• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**بیست و چهارمیـن صندلی داغ ايران انجمن با حضور فائزه حسین زاده**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

baroon

متخصص بخش ادبیات

4qvfetnp3sv3mobmgjlz.jpg

سلام به دوستای گل خود خودم:11::گل: هورا من خیــــــــــــلی خوشحالم. حضور پررنگتون توی نظرسنجی بهم امید داده.:داغ::ترغیب و تشویق::داغ::شاد: بازم هورا

صندلی داغ امروزمون متعلّق به یه بانوی خوش قلبی هست که یکی از نعمتای بزرگ زندگی منه:14:. فائزه بانوی مهربون و دوست داشتنی ایران انجمن که به حق از بهترین دوستای همه ی دوستانش و از بهترین آدمای زندگی اطرافیانشه. :18::شاد:
امید است لحظه های قشنگی رو همراه با ایشون برای شما ثبت کنیم. :19:
بکوشیم تا مضایقه ای نشه و خوووووب از دوستمون پذیرایی کنیم.:49::دست: ::گل:آتشیــــــن:!

از میهمان صندلی داغ و دوستانی که پرسشگر هستن به مرور قوانین صندلی داغ دعوت میکنم:

قوانین صندلی داغ

این صندلی داغ تا شنبه 4 آذرماه (شنبه ی آتی) مهلت داره.

بفرمایید کمی بعدتر! :12:

rqyufhv1pz0wv71tw596.gif

(50 سؤال عمومی)

1- نام :
2- نام خانوادگی (در صورت تمايل عنوان كنيد):
3- تاریخ تولد:
4- متولد و ساکن کدوم شهر؟
5- رشته ی تحصیلی:
6- هدفت از زندگی:
7- چطور با
انجمن آشنا شدی؟
8- خصوصیات ظاهری خودت رو بگو:
قد :
وزن :
رنگ چشم ها :
مدل چشم ها:
رنگ موها :
مدل موها:
9- چند تا خواهر و برادر داری؟
10- نظرت راجع به اسمت چيه و معنی اش چیه؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

11- چپ دست هستی يا راست دست؟
12- در مورد آينده ی شغلی، خانوادگی و غیره برامون بگو:
13- وقتي دلتنگ ميشی چه مي کنی؟
14- قشنگ ترین خوابی که دیدی چی بوده؟ (بگو آیدا برات تعبيرش رو میگه:12:)
15- غذاي مورد علاقه ت چیه؟
16- قشنگ ترین جمله ای که تا حالا شنیدی؟
17- کاری هست که دوست داشتی انجامش بدی ولی تا حالا موفق نشده باشی؟

18- چرا عکس خودت رو برای آواتار نمی ذاری؟

19- منظورت از اسم کاربریت چیه؟

20- اين انجمن رو چرا انتخاب كردی برای عضويت و فعاليت در اون؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

21- از خاطره ی اولین روز حضورت توی ايران
انجمن بگو:
22- زندگی خودت رو در 10 ساله دیگه چطور می بینی؟
23- چندتا از بهترين تاپيك هايی كه توی
انجمن ديدين ؟
24- تا به حال سوار اسب شدی؟
25- بزرگترین یا بهترین کاری که تا حالا انجام دادی چي بوده؟
26- روزی چند ساعت توی نتی؟
27- به نظرت من دختر خوبیم یا خیلی خوبم؟ (اینو آیدا پرسیده ولی درمورد منم می تونی بگی:نیش2:)
28- چقدر اعتماد به نفس داری؟
29- بهترين مكان شهر شما برای زندگی، از نظرت كدوم منطقه است و چرا؟
30- سوغات شهر شما چیه؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

31- بچه بودی دوست داشتی چه کاره بشی؟

32- تا به حال به رشت سفر كردی؟ آره يا نه؟ چرا؟
33- مهم ترین هدفت توی زندگی چیه؟
34- بهترين جايی كه برای مسافرت رفتی؟
35- بهترين دوستت تو انجمن؟
36- دوست داشتی ادمین باشی؟
37- ورزش محبوبت چيه؟
38- رنگ مورد علاقه ت چیه؟
39- ماشين مورد علاقه ت؟
40- به بزرگترین آرزوت رسیدی یا نه؟

baroon

متخصص بخش ادبیات

41- سریال محبوبت چیه؟
42- فيلم محبوبت؟
43- آهنگ محبوبت؟
44- -یه دعا:
45- یه شعر:
46- تکه کلام داری؟ اگه داری چیه؟
47- اگر زمان به عقب برمی گشت بازم همین مسیر رو انتخاب می کردی؟
48- نظرت راجع به اين گلا :

BLaDe
Cube
یگانه جان
H@DI
نیکا
baroon
Reza
mario8344
KAMYAR
vida

آسمان دریایی
دختر دریا
صاینا
sasan
khorde-shishe
زینب
mitra mehr
fatemeh
palang
پارسا مرزبان
Reza.M
Ever Green
چاووش
علیرضا
WALKMAN
khale suske
360درجه
mahdis
behamin
do..bia
پانته آ
naznaz
فائزه حسین زاده
یاسی جون
playful girl
HOMARNA
حسرت
سیاوش عشق
محمد
seger
Silver Star
ali jan
jasper
MAHDI
mahdad_mtp
berivan
ponyo
875102210
Mans0ur
majnooneleyli
MEA47
آرش007
شهیاد
parisa
آتیش
Darya91
خلیج همیشه پارس
مهری
samin
شاهد صادق پور
Gjust

Sarah
mahdis
..::آبی دل::..

melika
eliza
SCREAM
shika hime
j@v@d
Mahsa

اگر اسم کسانی برده نشده و مایل هستن نظر میهمان رو بدونن توی سؤالات خودشون نظر رو بپرسن یا اینکه اعلام کنن تا به لیست اضافه بشه.:گل:

49-"هر جا که دل خوشه بهشت همونجاست" بهشتت کجاست؟
50- نشستن روی صندلی داغ چه حسی داره؟
:37:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
1- نام :فائزه
2- نام خانوادگی (در صورت تمايل عنوان كنيد):حسین زاده
3- تاریخ تولد:1354/6/26 یا به گفته ی مامان عزیزم در اصل 24 شهریور به دنیا اومده بودم ولی تو شناسنامه 26 گرفتند که اون زمان مصادف شده بود با سحر ماه مبارک رمضان.شاید به همین خاطر ماه رمضان رو مخصوصا سحرهاش رو خیلی خیلی دوست دارم.:دعا:
4- متولد و ساکن کدوم شهر؟تهران
5- رشته ی تحصیلی:کارشناسی زیست شناسی وکارشناسی روانشناسی وکارشناسی ارشد روانشناسی عمومی رشته تحصیلی دبیرستان علوم تجربی (توضیح کامل وجامع):خنده2:
6- هدفت از زندگی:رسیدن به انسان کامل
7- چطور با
انجمن آشنا شدی؟اواخر مهر ماه سال 90 به دنبال مطلبی در مورد بیماری مانیک دپرسیو می گشتم که به پست خانم ناهید از ایران انجمن رسیدم واینگونه بود که عشق آغاز شد...
8- خصوصیات ظاهری خودت رو بگو:عکسم تو تاپیک گردهمایی انجمن هست ببینید من چه توضیحی بدم!
قد :160
وزن :همیشه با دیدن کلمه وزن شرمگین میشم چه میشه کرد دیگه بعد از دومین هدیه ی خدا وزنم بالا رفته که اگر خدا بخواد داره میاد پایین فعلا 78 وحشت نکنید این جوریه دیگه.:خجالت2:
رنگ چشم ها :سبز
مدل چشم ها:چی بگم والا می گن بادومی مثلا:تعجب2:
رنگ موها :خرمایی
مدل موها:صاف ولخت :83:
9- چند تا خواهر و برادر داری؟متاسفانه خواهر ندارم .دو تا برادر که یکی بزرگتر یکی کوچکتر
10- نظرت راجع به اسمت چيه و معنی اش چیه؟اسمم رو خیلی دوست دارم ومعنی اون یعنی همیشه پیروز ورستگار که از کلمه ی عربی یا قرآنی فائزون یا فوزا عظیما میاد وهمیشه در شخصیتم تاثیر گذار بوده و
باعث شده احساس کنم به هدف هایی که می خوام میرسم وخدای مهربون کمک می کنه تا پیروز وموفق بشم .:برنده:

آخرین ویرایش:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
11- چپ دست هستی يا راست دست؟راست دست
12- در مورد آينده ی شغلی، خانوادگی و غیره برامون بگو:در حال حاضر خانه دار هستم وبه این موضوع افتخار می کنم ولی فکرهای زیادی تو سرم هست که ان شالله بتونم عملی کنم .:35:
13- وقتي دلتنگ ميشی چه مي کنی؟جوونتر که بودم می نوشتم ودلتنگی هام رو به روی کاغذ می آوردم البته هنوز هم هر از چند گاهی دستی به قلم می برم .گاهی قرآن می خونم وبرای خدا نامه می نویسم وگاهی با گلدون هام حرف می زنم البته با نقل مکان به منزل جدید گلدون هام به منزل مادرم منتقل شدند ومن رو تنها گذاشتند .گاهی هم گوشی شنوا پیدا می کنم وبراش حرف می زنم ....:ناراحت:
14- قشنگ ترین خوابی که دیدی چی بوده؟ (بگو آیدا برات تعبيرش رو میگه:12:)خواب های قشنگ زیاد دیدم ولی شاید قشنگترین اونها زمانی بود که بابا از پیشم برای همیشه رفته بود .بعد از بیست ویک روز به خواب دیدمش وبوسیدمش و...:ناراحت:
15- غذاي مورد علاقه ت چیه؟آش رشته وماکارونی
16- قشنگ ترین جمله ای که تا حالا شنیدی؟جملات قشنگ زیاد شنیدم شاید جمله ای که در حال حاضر زیاد به ذهنم خطور میکنه این جمله ی مرحوم دکتر شریعتی هست .اگر تنها ترین تنهایان باشم خدا با من است .:دعا:
17- کاری هست که دوست داشتی انجامش بدی ولی تا حالا موفق نشده باشی انجامش بدی؟بللللللللللللللللللللللله

18- چرا عکس خودت رو برای آواتار نمی ذاری؟عکس دختر نازنینم رو گذاشتم.

19- منظورت از اسم کاربریت چیه؟به خدا منظور خاصی در کار نبوده اسم خودمه راست می گم.
:خنده2:

20- اين انجمن رو چرا انتخاب كردی برای عضويت و فعاليت در اون؟همون طور که گفتم انتخابی در کار نبود ولی از اونجایی که معتقدم در این دنیا هیچ اتفاقی تصادفی اتفاق نمی افته به طریقی که گفتم با انجمن آشنا شدم وحضور دوستان گرم وصمیمی وجو سالم انجمن من رو عضو این خانواده ی بزرگ کرد.:iranjoman:

آخرین ویرایش:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
21- از خاطره ی اولین روز حضورت توی ايران انجمن بگو:بعد از سرچ مطلبی که می خواستم اولین دوست انجمن مریم عزیزم بود که به من ورودم رو تبریک گفت ومن خیلی ذوق زده شده بود وبعد نگار نازنینم وبعد بارون عزیزم :گل:
22- زندگی خودت رو در 10 ساله دیگه چطور می بینی؟ان شالله به لطف خداوند موفقتر از اکنون
23- چندتا از بهترين تاپيك هايی كه توی انجمن ديدين ؟تاپیک ان مع العسر یسری از بارون عزیزم که اولین تاپیکی بود که در اون شرکت کردم وازش خاطره دارم .
24- تا به حال سوار اسب شدی؟بللله چه سوار شدنی اون هم در زمان نامزدی همسر محترم من رو سوار اسب کردند وبنده هم با مخ به زمین افتادم .:خنده2:
25- بزرگترین یا بهترین کاری که تا حالا انجام دادی چي بوده؟نمی دونم
26- روزی چند ساعت توی نتی؟بستگی به زمانم داره واینکه بچه ها خواب باشند .بعضی اوقات پنج دقیقه بعضی اوقات سه ساعت.:نیش2:
27- به نظرت من دختر خوبیم یا خیلی خوبم؟ (اینو آیدا پرسیده ولی درمورد منم می تونی بگی:نیش2:)بارون جونم خودت می دونی کجای قلبم جای داری.:بغل:
28- چقدر اعتماد به نفس داری؟در این مورد از خودم خیلی راضی نیستم.
29- بهترين مكان شهر شما برای زندگی، از نظرت كدوم منطقه است و چرا؟فکر می کنم بی تعارف همین منطقه ای که ما الان درش زندگی می کنیم یکی از بهترین مناطق از لحاظ آب وهوای تهران ودسترسی به جاهای مختلف شهر باشه (شهرک غرب)البته منزل پدری من در حوالی خیابان ایران هست که از مناطق مذهبی واصیل تهران هست ولی از نظر آب وهوایی منطقه شلوغ وپر ترددی هست .
30- سوغات شهر شما چیه؟آب وهوای آلوده وترافیک

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
31- بچه بودی دوست داشتی چه کاره بشی؟معلم:54:
32- تا به حال به رشت سفر كردی؟ آره يا نه؟ چرا؟بله آیدا جون زیاد
33- مهم ترین هدفت توی زندگی چیه؟رسیدن به کمال وانسان کامل شدن یا به عبارتی از آدمیت به انسان شدن رسیدن:66:
34- بهترين جايی كه برای مسافرت رفتی؟خانه ی خدا وکربلا ونجف وسوریه:13:
35- بهترين دوستت تو انجمن؟مریم عزیزم وبارون عزیزم دو تا خواهر های گل من وآقای چاووش گرامی ومحمد شموسی عزیز دو تا برادر های عزیز من :گل:
36- دوست داشتی ادمین باشی؟بله
37- ورزش محبوبت چيه؟شنا ,پیاده روی وخیلی قبل از این فوتبال واز نوع قرمزته:پرسپولیس:
38- رنگ مورد علاقه ت چیه؟سبز
39- ماشين مورد علاقه ت؟همین که داریم پژو 206البته آزرا فوق العاده بود که فعلا نداریم وفکر کنم دیگه هم نداشته باشیم.:خنده2:
40- به بزرگترین آرزوت رسیدی یا نه؟آرزوهای زیادی داشتم که زمانی بزرگترین آرزوهای من بودند وخدا رو شکر به برخی از اونها رسیدم .خدایا ممنونتم مثل همیشه.
:گل:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
41- سریال محبوبت چیه؟در حال حاضر تلویزیون نگاه نمی کنم ولی قبلا سریال های ولایت عشق ,تنهاترین سردار ,مختار نامه والبته از این سریال های کره ای خودمون یانگوم واوشین عهد بوق
42- فيلم محبوبت؟آژانس شیشه ای ,از کرخه تا راین , مارمولک ,لیلی با من است,مریم مقدس:43:
43- آهنگ محبوبت؟آهنگ خداحافظ احسان خواجه امیری
44- -یه دعا:خدای خوبم,پروردگار مهربانم,معبودم ومعشوقم,مهربانی والطاف بی پایان تو چنان است که قلم بر صفحه ی کاغذ می لغزد و ناتوانم از احصاءنعمت ها وموهبت های بی پایان تو .خدای عزیز ومهربانم به حرمت نفس های پاک اولیاء ومقربان درگاهت ,آرامش وعشق را به قلب های تک تک دوستا نم جاری نما .:دعا:
45- یه شعر:چه خوش بی مهربانی هر دو سر بی که یک سر مهربانی دردسر بی:دل شکسته:
46- تکه کلام داری؟ اگه داری چیه؟یه زمانی وقتی هول می شدم خیلی میگفتم به اصطلاح:خجالت2:
47- اگر زمان به عقب برمی گشت بازم همین مسیر رو انتخاب می کردی؟بله ولی با پختگی بیشتر
:25:​

آخرین ویرایش:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
48- نظرت راجع به اين گلا :

rahnama آقا هوشنگ قربانیان عزیز که در بین کاربر ها به بابا هوشنگ معروف هستند پدر عزیز ایران انجمن که از نظر من شخصیتی جالب دارند ,شوخ طبع وسخاوتمند وانسانی فرهیخته ودر عین حال متواضع که وجود ایشون نعمت بزرگی برای انجمن هست من از پست های روانشناسی مثبت نگر ایشون خیلی استفاده می کنم .موفق هستید پدر خوبم موفقتر باشید .:گل:
adminعلی آقای احمد زاده ی عزیز مدیر توانا که با وجود اینکه سن بالایی ندارند بسیار باتجربه وقوی مدیریت می کنند افتخار آشنایی حضوری با ایشون رو در گردهمایی اخیر انجمن داشتم من مطمئن هستم با توجه به استعدادهای بالایی که دارند روزهای خوبی در انتظارشون هست .موفق باشید ادمین خوب انجمن خوب ما:گل:
Maryamرسیدم به یکی از ناب ترین وعزیزترین دوستانم که به حق خواهر مهربون وعزیزمن هست مریم در سخت ترین لحظات زندگی همراه من بود وقتی دستان پدرم در دست من بود ویکه وتنها در بیمارستان اشک می ریختم مریم با مسیج زیبایش قوت قلب من بود با هم قرآن می خوندیم وبابا تو کما بود ومریم به من نزدیک وبا اینکه تا به حال من رو ندیده بود به مراسم ختم پدرم اومد ومرهم دل من شد هیچ وقت این محبت بی پایانش رو فراموش نمی کنم خواهر صبورم تمامی عشق خالصانه ی من رو بپذیر.:گل:
سنجاقي آیدای عزیز که حضورش نسبت به قبل کمتر شده ودر حال درس خوندن در مقطع ارشد هست از نزدیک افتخار آشنایی باهاش رو نداشتم ولی پست هاش رو می خونم ودوستش دارم .:گل:
Nethunter افتخار آشنایی باهاشون رو نداشتم.:گل:
Amin Khanامین خان پسر کم حرف گردهمایی انجمن .بسیار موقر وخوش تیپ برادر علی آقای خودمون خوشحال شدم از اینکه از نزدیک دیدمتون .امین آقا پیام تسلیتی برای من فرستادند زمانی که بابا فوت کرده بودند متن بسیار زیبایی بود امین خان همون متن زینت بخش سنگ قبر پدر شد ممنونم از لطفت.:گل:
maksemosبله آقا یوسف متین وموقر خودمون وبه عبارتی آقا مهندش انجمن .ارادت خاص داریم به ایشون از افراد شوخ طبع وبه تازگی طبع شعر هم پیدا کردند

شعری هم برای ما سرودند .ایشون رو از نزدیک زیارت کردم بسیار مودب ومتین .:گل:
NaSeR افتخار آشنایی با ایشون رو ندارم .:گل:
Mehdi_FXXناظم خوب انجمن ودوستدار مهلا جون:گل:
0midامید آقا ناظم خوب وشوخ طبع وپر انرژی انجمن که تو گردهمایی خیلی خسته بود وقول داده تو گردهمایی بعدی تلافی کنه ما منتظریم آقا امید .:گل:
000بله رسیدیم به داداشی خوب خودمان که باآواتار زیباش (حرم مقدس امام رضا)دل من رو هوایی امام مهربانی ها می کنه ولطف زیادی در حق من کرده واین داداشی خوب من آواتارش رو به خاطر من تغییر نمی ده خیلی ازش ممنونم .وبلاگ بسیار زیبایی داره دست نوشته های همراه با طنزش بسیار شیرین وخوندنی هست حیف که من خیلی وقت نمی کنم بخونم وسری بزنم .خیلی پرتلاش وکاری هست .داداش ان شالله عروسیت خدمت کنم .:گل:
NicolNiciنگار نازنینم دوست زیبا ودوست داشتنی من که رکورد پست رو تو انجمن زده وهیچ کس به گرد پاش نمی رسه .افتخار آشنایی از نزدیک باهاش داشتم برای همه ی دوستان هدیه تهیه کرده بود دختر با شخصیت وبا جنمی هست من که خیلی دوستش دارم .:گل:
khodamشیمای عزیزم ودختر خاله آقا یوسف گرامی دختر خوش خنده وشیطون وبسیار دلنشین که از نزدیک افتخار آشنایی باهاش رو داشتم راستی شیمایی دستت چه طوره؟:گل:
ASHKANافتخار آشنایی با ایشون رو ندارم .:گل:
ARASH CHIRIKبه هم چنین:گل:
ahmadfononiاحمد آقای عزیز پسر با ایمان وامام زمانی که پست های مذهبیش رو دوست دارم وافتخار آشنایی باهاش رو از نزدیک داشتم بسیار خوش خنده وخجالتی که از دزفول زحمت کشیده بود واومده بود به تهران .راستی دانشگاه هم قبول شده واز این بابت خیلی خوشحاله احمد جان من هم خوشحالم موفق باشی .
:گل:​

H Δ S S E I N

متخصص بخش مسابقات
سلام خیر مقدم.
بی مقدمه میرم سر سوال ها...

51
1.چه قدر به سیاست مباحث سیاسی علاقه دارید؟!
2.اصلاً اجازه ورود مباحث سیاسی به کانون خانواده خودتون رو میدید؟!

52
1.پیش بینی شما از آینده ایران چیه؟!
2.به نظر شما فرزندان ما چه طور قراره زندگی کنند...

53
1.به نظر شما تو زندگی امروز خانوار در جامعه ایران، نقدینگی مهمتره یا صداقت؟
2.نظر شما در مورد پول چیه؟!

54
1.وقتی توانائی حل مشکلی رو ندارید ، چه عواملی را دخیل می دونید ؟
2.چه قدر به شانس اعتقاد دارید؟

55
1.نظرتان درمورد محیط های دانشجویی و یا غیر دانشجویی و نوع ارتباط دختر ها و پسرها در آن چیست؟
2.تعریف شما از حجاب چیست

55
[به جای نقطه چین یکی رو انتخاب کنید]
از جنگ ....... میترسم/متنفرم/ترسی ندارم ، چرا ؟

56
نظرتون در مورد عکس زیر چیه؟
jk2a0t8lq004lmr2gsmr.jpg

آخرین ویرایش:

parastu

متخصص بخش گالری عکس

سلااااااام فائزه جان.......منم اومدددددم
:parastu:

57- باز آمد بوی ماه مدرسه!!! (نظرتو راجع به این جمله زیبا بگو:نیش2:)
58- حاضری توی مهد کودک با بچه های کوچولو سرو کله بزنی؟

59- کلا رابطتت با بچه داری چه جوریه؟
60- چرا بچه های این دوره حتی از سنین یکی دو سالگی غیر قابل کنترل می شن؟

61- شمام از این بچه ها تو اقوام دارین؟!!!

