• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

برای پاس کردن امتحان هیپنوتیزم بهتره یا قرص افزایش حافظه؟

برای پاس کردن امتحان کدوم بهتره؟

  • هیپنوتیزم

    رای: 2 100.0%
  • قرص حافظه

    رای: 0 0.0%

  • مجموع رای دهندگان
    2

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
استفاده ازخود هیپنوتیزم در امتحانات

آیا از هیپنوتیزم می‌توان جهت موفقیت در امتحانات درسی استفاده کرد؟

از طریق هیپنوتیزم، می‌توان کاری کرد که امتحان‌دهنده، در سر جلسه امتحان خود هیپنوز شود و در خلسه هیپنوتیزمی صفحات و مطالب کتاب را در مقابل چشمانش مجسم نماید، آنگاه ازروی کتاب اوراق امتحانی خود را بنویسد. این عمل یک عمل تقویت حافظه و جز تجسم خارق‌العاده چیز دیگری نیست. زیرا دانش آموز یا دانشجو درس را خوانده و در اثر تمرکز فکر توأم با تجسم، قادر است در سر جلسه امتحان مطالب کتاب را در مقابل خود ببیند. در حال عادی هم اکثر محصلین و دانشجویان از همین روش استفاده می‌کنند، ودر حالی که چند لحظه چشمان خود را می بندند میتوانند مطالب را در ذهن خود مجسم نمایند زیرا اگر از محصلین و دانشجویان سوال شود، جواب خواهند داد که خوب در نظرمان مجسم است هنگام امتحان ، فلان مطلب و موضوع در کدام صفحه در کدام فصل و حتی در کجای صفحه کتاب نوشته شده است. بله وقتی به « سوژه »، مستعد گفته می‌شود که هم اکنون شما صفحه فلان کتاب خود رامی‌بینی، « سوژه » در حالی که همان کتاب را در دست دارد شروع به خواندن مطالب می‌کند، در حالی که کتابی وجود ندارد، یا اگر به « سوژه » بگوییم تو دریا ، گل ، دوست یا سگ یا ماشین یا فلان تصویر را می‌بینی در حال هیپنوتیزم به خوبی آنرا تجسم و مشاهده می‌نماید.

آزمایشات به خوبی نشان می‌دهند که اثر هیپنوتیزم در نتیجه امتحانات معجزه ‌گر است، ولی چون علم هیپنوتیزم در دنیا هنوز بسیار جوان و در ایران نیز ناشناخته است لذا از آن بهره‌برداری صحیح و بموقع انجام نمی‌شود.

بهتر است در این خصوص به سراغ تجربه یکی از دانشمندان بزرگ هیپنوتیزم به نام دکتر «ان. ای.استراتاس» برویم. دکتر «استراتاس» در شماره چهار دوره ۱۲ مجله مدیکال، هیپنوتیزم بریتانیا می‌نویسد: «… من خود هیپنوتیزم را برای خودم بسیار مفید دیدم. من برای گذراندن یک دوره امتحانات پزشکی از انگلستان به کانادا رفته بودم، وقت نیز بسیار کم بود، از طرفی برای من بسیار مشکل بود که بنشینم، روزها و شب‌ها درس بخوانم، به یادم آمد که من از هیپنوتیزم برای تقویت حافظه دانشجویان انگلیسی استفاده می‌کردم، دلیلی نداشت که از همان روش درباره خودم نتوانم استفاده کنم. من کاملاً از قانون «خود هیپنوتیزم» اگاهی داشتم. با چند جلسه تمرین توانستم دست خود را به طور غیر ارادی بالا آورم و این مقدمه «خود هیپنوتیزم» بود. پس از این مرحله خود را به حال خلسه هیپنوتیزمی در می‌آوردم و سعی می کردم مطالب، تصاویر و ماکت های مربوط به کالبدشناسی را در نظرم مجسم کنم.

نخست از طریق حرکت غیرارادی دست، خود را کاملاً ریلکس می‌کردم و سپس دنباله تجسمات جلسه قبل را می‌گرفتم. جلسه به جلسه قدرت تصور و تجسم من قوی‌تر می‌شد، من بعداً‌ توانستم دروس و مطالبی را که حتی سال‌ها قبل خوانده‌ بودم به خوبی به یاد بیاورم ، و چند جلسه بعد توانستم دستگاه گردش خون را که بر روی ماکت ساخته شده بود خیلی روشن و شفاف ببینم.

در جلسات بعد، دیگر لازم نبود که برای ریلکس کردن خود دست خود را به پرواز در آورم، در مد تی کوتاه ۵/۱ ساعت، چندین فصل از کتاب کالبدشناسی را در حال هیپنوز در نظرم مرور می‌کردم، در حالی که همان مطالب در حال بیداری ممکن بود به جای ۵/۱ ساعت چندین روز وقت مرا تلف نماید. به مرور قادر شدم هر تصویری را که می‌خواستم به خوبی در نظرم مجسم کنم، وقتی آزمایشات شروع شد، نتیجه امتحان من بسیار عالی بود.

دکتر «استراتاس» می‌گوید هیچ دلیلی ندارد که این عمل را نتوان روی سایر دانشجویان انجام داد، با این تفاوت که چون دانشجو یا محصل را استاد هیپنوتراپیست به خلسه هیپنوتیزمی می برد ، نتیجه بهتر و زودترانجام می پذیرد .


دکتر حریری ، پزشک ، هیپنوتراپیست و عضو انجمن علمی هیپنوتیزم بالینی ایران


http://hypnotismbidaar.blogfa.com/post/106/استفاده-ازخود-هیپنوتیزم-در-امتحانات
 

amin khan

مدیر انجمن
ههههه
نمی تونین درس بخونین دنبال قرص هستین؟
بهترین راه قرص سیانور
 

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
LoziT.gif
قرص شب امتحان (تاريخچه ريتالين)



«متيل فنيديت «(MPH) با نام تجاري «ريتالين» توسط كمپاني داروسازي «نوارتين» در سال 1954 به بازار دارويي دنيا عرضه شد. در ابتدا قرار بود اين دارو براي درمان افسردگي، خواب آلودگي در طول روز و سندرم خستگي مزمن استفاده شود؛ اما بتدريج با پيشرفت علم و تجربه هاي گوناگون مشخص شد مي توان از اين دارو در درمان كودكاني كه دچار اختلال بيش فعالي و كم توجهي هستند (ADHD) نيز استفاده كرد. در ابتدا تمام ماجرا از كالجهاي آمريكايي و استراليايي شروع شد. قرص «ريتالين» خواصي شبيه آمفتامين (همان قرصي كه به اكستازي مشهور است) دارد. آمفتامين ها گروهي از داروها هستند كه از نظر ساختماني با ناقل هاي عصبي نوراپي نفرين، اپي نفرين و دوپامين مربوطند و به نام «داروهاي مقلد سمپاتيك» يا «محرك سيستم عصبي مركزي» نيز معروفند. آمفتامين ها معمولاً به شکل پودر سفيدرنگ و گاهي سفيد متمايل به قهوه اي روشن يا سفيد چرک مشاهده مي شوند.

چه كساني اين مواد را مصرف مي كنند؟
آمفتامين (ريتالين) اغلب براي بهبود كارآيي، كاهش خواب و ايجاد سرخوشي مورد استفاده قرار مي گيرند. به همين دليل متأسفانه اين ماده به عنوان تقو يت کننده حافظه و تسهيل کننده يادگيري توسط دانشجويان و جوانان در موقع امتحانات و همچنين توسط رانندگان کاميون که خواهان بيداري و توجه طولاني مدت هستند مورد سوء مصرف قرار مي گيرد. همچنين به علت اينكه آمفتامين باعث بي اشتهايي مي شود برخي افراد از انواع آن به صورت خودسرانه در درمان چاقي استفاده مي کنند.

اسامي رايج آمفتامين:
از جمله نام هاي رايج آن مي توان به آيس (ICE)، اسپيد (SPEED)، ميتسي بوشي (Mitsibushi)، شيشه يا کر يستال (Crystal)، اکستازي (Ecstasy) و ترکيبي از آمفتامين هاي جايگزين به نام MDMA تحت نام Ecstasy اشاره کرد.

راه هاي مصرف:
ـ خوراکي: به صورت قرص و گاهي همراه نوشيدني ها.
ـ تدخين: به همراه سيگار.
ـ استنشاقي: از راه بيني ( انفيه).
ـ تزريق: از اين طريق اعتياد بيشتري ايجاد مي گردد.

مصارف طبي
قرص هاي ريتالين در وهله اول براي درمان يکي از انواع اختلال بيماري هاي رواني دوران کودکي به نام "بيش فعالي همراه با نقص توجه" استفاده مي شود، در مواقعي نيز توسط پزشکان براي درمان بيماران مبتلا به حمله خواب « ناركولپسي» تجويز مي شود. همچنين ريتالين به عنوان دارويي با اثر سريع در درمان افسردگي كاربرد دارد.

اثرات مصرف :
از آنجا که ريتالين دارويي است که توسط پزشکان تجويز مي شود، مصرف کنندگان تصور مي کنند اين قرص ها بي خطرند و آن «بدنامي» مواد مخدر را ندارند. در حالي که عوارض مصرف خودسرانه اين قرص ها مي تواند در حد مواد ديگر نظير کوکايين و آمفتامين باشد. پزشکان و روانپزشکان با صراحت اعلام مي كنند ترك كردن داروهاي محرك آمفتاميني نظير ريتالين و اكستازي، بسيار سخت تر و پيچيده تر از كراك، هروئين و ساير مواد مخدر است. استفاده محدود و كنترل شده ريتالين باعث عادت كردن بدن مصرف كننده به دوزهاي پايين و در نتيجه ايجاد علاقه فرد به استفاده از دوزهاي بالاتر و حتي مصرف داروهاي سنگين تر و خطرناك تر مي شود. اين دارو به سرعت از راه دهان جذب شده و در عرض يک ساعت علايم آنها شروع مي شود. آثار مصرف ۱ تا ۲ روز طول مي کشد. اين آثار عبارتند از:
1. ايجاد تحمل و وابستگي شديد
2. مشکلات رفتاري مانند پرخاشگر ي و بي خوابي
3. حالت تهوع و استفراغ
4. احساس سرگيجه و سردرد
5. تغييرات ضربان قلب و فشار خون (که معمولا به صورت افزايش است ولي در مواردي نيز به شکل کاهش ديده مي شود.)
6. خارش و جوش هاي پوست
7. دردهاي شکمي، کاهش وزن و مشکلات معده
8. بروز حالت هاي روان پريشي (جنون) و علائم شبه اسكيزوفرنيا
9. بروز افسردگي پس از قطع مصرف

عوارض مصرف مقادير زياد ريتالين:
1. از دست دادن اشتها و سوء تغذيه و كاهش وزن
2. لرزش و پرش عضلات
3. تب، تشنج و سردرد
4. نامنظم شدن ضربان قلب و تنفس که در مواردي مي تواند به شکل خطرناکي ادامه پيدا کند
5. تکرار حرکات و اعمال بي هدف
6. بروز حالت هاي پارانوييد(سوء ظن)، توهم و هذيان
7. ضايعات پوستي مزمن و احساس حرکت و جنبش حشرات در زير پوست
8. خود کشي و مرگ (تاکنون در چند مورد سوء مصرف ريتالين منجر به مرگ شده است.)

علايم مسموميت:
خونر يزي مغزي در اثر افز يش شد يد فشارخون، شوک ناشي از افت شد يد فشارخون، افز يش شد يد درجه حرارت بدن، بي نظمي در ضربان قلب، اختلال هوش ياري، تشنج، اغماء و مرگ.

راهكارهاي ترك
1. آمفتامين ها به شدت وابستگي ايجاد مي کنند. بيماراني که علايم جنون مثل اسکيزوفرني را نشان مي دهند بايد بلافاصله به روانپزشک معرفي شوند. بيماراني که علايم افسردگي حاد را نشان مي دهند به خاطر امکان خودکشي بايد به شدت تحت نظارت باشند.
2. بايد به مصرف کنندگان اطمينان خاطر داد که علايم ترک آمفتامين مشتمل بر خستگي، اضطراب، اختلال خواب و افسردگي حداکثر تا روز چهارم پس از ترک زياد بوده و در عرض يک هفته فروکش خواهد کرد.
3. معمولاً داروي خاصي براي ترک لازم نمي شود.
4. در هنگام ترک بايد بيماران را تشو يق کرد تا آب کافي بنوشند، روزانه سه وعده غذا مصرف کنند.
5. ورزش هاي آرامش بخش انجام دهند و در هواي آزاد راه بروند.
همچنين آمفتامين ها در ادرار ۲ تا ۴ روز پس از مصرف قابل تشخيص است.


منابع
روانشناسي مرضي تحولي، پريرخ دادستان
آسيب شناسي رواني، حسين آزاد
انگيزش و هيجان، جان مارشال ريو، يحيي سيد محمدي
انگيزش و هيجان، كريم خداپناهي
روانشناسي فيزيولوژيك، محمد كريم خداپناهي






http://porseman.org/showarticle.aspx?id=718
 

Mahdi Askari

مدير فنی
بهترین کار اینه عزیزان من درس بخونید نه اینکه دنبال اینجور قرص ها باشید:adambarfy:
 

سایه

کاربر ويژه
من الان دارم به این فکر میکنم :فکر:که مثلا ی دکتر با هیپنوتیزم
meditationf.gif
واحد های درسیش رو پاس میکنه برای ویزیت بیمار و جراحی هم باید هیپنوتیزم بشه تا بتونه کارشو انجام بده :تعجب2:
 
آخرین ویرایش:

Maryam

متخصص بخش ادبیات
فاطمه جان ممنونم ازت مقاله جالبی بود تا به حال در رابطه با این موارد چیزی نشنیده بودم.
به نظرم اگر علاقه به درس و رشته مورد نظر باشه مطالبی که خونده میشه خود به خود در اعماق ذهن جای میگیره و از یاد نمیره! و دیگه نیازی به یاد آوری دروس به واسطه هیپنوتیزم و قرص ها و دیگر روش ها نیست.
 

Topaz

متخصص بخش تلفن همراه
از جهت کلی این کار مثل بردن کتاب سر جلسه میمونه و هدفبردن کتاب سر جلسه به وسیله هیپنوتیزمه.خب چرا اینکارو کنیم همینجوری کتاب میبریم سر جلسه.

هدف از حفظ مطالب بدون هیپنوتیزم هم یادگیری و تطابق مطالب مختلف با همه.پس چه نیازیست به هیپنوتیزم!!:خنده2:
 

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
مصطفی فروتن (روانشناس و آسیب شناس): کسانی که در مراحل اولیه مصرف ریتالین قرار دارند و یا هنوز میزان مصرف دارویی آنان حساس نشده است دچار سردردهایی همچون میگرن می‌شوند و همچنین اختلالات گوارشی، پرخاشگری مضمن، تپش قلب از علایم و اثرات این دارو در مصرف کنندگان جدید است.

دکتر نصرت الله پورافکاری (روانپزشک): مصرف این دارو تحمل دارویی را افزایش میدهد و مصرف کننده باید به طور مکرر مصرف دارویش را بالا ببرد و در نتیجه کارکرد مصرفکننده را تخریب میکند.
 
آخرین ویرایش:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
آیا قرص دیگری برای تقویت حافظه نیست که عوارضش از ریتالین کمتر و قابل چشم پوشی باشه؟

هیپنوتیزم واقعا هیچ عوارض و ریسکی نداره؟؟ یکی از استادامون میگه در هیپنوتیزم دخالت جن وجود داره!:تعجب: و روی 20% از مردم اثری نداره. میگه اون 20% از کسانی هستند که به خدا نزدیکترند و دعا زیاد می کنند. همون استادمون میگه به هیچ عنوان ویدیوهایی رو که در اینترنت برای خودهیپنوتیزمی درست کردند باز نکنید! :تعجب2:
 

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلام فاطمه ی عزیزم :گل:
ممنونم از پست ارزنده ای که ارسال کردی .فاطمه جون متاسفانه این دارو به داروی شب امتحان نام گذاری شده وبازهم جای تاسف داره که دانشجویان پزشکی به علت آگاهی از این دارو ودرس های سختی که دارن از این دارو استفاده می کنند چون به طور موقت دقت وتوجه رو بالا می بره .وهمین امر سبب میشه تا مصرف ودوز دارو رو زیاد کنند .توضیحی که دادی کامل وجامع بود وممنونم که منابع رو معرفی کرده بود این منابع رو من قبلا مطالعه کردم که همه ی اونها از اساتید معروف وبه نام روان شناسی هستند .اگر توضیح خاصی در مورد ریتالین داشتی بگو تا برات بنویسم .ممنون:گل:
 

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلام عزیزم
فاطمه جون مطمئنا یک بار مصرف هر دارویی عوارض خاصی ایجاد نمیکنه .ومصرف ممتدوبدون نظر پزشک ومهمتر از همه بیش از حد مصرف کردن یک دارو عوارض اور دوز رو می ده .خیلی از کودکان های پرکتیو از این دارو استفاده می کنند ولزوما ایجاد اعتیاد نمیکنه ولی مصرف بیش از حدش می تونه ایجاد تیک کنه .به جای ریتالین داروهای مشابه وجود داره ولی هر کدوم عوارض خاص خودش رو داره شما مشخصا برای چه بیماری می خواهید این دارو رو استفاده کنید .شما ویا هر کس دیگه ای منظورم هست؟ منتظرم:گل:
 

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
سلام فائزه جونم :دوست::1:
برای دانشجویی که در کمال سلامت به سر می بره و فقط می خواد امتحاناش رو پاس کنه :نیش2:
حقیقتش این یک تحقیقه که باید جواب بدیم و 20 نمره داره! اینکه برای پاس کردن امتحان قرص حافظه بهتره یا هیپنوتیزم؟
ممنون میشم نظرت رو در مورد هیپنوتیزم هم بگی:دوست:
 
آخرین ویرایش:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلام فاطمه جونم
راستش اگه نظر من رو بخواهی نه قرص حافظه ونه هیپنوتیزم رو می پسندم وتوصیه می کنم .
حتی در درمان بیماری های روحی ترجیح میدم از هیپنوتیزم استفاده نشه .
کمک گرفتن از عوامل دیگه به منظور دسته کم گرفتن خود وحافظه مون هست وهمین قضیه باعث میشه تا عزت نفس ما هم پایین بیاد .وموفقیت
خودمون رو وابسته به دارو بدونیم واین پیروزی هیچ لذت بخش نیست
معمولا افرادی که به عوامل بیرونی اهمییت بیشتر ی میدن .
با کسب پیروزی خیلی ارضای روحی نمیشن وهمچنین با شکست خود را مسئول نمیدانند .و
اما در مورد هیپنوتیزم حتما مطالبی رو عرض می کنم .
 

Arashtranslater

New member
اولاً اینکه ریتالین رو هر جا نمیفروشن ثانیاً باید نسخه پزشک داشته باشی. تازه یجوری میگن اعتیاد آوره که انگار مثل نخود کشمش ارزونه. قیمت یک بستش که 20تا دونه قرص میشه 140 هزار تومان هست [قیمت واسه تاریخ 5 خرداد هست البته اگه به دوستم دو برابر نداده باشن]
این قرص منع مصرف هم داره (اگه قرص های دیگه ایی مصرف میکنین مواظب باشین]. امیدوارم اینجاش بد آموزی نباشه ولی خوردن این قرص هم روش داره... 1 ساعت قبل غذا باید استفاده بشه تا اثر بذاره... استفاده مداوم این قرص هم باعث کندی ذهن میشه...
خودم فکر میکنم از اونجایی که آدما از 20 درصد مغزشون استفاده میکنن این قرص اون 80 درصد بقیه مغز رو هم درگیر میکنه که مطمئناً عوارض هم داره
فاطمه خانووم به عنوان کسی که 2 هفته پیش از این قرص خوردم امیدوارم بودم نظر سنجیتون گزینه سومی هم داشت......
 
بالا