• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**بیست و دوّمیـن صندلی داغ ايران انجمن با حضور آسمان دریایی**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
جواب سوالای احمد عزیز:بغل::گل:

سلام من هم اومدم
:نیش: خوش اومدی احمد جاااااااان:بغل::گل:

81 - سلام خوب هستید ؟ خوبم مرسی... تو رو دیدم شارژ شدم:نیش2: تو چطوری؟
82- نظرتون راجع به من چیه ؟ :نیش: تو یه پسر ماه... دوست داشتنی... نجیب... مهربون... شیطون... شلوغ....بذله گو:10::طبق فرمایشات باباهوشنگ:
83- نظرتون در مورد دانشگاه بهشتی چیه ؟ خوب از لحاظ علمی خیلی دانشگاه خوبیه... جزو بهترین هاست. از لحاظ مکانش هم جایی قرار گرفته که میتونی قشنگ نفس بکشی و نگران نباشی که همش داری دود می فرستی تو ریه هات... ولی کلا سر بالایی خیلی داره و رسما جونمون در میاد تا برسیم به دانشکده و نفس نفس زدن شده جزء جدایی ناپذیر زندگیمون:ناراحت: ولی کلا از خود دانشگاه خوشم میاد... کلی هم دانشجوی خارجی تو دانشکدمون هست که خیلی خوشگل فارسی صحبت می کنن:8:
84- امکاناتش چطوره ؟ امکانات خود دانشگاه اوکی هست و مشکلی نیست ولللللی خوابگاه:گریه: زندونه... کثیف... از دانشگاه دوره:حرص: بدتر از همه اینکه نت خوابگاه واسه سوئیت ما بدرد نمی خوره:گریه: در واقع از نت خوابگاه من که نمی تونم استفاده کنم:قاطی::دل شکسته::31::75:

85- نظرتون در مورد رشته من It چیه ؟ عالیه... الان تو دنیای امروز یکی از بهترین رشته هاست. امیدوارم توش به بالاترین درجات برسی:بله:

86- نظرتون در مورد دانشگاه علمی کاربردی چیه؟ راستش من اطلاع خاصی از دانشگاه علمی کاربردی ندارم چون تا بحال دانشجوی اینجور دانشگاه ها نبودم ولی میدونم که از دانشگاه آزاد هم خرجش کمتره هم سطح علمی بالاتری داره:بله:
87- اونجا که هستید دلتون برای خانواده تون تنگ شده ؟:گریه: چراااااااااااااااااا اشک منو در میاری بچه جون...:31: اخه مگه تو قلب نداری:65:

88- کی باید دوباره بیایید خوزستان ؟ شاید بین دو ترم بیام. یعنی بهمن ماه...یعنی 4 ماه دیگه:تعجب::73:نههههههههههههههههههه:گریه: من نمی تونم تحمل کنم:گریه:
نرگسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس:گریه:
:75:

خب بسه دیگه :نیش:
دوباره میام. :گل: بیا ولی حواست به سؤالایی که می پرسی باشه:عصبانی::نیش2:

آخرین ویرایش:

parastu

متخصص بخش گالری عکس
سلاااام نسرین جونم:11:
منم اومدم.....:12:

118.بچه بودی زمانی که انشا میدادن میگفتن میخواهید در اینده چکاره شوید چی مینوشتی؟

119.به نظرت قاضی خوبی هستی؟

120.اگه روح ببینی عکس العملت چیه؟

121.غذا بلدی بپزی؟

122.به جز انگلیسی زبون دیگه ای هم بلدی؟

123.اولین بار منو چه جور آدمی دیدی؟!

124.حالا درباره ی من چی فک میکنی؟

125.وقتی بچه بودی چه بازی رو نسبت به بقیه ترجیح میدادی؟

126.ادم رکی هستی؟

127.قدرت نه گفتن رو داری؟

128.تا حالا روی کسی رو کم کردی؟

129.چند ساله با ایران انجمنیا اشنا شدی؟

130.چی دیدی ازشون که خوشت اومد؟

131.بهترین هدیه ای که برای روز تولدت گرفتی چی بوده؟

132.
بهترین دوستات تو فروم رو بدون اینکه به لیستت نگاه کنی فقط نام ببر؟

133.
دوست داری کی رو صندلی داغ بشینه حسابی بسوزونیش؟

اینم سوالای من..:14:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
سارای عزیز

89- نبودن بهتره یا نصفه بودن؟ نبودن:گل:
90- تا حالا شده با بارون گریه کنی؟ بارون راس راسکیااااااااا نه بارون جون خودمون :زبون: بله شده... دوره کارشناسی تو خوابگاه .... داشت بارون میومد ...سه ماه بود خانوادمو ندیده بودم... همراه با بارون شروع کردم به باریدن:گریه:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
جواب سوالای پلنگ عزیز:گل:

من هم آمدم
:شاد: شما هم خوش اومدی:احترام:
خوش آمدم:شاد: :مشکوک:

اگه ترتیب سوالات درست نیست درستش کنید بی زحمت:خجالت2: بله...البته که درستش می کنم. گرچه فکر می کنم وظیفه خودت بود پلنگ جان:گل:

خوب سوالام رو شروع می کنم: تیک تیک صدای ساعت برای شروع مسابقه: :خواب: شروع کن دیگه:عصبانی:
خوب شروع :نیش:....................:فرار::نیش2:

91- منو چقدر میشناسید؟ 13% شما رو میشناسم:نیش2:
92- منو تو 12 برگه A4 توصیف کنید. پلنگ که توصیف کردن نداره... ولی شما رو ارجاع میدم به مستند های زیبایی که شبکه خبر میزاره:10:
93- از شوخی های من خوشتون میاد؟ از بعضیاش آره:بله:
94- چقدر نرگس خانم رو زدید؟:نیش: هیچ وقت:عصبانی:
95- اگه بخوای یکی رو بزنی کیه با چی میزنی؟:50: تا بحال نزدم و فکر هم نمی کنم کسی رو بزنم.ولی چون آسون تر از همه چی دستمو میتونم کنترل کنم ترجیح میدم با دست خودم بزنم:بدجنس:
96- ادمین رو به یک میوه تشبیه کن ؟و بگو چرا این میوه رو انتخاب کردی؟ ادمین ما میوه نیست... ادمین عزیز ما یه درخته سرسبزه. ولی بخاطر اینکه جوابتو داده باشم میگم سیب... چون سیب میوه بهشته:شاد:
97- چند بار از دست من ناراحت شدید؟(نگید هیچ بار که دروغه و همچنین حداقل سه بارش رو نام ببرید)*** چند بارشو که یادم نیست... ولی یکی دو بارشو بد از دستت ناراحت شدم که ترجیح میدم به خودت بگم. اصلا خوشم نمیاد تو ملاء عام بگم:عصبانی:
98- چرا ناراحت شدید؟ خوب لابد ناراحت کننده بوده که ناراحت شدم دیگه:بله:
99- لواشک - چیپس - پفک - قره قوروت(:بدجنس:) کدومش رو دوست داری؟ قره قروت:بدجنس:
100- چرا شوخی نمی نویسید؟(سوال چالشی. میتونید جواب ندید:چشمک:) چون نه قریحه شو دارم و نه وقتشو:نیش2:

آخرین ویرایش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
ادامه داسنان

مهدی شما را به دیدن برنامه ها دعوت میکند :83:

دوباره سلام:نیش:
چطوری؟خوبی؟خوشی؟سلامتی؟

134.نوشابه زرد دوستی داری یا مشکی یا سون آپ؟ یا اگه اینا نه چی دوست داری به عنوان نوشیدنی؟
135.بهترین سرگرمیت چیه؟
136.راستی علم بهتر است یا ثروت؟:نیش:
137.دوست بچه پسر باشه یا دختر؟ اسمشونو چی میذاری؟

138.بچه که بودی به کدوم بازی علاقه داشتی؟:92:
139.شامپو مورد علاقت؟:51:
140.آسمون صاف و آفتابی یا شب پرستاره و مهتابی؟ چرا؟ :84:
141.رنگ اتاقت؟:نیش:
142رنگ پرده اتاقت؟:نیش:

143.یه عکس از اتاقت بگیر تو یاهو بهم بده باشه؟:18:

144.نظرت راجع به این کلمه ها چیه؟:نیش:

-پسندیده

-دیوار

-چوب لباسی

-شلوارک

-فنجون

-نعلبکی

-روسری تو سری

-نان بربری

-نان سنگک

-نان لواش

145.کلمه مناسب رو پیدا کن:10:

الف - در دزدی معمولا" برای بالا رفتن استفاده میشود ؟ :نیش:

ب - در سرمای زمستان خودمون رو گرم میکنیم ؟ :نیش:

پ - آنرا در هوای اتاق میزنیم و اتاق معطر میگردد ؟ :نیش:

ت - گوشت ببعی رو چرخ کرده و آنرا با ادویه های مختلف همراه با پیاز مخلوط میکنیم و به سیخ میکشیم و روی آتش میگذاریم تا جزغاله شود ، آن چیست ؟ :10: :10:

ث - شب ها که کودکان میخوابند آن را با خود بغل کرده تا بخوابند آن چیست ؟ :نیش:

فعلا اینا رو داشته باش:بدجنس:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
ای وای بازم من :10: اون جوری نگاه نکن خب سوال دارم :10:

146.اخمو هستی یا خندان؟ ( منظورم از لحاظ برخورد با دیگران )-به چه رنگی علاقه داری؟ :نیش:
147.از چه سبک اهنگ هایی خوشت میاد؟ :58:

148.وضع و تیپت؟ :66:

149.اهل مد هستی یا نه؟
150.چند بار از دست من ناراحت شدی؟ چقدر طول کشید از دلت دربیارم؟ ::52:
151.یه خصوصیت بارزت رو بگو که تو اولین نگاه یا برخورد بشه فهمید :77:
152.درون گرا يا بيرون گرايي ؟يعني اگه شاد باشي يا غمگين ديگران ميفهمن ؟ :34:

153.وقتي تو آينه نگاه ميکني چه احساسي بهت دست ميده ؟

154.نظرت راجع به من چیه؟ البته جز اونایی که گفتی :16: (تست پاچه خواری:10:)

155.جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟ :10:

156.بنظرت سوسک خوشگلتره یا مارمولیک یا عنکبوت یا اون موشه؟ :51: :10:

157.دوست داشتی مثل من چپ دست بودی؟ چرا؟ :نیش:

158.دست خطت چجوریه؟

159.اگه خونه تنها باشی بخوای بری اشپزخونه و خیلی گشنت باشه ببینی یه سوسک رفته رو یخچالت چیکار میکنی؟:10:

160.بین دوستات به چه لقبی معروفی؟

بازم بیام سوال بپرسم؟:24:

این داستان ادامه دارد:51:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
101- تو گردهمایی بهتون خوش گذشت؟ جای ما رو خالی کردید؟ بله خیلی خوش گذشت:شاد: برای رسیدن اون روز لحظع شماری می کردم و بیصبرانه منتظر دیدن باباهوشنگ بودم:بغل: جاتون خالی:گل:بله جای شما و همه کاربران عزیز دیگه اونجا خالی شد.بویژه عزیزان فعال انجمن که با حضورشون رنگ و بوی خاصی به انجمن میدن. از جمله بارونی گلم:بغل: فاطمه نازنینم:بغل: امین عزیزم:بغل: و نرگسی عزیزتر از جانم:بغل:
102- اگه من بذارم از انجمن برم چیکار می کنید؟:گریه: بنظرت چیکار می تونم بکنم؟:عصبانی: هیچی:31:مثل اینکه خیلی دوس داری از انجمن بری؟:تنبیه:
103- از اینکه برای شما نفت نیاوردم چه احساسی دارید؟ لازم نیست شما واسه من نفت بیارین. من خودم تو نفت خیز ترین منطقه ایران زندگی می کنم:بدجنس::10:
105- از اینکه جز معدود افرادی بودید که در صندلی داغشون شرکت کردم چه احساسی دارید؟(برای ادمین شرکت نکردم:سوت:) والا نمی دونم چی بگم:نمیدونم:
105- یک جک قشنگ بنویس:نیش: اهل جک نیستم:جدی:
106- چرا من هی قوانینو نقض می کنم کسی بهم گیر نمیده؟ نشان ابهته یا نشان اینکه ولش کن دیگه آدم بشو نیست؟:خنده2: اتفاقا واسه منم جای تعجب داره:فکر: نمی دونم. لابد شما خیلی سوگلی و عزیز دردونه ای:تعجب:

107- یک شعر بگو توش پلنگ باشه. ترحم بر پلنگ تیز دندان ........ ستمکاری بود بر گوسپندان:بدجنس:

108- یک شعر بوگو توش نسرین باشه.
باد گیسوی درختان چمن شانه کند.................بوی نسرین و قرنفل بدمد در اقطار
ژاله بر لاله فرود آمده نزدیک سحر....................راست چون عارض گلبوی عرق کردهٔ یار

باد بوی سمن آورد و گل و نرگس و بید..............در دکان به چه رونق بگشاید عطار؟

:بدجنس::شاد:

109- تاحالا خواستی یکی رو خفه کنی ؟چرا؟ آره....تو رو...:عصبانی: دلیلشو بهت میگم ولی نه اینجا:75:
110- امید تو گردهمایی بچه بغل کرد؟ اتفاقی براش نیوفتاد؟:10:

امید خیلی دوست داشت مهلا رو بغل کنه ولی مهلا راضی نشد بره تو بغلش... نمی دونم دلیلش چی بود:40: آخرشم نشد که نشد:ناراحت: بچه نوزاد نداشتیم که تو گرد همایی پلنگ:عصبانی: بچه 3 تا 10 ساله داشتیم:تنبیه:

دیدید قوانینو نقض کردم 20 تا سوال نوشتم هیشکی نمیاد بهم بگه:15: :رو مخ:
سوال سه ستاره مهمه جواب بدید حتما... گفتم که تو ملاء عام نمی گم
امیدوارم خوش بگدره بهتون اینجا :15: مرسی...داره خوش میگذره...خوووووووووووش:15:
جلیقه ضد آتیش هم میفروشیم خیلی تومن اگه خواستید بگید براتون بیارم. من خودم خاموش کننده آتیش هستم بچه جان... به من میگن آسمان دریایی:91:

این چوبایی که گذاشتم چوباش خیس بود تنها خاصیتی که داره دود می کنه آی حال میده آی حال میده:خنده2:...هه، من که هیچ دودی نمی بینم:10:

خدانگهدار..........................خدانگهدارت:بای::گل:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
سلام بالاخره منم واسه اولین بار توی صندلی داغ ایران انجمن قصد دارم سوال طرح کنم حالا ......

سلام:11: خیلی خوش اومدی:گل:

111- یک نصـــیحت ؟(importance) اول از همه خودت به خودت احترام بزار تا دیگران هم بهت احترام بذارن:احترام:

112- کل تجربه هایی که توی زندگی تون کسب کردید چی بودن؟(واقعا کل) :مشکوک: شوخیت گرفته؟ فرزندم من سالها تجربیاتم رو تو یه وجب جا چجوری تایپ کنم؟ بعدا بیا پیشم تا تعدادی از تجربیاتم رو در اختیارت قرار بدم:adambarfy:

113-رتبه ی کارشناسی ارشدتون چند شد؟ تو یه گرایش 53 و تو یه گرایش دیگه 43... البته اونی رو الان دارم میخونم که 53 شدم:بله:

114- اگه شما جای من بودید به طور مثال رشته تونم ریاضی بود تو کنکور مهندسی برق ملی رو قبول می شدید و مهندسی نفت آزاد رو کدوم رو انتخاب می کردید؟ یا یه سال صبر می کردین پزشکی می خوندید؟
اگه شرایط مالی شو داشتی و مایه دار بودی نفت رو انتخاب کن ولی اگه نه مثل من بی پول بودی برو مهندسی برق دولتی:34: پزشکی هم لازم نکرده بری بخونی عمرتو به فنا میدی:عصبانی::نیش2:

115-از کدوم آهنگ خوشتون میاد؟(persian) سلام ای ناله بارون و آهای خوشگل عاشق از فریدون آسرایی:گل:

116-از کدوم آهنگ بدتون میاد؟ از هر چی آهنگ بی معنی و مفهوم و چیپ و سخیف:رو مخ:

117-واقعا خدا کمکتون کرده؟ هزاران بار:بغل: با تمام وجود حسش کردم:18:

خوب سوال های من تموم شد موفق باشید..... مرسی از شرکتت اشکان جان:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

مثل اینکه قراره یک روز تمدید بشه. :فکر:
:نیش2: مهلت تا چهارشنبه شب تمدید شد تا مهمون عزیزمون بتونه به پرسش های باقی مونده پاسخ بده.:گل:
نسرین جان خدا قوّت:49::15::19:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
جواب سوالات پرستوی عزیز:گل:

سلاااام نسرین جونم سلاااااااااااااااااام عزیزم:بغل::دوست:

منم اومدم..... خیلی خوش اومدی گلم:گل:صفا آوردی:84::39:

118.بچه بودی زمانی که انشا میدادن میگفتن میخواهید در اینده چکاره شوید چی مینوشتی؟ راستش رو بخوای یه بار بیشتر ازمون نخواستن این انشا رو بنویسیم اونم پنجم دبستان بود... و من نوشتم که می خوام دکتر بشم:تعجب: اون موقع هنوز خودمو نشناخته بودم:نیش2:

119.به نظرت قاضی خوبی هستی؟ اتفاقا دیشب یکی از دوستام گفت قاضی خوب و با انصافی هستم:8::بدجنس:

120.اگه روح ببینی عکس العملت چیه؟ خودم هم به دنیای ارواح می پیوندم:ترس::86:

121.غذا بلدی بپزی؟ آره بابا... تخم مرغ آب پز...نیمرو... املت... تازه دارم طرز پخت ماکارونی رو هم یاد می گیرم:خجالت2::شاد:

122.به جز انگلیسی زبون دیگه ای هم بلدی؟ نه شوربختانه....ولی در صدد هستم که آلمانی یاد بگیرم:بله:

123.اولین بار منو چه جور آدمی دیدی؟! اولین بار همینجا تو صندلی داغ تو رو یه دختر دوست داشتنی و مهربون دیدم:بغل:

124.حالا درباره ی من چی فک میکنی؟ مهربون... دوست داشتنی و اینکه واسه دوستت ارزش قائلی که وقت گذاشتی و توی صندلی داغش شرکت کردی:بله:

125.وقتی بچه بودی چه بازی رو نسبت به بقیه ترجیح میدادی؟ ساختن قلعه و خونه با گل باغچه:نیش2:

126.ادم رکی هستی؟ متاسفانه نه... و بارها به خاطر این موضوع ضربه خوردم. کاش می تونستم این خصوصیت رو در خودم تقویت کنم:ناراحت:

127.قدرت نه گفتن رو داری؟ خیلی کم:ناراحت: ولی البته نه در هر مواردی ها... تو موارد خطرناک البته که نه میگم...اونم چه نه ایییییییییییی:91:

128.تا حالا روی کسی رو کم کردی؟ بله خوب... ولی نه با حرف زدن... با عمل... بیشتر تو مورد درسی و دانشگاه بوده البته:نیش2:

129.چند ساله با ایران انجمنیا اشنا شدی؟ 1سال و یک ماه:13::14::شاد:

130.چی دیدی ازشون که خوشت اومد؟ یعنی چی؟ :فکر:منظورت ایران انجمنه؟ توضیح دادم تو پست های بالاتر. ارزش و احترامی که با طرف مقابل میدن... خوش برخوردی و خون گرمیشون... قلب های پاک و پر از محبتشون:بغل:

131.بهترین هدیه ای که برای روز تولدت گرفتی چی بوده؟ه یه کتاب خونه ی بزررررررررگ:8: عاشقشم:شاد: دلم واسه اتاقم تو خونمون تنگ شده...دلم واسه کتاب های عزیزم هم تنگ شد:آه:

132.بهترین دوستات تو فروم رو بدون اینکه به لیستت نگاه کنی فقط نام ببر؟ میترا :گل:مریم:گل:نگار:گل:مهدی اف ایکس:گل: داوود:گل: که کمک ها و لطف هایی بهم کردن که هیچ وقت قابل جبران نیست:احترام::1:

133.دوست داری کی رو صندلی داغ بشینه حسابی بسوزونیش؟ من دوست ندارم کسی رو بسوزونم عزیزم... اصلا تو ذات من نیست:5:

اینم سوالای من.. مرسیییییییییییییی گلم.... سوالاتو خیلی دوس داشتم:13::14:

آخرین ویرایش:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
مهدی شما را به دیدن برنامه ها دعوت میکند
%D9%81%D8%B4%D9%86.gif
..............................:مشکوک:

دوباره سلام:نیش:...........سلام:نیش2:
چطوری؟خوبی؟خوشی؟سلامتی؟ خوووووووووووووووووووووووووبم:شاد:

134.نوشابه زرد دوستی داری یا مشکی یا سون آپ؟ یا اگه اینا نه چی دوست داری به عنوان نوشیدنی؟ سون آپ و دوغ:بله:
135.بهترین سرگرمیت چیه؟ گوش دادن به موسیقی انگلیسی:بله:
136.راستی علم بهتر است یا ثروت؟:نیش: ثروت:نیش2:
137.دوست بچه پسر باشه یا دختر؟ اسمشونو چی میذاری؟ هر دو شونو دوس دارم:بغل: اسم پسرم رو میذارم سوشیانت :8: اسم دخترم رو هنوز انتخاب نکردم:نیش2: البته نظر یه نفر دیگه هم شرطه تو انتخاب اسم بچه:بدجنس:ناسلامتی باباشه:10:

138.بچه که بودی به کدوم بازی علاقه داشتی؟:92: بالاتر هم گفتم... ساختن قلعه و قصر با گل باغچه و گرگم به هوا:نیش2:
139.شامپو مورد علاقت؟:51: ها؟:تعجب: شامپوی خاصی نیست... معمولا از یه شامپوی خاص استفاده نمی کنم ولی سینره رو ترجیح میدم:بله:
140.آسمون صاف و آفتابی یا شب پرستاره و مهتابی؟ چرا؟ :84: هر کدوم جای خودش ولی شب پر ستاره و مهتابی و آروم و ساکت:بله: چون آرامش میده.:گل:
141.رنگ اتاقت؟:نیش: آبی کمرنگ:گل:
142رنگ پرده اتاقت؟:نیش: اتاق خودم آبی یکم پررنگ تر ولی اتاق خوابگاه پرده هاش کرم رنگه:بله:

143.یه عکس از اتاقت بگیر تو یاهو بهم بده باشه؟:18: جانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:تعجب::تعجب::تعجب:

144.نظرت راجع به این کلمه ها چیه؟:نیش:

-پسندیده.... خوبه:نیش2:

-دیوار.... خوب نیست:نیش2:

-چوب لباسی.......خیلی خوبه:نیش2:

-شلوارک......محشره:نیش2:

-فنجون...... لیوان بزرگ رو ترجیح میدم:بله:

-نعلبکی.... دوست نمیدارم:نه:

-روسری تو سری........... :عصبانی:

-نان بربری....نظر خاصی ندارم.

-نان سنگک.... نظر خاصی ندارم.

-نان لواش... اینو بیشتر از دو تای بالایی دوس دارم:نیش2:

145.کلمه مناسب رو پیدا کن:10:

الف - در دزدی معمولا" برای بالا رفتن استفاده میشود ؟ :نیش:
دستهای همدست دزد:نیش2::بدجنس:

ب - در سرمای زمستان خودمون رو گرم میکنیم ؟ :نیش:
پالتو:مشکوک:

پ - آنرا در هوای اتاق میزنیم و اتاق معطر میگردد ؟ :نیش:
اسپری پیاز:10:

ت - گوشت ببعی رو چرخ کرده و آنرا با ادویه های مختلف همراه با پیاز مخلوط میکنیم و به سیخ میکشیم و روی آتش میگذاریم تا جزغاله شود ، آن چیست ؟ :10: :10:
جوجه کباب:10:

ث - شب ها که کودکان میخوابند آن را با خود بغل کرده تا بخوابند آن چیست ؟ :نیش:
پشمک و خرسی صورتی و آبی:بغل:

فعلا اینا رو داشته باش:بدجنس:

آسمان دریایی

متخصص بخش زبان انگلیسی
ای وای بازم من :10: اون جوری نگاه نکن خب سوال دارم :10:............. :مشکوک:

146.اخمو هستی یا خندان؟ ( منظورم از لحاظ برخورد با دیگران )-به چه رنگی علاقه داری؟:نیش: بستگی به آدمش داره خو... با دوستان خندان ولی با کسی که حس خوبی بهش ندارم نه خندان نه اخمو... خیلی رسمی و عادی. به رنگ بنفش :18:
147.از چه سبک اهنگ هایی خوشت میاد؟ :58: پاپ و راک:بله:

148.وضع و تیپت؟ :66: برو عکسای گرد همایی رو ببین. همون تیپی هستم:بله:

149.اهل مد هستی یا نه؟ فقط چیزی رو استفاده می کنم که بهم بیاد... از مد های عجیب غریب هم اصلا خوشم نمیاد:بله:
150.چند بار از دست من ناراحت شدی؟ چقدر طول کشید از دلت دربیارم؟ ::52: یادم نمیاد چند بار... ولی خداییش به محض اینکه فهمیدی از دستت ناراحت شدم از دلم در اوردی:احترام::گل:
151.یه خصوصیت بارزت رو بگو که تو اولین نگاه یا برخورد بشه فهمید :77: جدی بودن و مهربونیم:نیش2: در ضمن اینو شماها باید بگین...::18:
152.درون گرا يا بيرون گرايي ؟يعني اگه شاد باشي يا غمگين ديگران ميفهمن ؟:34: کاملا متعادل... سعی می کنم کسی نفهمه ولی خوب دوست های صمیمیم سریع می فهمن:ناراحت:

153.وقتي تو آينه نگاه ميکني چه احساسي بهت دست ميده ؟ بستگی به حال روحیم داره:بله:

154.نظرت راجع به من چیه؟ البته جز اونایی که گفتی :16: (تست پاچه خواری:10:) نظرم بسیار مثبته:18: تو یه دوست خیلی خیلی خیلی خوب هستی:دوست::گل:

155.جورابت سوراخ شه ولی سوراخش تابلو نباشه میپوشیش یا میندازیش دور؟:10: می پوشمش... مگه پولم رو از سر راه اوردم؟

156.بنظرت سوسک خوشگلتره یا مارمولیک یا عنکبوت یا اون موشه؟ :51::10: مهدی...بخداااااااااااااااا اگه مثل اون روز بخوای منو بترسونی .....:اخطار::عصبانی:

157.دوست داشتی مثل من چپ دست بودی؟ چرا؟ :نیش: برام فرقی نداشت...ولی میگن چپ دست ها ریاضیشون بهتره:آه: از من که گذشت:ناراحت:

158.دست خطت چجوریه؟.
بسیار زیباااااااااااا.. :8:

159.اگه خونه تنها باشی بخوای بری اشپزخونه و خیلی گشنت باشه ببینی یه سوسک رفته رو یخچالت چیکار میکنی؟:10: مهدی... خودت میدونی چیکار می کنم... داوودو صدا میزنم ها:قهر::قاطی: تازه میترا هم از راه دور مراقبمه:39: در ضمن اون شب دیگه هیچی نمی خورم:15:

160.بین دوستات به چه لقبی معروفی؟ کوشولوی ناز نازی:10::10:

بازم بیام سوال بپرسم؟:24: امشب آخرین مهلت صندلی داغه... هه... عجب صندلی داغ باحالی... سوالاش به 200 تا هم نرسید.

این داستان ادامه دارد:51:............ بیخیال دیگه:34:

baroon

متخصص بخش ادبیات

یک سلام شبانه ی آرام به اهالی ایران انجمن:گل:
شما الآن خوابید و من اومدم که یواشکی بساط صندلی داغمون رو جمع کنم و باقی هیزمارو بریزم توی انبار برای صندلی داغ بعد.:بدجنس:
سعی داشتیم که نسرین عزیزمون رو برای تمدید صندلی داغ آماده کنیم ولی مایل نبود و این استقبال نه چندان شایسته ی مارو می رسونه.
امیدوارم توی صندلی داغ های بعد، مثل سابق نشون بدیم که با اشتیاق میزبان میهمانمون هستیم.

به آسمون عزیز که باوجود مشکل نت با روی باز به سؤال ها جواب داد آفرین و خداقوّت میگم:شاد: و از همه ی شما گلای انجمن که به دیدن این تاپیک اومدید و ردّپایی باقی گذاشتید کمال تشکّر رو دارم.

تقدیم به شمای نازنین و نسرین خوبمون برای یک هفته میهمانی و آشنایی ها و دوستی ها:

nb174uprzy5cxbtfsn64.jpg

27
مهر
91

تا شنبه خدا یارتون.:19:

تاپیک بسته شد.×

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا