[FONT=tahoma] [h=2]به نظر شما این ساندویچ از گلو پایین میره؟
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , April 30 #1 [h=2]به نظر شما این ساندویچ از گلو پایین میره؟
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , April 30 #7 شیما تو هم که یا تو تاپیک ها گشنته یا تشنته :غش2: بابا جواب تاپیک رو بده :سوت: البته اگه شیما بخواد جواب بده مطمئنن اون گنجشک ها رو هم میخوره :نیش:
شیما تو هم که یا تو تاپیک ها گشنته یا تشنته :غش2: بابا جواب تاپیک رو بده :سوت: البته اگه شیما بخواد جواب بده مطمئنن اون گنجشک ها رو هم میخوره :نیش:
R rahnama پدر ایران انجمن 2012 , April 30 #8 یک تیکه از نان ساندویچ را خرد کرده و روی میز می ریزم و همه با اشتها می خوریم.
M Mahdi Askari مدير فنی 2012 , April 30 #9 دم شما گرم آقا هوشنگ من که نمیتونم اظهار نظر کنم اگه میتونستم میگفتم هم ساندویچ و هم اون گنجشک ها رو با هم میخوردم :نیش:
دم شما گرم آقا هوشنگ من که نمیتونم اظهار نظر کنم اگه میتونستم میگفتم هم ساندویچ و هم اون گنجشک ها رو با هم میخوردم :نیش:
ن نیکا متخصص بخش معماری 2012 , May 1 #10 چه زلی هم زدن گنجشکاااا :تعجب2::نیش: حالا خوبه اون دو نفر دونه نمی خورن :نیش:
آ آسمان دریایی متخصص بخش زبان انگلیسی 2012 , May 1 #11 ای جان... بهتر بود یه کم از نونشونو ریز ریز می کردن واسه این زبون بسته ها.... آخه اینقدر نون که به جایی بر نمی خوره:ناراحت:
ای جان... بهتر بود یه کم از نونشونو ریز ریز می کردن واسه این زبون بسته ها.... آخه اینقدر نون که به جایی بر نمی خوره:ناراحت:
س سنجاقي متخصص بخش گفتگوی آزاد 2012 , May 1 #13 اتفاقا با این ساندویج بسیار خوشمزه تره... سریع دوتاشونو بگیریم... و کباب بزنیم...:63: وااای خوشمزه است... به به ... :نیش2: نمیدونید که کباب گنجشک چقدر خوشمزه است...:18:
اتفاقا با این ساندویج بسیار خوشمزه تره... سریع دوتاشونو بگیریم... و کباب بزنیم...:63: وااای خوشمزه است... به به ... :نیش2: نمیدونید که کباب گنجشک چقدر خوشمزه است...:18: