سلام هومن خان
80.الان حالتون خوبه ؟
81.چرا سوال خانوم marmale رو شماره گذاری نکردین ؟
82.الان به نظرتون آیا من درست شماره گذاری کردم ؟
.
ممنونم اقا هومن از لطفی که داشتین ولی
83.دلیل اینکه فکر کردین من مهربونم چی بوده ؟دوست دارم بدونم؟
84.وقتی خودت را توی آینه میبینی چه احساسی داری؟85.
از کدوم یکی از آلات موسیقی خوشت میاد یا دوست داری یادش بگیری؟86.
اگر به 7 سالگی برگردی چه کارایی انجام نمیدادی؟87.
دوست داری تا چند سالگی عمر کنی؟ از دوران پیری می ترسی؟88.
آشپزی بلدی چه غذاهایی؟89.
اولین باری که دانشگاه رو دیدی چه حسی داشتی؟90.
حاضری یک شب رو توی خونه ی متروکه ای که گفته می شود جن زده است تنها بگذرونی؟
ممنونم که برای سولای من وقت گذاشتین :احترام::گل:
سلام هومن خان سلام :2:
80.الان حالتون خوبه ؟ الان ؟ بزارید چک کنم :68::90::30::فکر::51: آره انگار خوبم !!!!!!!!!!!!!:دست::غش::10::14::13::19::8::7::16::15::11::4::72:
81.چرا سوال خانوم marmale رو شماره گذاری نکردین ؟ چون شاید راضی نبودن تو کارشون سرک بکشم!:18::غش::17::10::تنبیه:
82.الان به نظرتون آیا من درست شماره گذاری کردم ؟ نمیدونم :نه: شماره مهم نیست شماره برای عوام الناسه ما برگزیده ایم!:غش2::غش::9::10:
.
ممنونم اقا هومن از لطفی که داشتین ولی ولی نداره که:نیش:
83.دلیل اینکه فکر کردین من مهربونم چی بوده ؟دوست دارم بدونم؟ حالا نمیشه ندونید؟!:18: مگه غیر از اینه حالا؟
84.
وقتی خودت را توی آینه میبینی چه احساسی داری؟ بستگی به روزش داره :18::17::82:
85.
از کدوم یکی از آلات موسیقی خوشت میاد یا دوست داری یادش بگیری؟ من گیتار رو و تنبور رو خیلی دوست دارم البته سازها در کناره هم صدای بهتری دارن یعنی ترکیب صداشون:17:
86.
اگر به 7 سالگی برگردی چه کارایی انجام نمیدادی؟ 7 سالگی؟! :تعجب::83:آخه یه بچه 7 ساله مگه کاره خاصیم میتونه انجام بده؟!:فکر:
87.
دوست داری تا چند سالگی عمر کنی؟ از دوران پیری می ترسی؟ نمیشه سنه دقیق گفت خب شرایط بستگی داره . کلا من طوله عمر رو اهمیت نمیدم مهم اینه چه جور بهت میگذره عرضش مهمه برام:بله:
88.
آشپزی بلدی چه غذاهایی؟ بله آبگوشت - کباب - بعضی خورشها چیزایی رو که خودم دوست دارمو بلدم درست کنم!:100:
89.
اولین باری که دانشگاه رو دیدی چه حسی داشتی؟ :تعجب: چی بگم والا حسه خاصی نداشتم دنباله آشنا میگشتم فقط :51:
90.
حاضری یک شب رو توی خونه ی متروکه ای که گفته می شود جن زده است تنها بگذرونی؟ آره حاضرم من عاشقه هیجان توام با ترسم:ذوق زده: حاضرم به جای یه شب 10 شبم بگذرونم!:خنده1::50:
ممنونم که برای سولای من وقت گذاشتین :احترام::گل: خواهش میکنم ارادت:احترام: