میثم جان من هر روز انجمن رو چک میکنم و اگر میبینید کسی جوابگو نیست کافیه لینک تاپیکتون رو تو پروفایل من کپی کنید تا زمانی که آنلاین شدم جواب سوال شما رو بدم
در ضمن هنوز 24 ساعت نشده که میگید کسی جوابگو نیست....یکم صبور باشید چون در 24 ساعت من حداقل یک بار آن میشم و تاپیک ها رو چک میکنم و ممکنه دوستان دیگه هم جواب بدن
توضیحات رکسانا جان کامل بود با این حال منم کمی توضیح میدم:
به طور کلی دو شرکت nVIDIA و AMD تولید کننده های اصلی کارت گرافیک برای نیازهای مختلف اعم از دسکتاپ , گیمینگ , رندر و.....هستند و شرکت Intel هم تراشه های گرافیکی (نه کارت گرافیک) تولید میکنه که به صورت مجتمع هستند(درون پردازنده های خود ساخت شرکت اینتل) که از قدرت بالایی برخوردار نیستند اما پردازنده های نسل جدید اینتل (Ivy Bridge) دارای تراشه های گرافیکی قویتری هستند و میتونند برخی گیم ها رو با جزئیات متوسط اجرا کنند و تراشه های گرافیکی پردازنده های نسل بعد قویتر هم خواهند بود.
پس دو کمپانی nVIDIA و AMD تولید کننده کارتهای گرافیک هستند و شرکت اینتل صرفا تراشه های گرافیکی به صورت مجتمع تولید میکنه (بقیه توضیحاتم ربطی به این کمپانی نداره)
این دو کمپانی به صورت مادر هستند و خودشون کارت های گرافیکی داخل بازار عرضه نمیکنند بلکه شرکای تجاری اونها این وظیفه رو به عهده دارند.
مهمترین شریک تجاری انویدیا کمپانی eVGA هست و به صورت انحصاری کارت های گرافیک این کمپانی رو عرضه میکنه
sapphire هم از شرکای مهم تجاری AMD هست چون تنها کارت های گرافیک این کمپانی رو عرضه میکنه اون هم به قیمت مناسب
کلمه بهترین کارت گرافیک رو نمیشه برای همه کمپانی بکار برد چون کارت های گرافیک به دو صورت عرضه میشن و یا مرجع هستند و یا غیر مرجع که کیفیت کارتهای گرافیک مرجع تمام کمپانی تقریبا یکسانه اما در مورد غیر مرجع ها قضیه فرق میکنه چون با استفاده از تکلونوژی های بسیار پیشرفته خودشون در ساخت کارت های گرافیک استفاده میکنند و بعضی ها بورد کارت گرافیک رو از اول طراحی میکنند و مدار تغذیه قویتر و از قطعات با کیفیت تری استفاده میکنند.
پس الان در مورد بهترین برندها در مورد کارت های گرافیک غیر مرجع:
از بهترین برندها برای کارت گرافیک که از تراشه های گرافیکی هر دو کمپانی در ساخت کارتهای گرافیک استفاده میکنند میتونم به ASUS , MSI , GIGABYTE , Colorfull , eVGA , Sapphire اشاره کنم خصوصا کارت گرافیک (غیر مرجع) MSI که در حوزه تولید کارت های گرافیک حرف اول رو میزنه بخاطر تکلونوژی های بسیار منحصر به فردش که در ساخت بورد , مدار تغذیه , سیستم خنک کننده و........استفاده میکنه
:گل: