• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

بزرگ ترین سوتی که تو ایران انجمن دادین چی بوده؟؟؟؟

fatyjo0on

کاربر ويژه
این موضوع یهویی به ذهن من خطور کرد از دوست عزیزی که باعث و بانیش بود تشکر می کنم:نیش:سلاممم آقای فری. اومدم مجدّداً ورودت رو خوشامد بگم دیدم پیغامها بسته ست .... خیلی خوش اومدی به جمعمون=> اینو یکی از دوستان اشتب واسه من فرستاد منم نمی گم کی بود:غش2:زود بیاین سوتی هاتون رو لو بدید به بزرگترین سوتی از طرف مدیریت سایت :)تعجب: البته مدیریت محترم در جریان نیستن این پیامو که بخونن هنگ می کنن :هنگ: بعدشم احتمالا نقشه شومی بکشن شایدم سر منو زیر آب کنن :اخطار:) یه جایزه تعلق میگیره ......جایزه رو خود مدیریت تعیین می کنه ( چه لطفی کردم به مدیریت :ایده: :66:)

Maryam

متخصص بخش ادبیات
آقای فری :9:
خندیدم جدی خیلی باحال بود
راستی فاطی جون این تاپیک مشابهش تو انجمن هست :1:
و اینکه من هم اومدم خوش آمد بگم خدمتون ولی متاسفانه بستیده بودید پیغام بازدید کنندگانتون و نشد که بشه تبریک بگیم بهتون به حسن انتخابتون :بدجنس: به ایران انجمن خوش اومدی :گل:

fatyjo0on

کاربر ويژه
این سوتی رو آقای فری ندادن که :نیش: یکی دیگه دادند :غش2: یکی دیگه دادند ولی ما اسمشان را نمی گوییمما نمی دانستیم....که این تایپیک تکراری است.....

Last Star

متخصص بخش روانشناسی
ایدیه یکیو کپی کردم تو چتر باکس
66008_s436.gif

بالا