بخش ورزشی
علی جان گیریم که حرفت درست باشه ولی از کجا میدونی بارسا تا چند سال دیگه چندتا مسی دیگه به فوتبال معرفی نکنه؟؟؟
همین بازیکنای جوونی که دیدی بازی با رئال تعویض شدن و اومدن تو رو دست کم نگیر
درضمن وقتی مسی هست خب معلومه که باید ازش بهترین استفاده رو بکنن ولی وقتی نباشه ساختار بازی هم فرق میکنه جوری که جای خالیش پر بشه

بنظر من این قدرت گواردیولا هستش که تونسته این تیمو تیم کنه
یادتون نرفته که دیشب دروازه بان بارسا پینتو بود!!!!
اگه والدس بود شاید همون 1 گل رو هم رئال نمیزد

واقعا خیلی خوشم میاد ازش :بله:
هم کارشو بلده هم اخلاقش درسته!!!!!!!!

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
خب علی آقا بارسلونا فقط به مسی خلاصه نمیشه چون یکی از بهترین دروازبانان جهان،بهترین پاسور جهان,یکی از بهترین مدافع های جهان و بدون شک بهترین مهاجم جهان رو داره
اما من منظورم از این قسمت نبود
الان بازیکنانی مثل : ژاوری,اینیستا,پویول,مسی,پدرو,ویکتور والدز,بوسکتس و ... که همگی از بهترین های جهان هستن همگی در دوران نوجوانی و کودکی از بارسلونا شروع کردن به فوتبال بازی کردن یعنی بارسلونا این بازیکنان رو تعلیم داده
اما تیمی مثل رئال مادرید که کاری به خیلی قدیمی هاش و زمانی که کهکشانی ها نام داشت ندارم شما الان رو نگاه کنید می بینید رئال مادرید تقریبا همه بازیکنان خوب خودش رو خریده نه این که تعلیم داده باشه.
بارسلونا یکی از استعداد یاب ترین و یکی از بهترین مدارس فوتبال جهان رو داره
بخاطر همینه که من می گم بارسلونا روز به روز پیشرفت می کنه

South Boy

متخصص بخش فوتبال
اما من برعکس شما.

بارسلون تیم خوبی شده تو این چند سال اصلا هم از مسی نیست مسی پس چرااا تو آرژانتین جواب نداد؟؟
بارسااا شده خلاصه توی ژاوی و اینیستا.

البته درباره باختهای رئال باید بگم مورینیو مربی مغروری هست و البته خوب .
همین که حس غرور داخلش هست مقابل بارسا و دوس داره انتقام بگیره چشمشو میبنده و میره جلو .
به نظر من رئال اگر بازی دیشب ایکر نبود بیشتر هم میخورد.
البته نیمه دوم رئال بد بازی کرد خیلیییییییییییی
بدم امد از این باخت بخاطر اینکه صدتا اس از طرف کسایی بهم میمد که از فوتبال هیچی نمیفهمند مسخرم میکردن اییییییییییییییییی خدا

بالا