62- بدترین حسی که ممکنه بهت دست بده چیه؟
63- من شبیه کدوم یکی از شکلک های انجمن هستم؟
64- یه عکس بهم هدیه بده همین جا...فرقی نمیکنه موضوعش چی باشه

65- رنگ مورد علاقت؟
66- کارتون مورد علاقه ات چی بود؟
67- رنگ زندگیت چه رنگیه؟؟
68- سخت ترین درسی که خوندی چی بود؟؟
69- اسم معلم کلاس اولت چی بود؟

70- روز اول مدرسه گریه کردی؟؟
71-از دوران تحصیلیت کدوم رو بیشتر دوست داری؟ چرا؟؟؟ (ابتدایی؟ راهنمایی؟ دبیرستان؟ دانشگاه؟)

72- چرا سوالام ته کشید؟؟
398719_boredsmiley.gif

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mans0ur

New member
با عرض سلام.

73- چرا روی آدرس اینترنت به جای یک دبلیو؛سه تا دبلیو می گذارند ؟
74- اگر اسکلت از بالای دیوار بپرد پایین چه می شود ؟
75- چرا مار نمی تواند به مسافرت برود ؟
76- برای قطع جریان برق چه باید کرد ؟
77- نصف النهار چیست ؟
78- آخرین دندانی که در دهان دیده می شود چه نام دارد؟
79- چرا دوچرخه خودش نمی تواند به ایستد؟
80- اگر کسی قلبش ایستاده بود چه می کنید؟
81- دارچین چگونه درست می شود؟
82- چرا لک لک موقع خواب یک پایش را بالا می گیرد ؟
83- اگر شخصی خیلی سر شناس باشد ؛ به نظر شما چه کاره است ؟
84- اگر تلویزیون روشن نشد چه می کنید ؟
85- شباهت دماسنج با ورقه ی امتحان در چیست؟
86- چرا دود از دودکش بالا می رود ؟
87- شباهت نون سوخته با آدم غرق شده چیست ؟
88- فرق یخمک با آتروپات در چیست؟
89- فرق باتری با مادر زن در چیست ؟
90- اختراعی که برای جبران اشتباهات بشر درست شده است چیست ؟
91- چه طوری زیر دریایی رو غرق می کنند؟

:بدجنس:

:بدجنس::بدجنس::بدجنس::بدجنس::بدجنس::بدجنس::بدجنس::بدجنس::نیش:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
amininhoامین آقا پسر خوب وفعال وفوتبالی انجمنمون ودوست فابریک احمد فنونی .بیا یاهو:خنده2:
gorg namaاسمشون رو زیاد دیدم ولی افتخار آشنایی باهاشون رو ندارم گرگ نمای انجمنمون موفق باشی.:گل:
sinarezaآقا رضای گرامی که افتخار زیارت وهم کلامی با ایشون رو در گردهمایی انجمن باهاشون داشتم.که سینا اسم پسر عزیزشون هست از قزوین تشریف آورده بودند به تهران .من پست های ادبی ایشون رو خیلی دوست دارم .تو گردهمایی برای دخترم با کاغذ کاردستی درست کردند تبحر خاصی در این زمینه دارن ممنونم آقا رضا .:گل:
asl_davoodآقا مهندس ودانشجوی خوب انجمنمون .آقا داود بیشتر تو چت باکس هستند ومن هم یواشکی حرف هاشون با دوستانشون می خونم .در انجمن بسیار فعال هستند ودر یک کلام پسری از خطه ی خونگرم خوزستان .سلامت باشی عسل داوود انجمنمون .

BLaDeبله مهسایی خودمون خانم تیچر انجمنمون .که جدیدا پست های زبان انگلیسی رو به پست هایی در مورد فراماسونها تغییر دادند .من پستهاش رو دوست دارم .مهسایی من هم مستند ظهور رو حدود دو سال پیش دیدم وبسیار تحت تاثیر قرار گرفتم .موفق باشی دوست خوب من .:گل:
Cubeافتخار آشنایی با ایشون رو نداشتم ولی می دونم یکی از همکاران سابق وفعال انجمن هستند .:گل:
یگانه جانوای اسمشون رو زیاد شندیدم ببخشید که خیلی آشنایی باهاتون رو ندارم .:گل:
نیکااگر اشتباه نکنم پست های معماری می دند نیکا جون من رو ببخش اگر خیلی نمیشناسمت .:گل:
baroonسلاممممم رفیق روزهای خوب ورفیق خوب روزهای من .چی بگم از این خواهر فهیم خودم که قاصرم از نوشتن کمالات این دختر .خواهر خوب من وهمدم وهم کلام خوب من .از صمیم قلب بارون رو دوست دارم واین رو خودش بهتر از هر کسی می دونه .یکی از هدیه های ارزشمند خداوند برای من .:گل:ناظم ادبی خوب انجمنون سبز باشی.:گل:
Rezaشرمنده که افتخار آشنایی با ایشون رو ندارم .:گل:
mario8344ببخش من رو ماریوی گرامی.:گل:
KAMYARآقا کامیار از دوستان خوب من که پستهای زیادی میده وخیلی فعال هست .موفق باشی .:گل:
vidaویدا جون نمی دونم شما رو با نیکا اشتباه گرفتم یا نیکا رو با شما در هر صورت خیلی شرمنده .
آسمان دریایینسرین زیبا ودوست داشتنی خودم . خانم تیچر انجمن که با رتبه ی54 ارشدش تو دانشگاه شهید بهشتی حسابی غوغا به پا کرد .از نزدیک چهره ی زیباش رو دیدم وخیلی دوستش دارم امیدوارم همیشه موفق باشی وشاد .:گل:
دختر دریانرگسی عزیزم خواهر نسرین جون ودوست خیلی عزیز من که همیشه به من سر میزنه باهاش تلفنی حرف زدم وصدای قشنگش رو شنیدم .نرگسی دوستت دارم دخترم .:گل:
صاینادوست خوب وعزیز من که پست های زیادی در مورد هنر مورد علاقه ی من یعنی خیاطی میده .دوست با ایمان من موفق باشی که روز تولدت یکی از بهترین روزهاست .:گل:
sasanمدیر بخش روانشناسی انجمنمون که معمولا سعی می کنم پست هاشون رو بخونم .موفق باشی .:گل:
khorde-shisheپست های ادبی خیلی خوبی دارند ومن از خوندنش لدت می برم .موفق باشی دوست من .:گل:
زینب زینب عزیزم دختر خوب من که از فاطمه سادات دختر بزرگم دو سال بزرگتر هستی .داستان هایی رو که می نویسی می خونم واز اینکه به من سر می زنی خیلی خوشحالم دختری از خطه ی ملایر موفق باشی گلم .:گل:
mitra mehrبله میترا جون خودم خانم هنرمند که با کیک خوشمزه اش تو گردهمایی از ما پذیرایی کرد تازه یه تیکه داد تا برای فرشته سادات ببرم .مهلای قند عسل دختر زیبای میترا جون هست .میترای عزیزم از شهر نور زحمت کشیده بود واومده بود به تهران .موفق باشی عزیزم .:گل:
fatemehفاطمه ی عزیزم که تو دبی زندگی میکنه وبه قول آقای چاووش گرامی طوفانی تو ادبیات به پا کرده .من فاطمه جون رو خیلی دوستش دارم یه متنی برای من فرستاد زمان فوت بابا که بسیار قشنگ بود ومن رو خیلی آروم کردم فرشته ها یادته فاطمه جون .تو خودت هم یه فرشته ای .شاد باشی دوست خوب وبا ایمان من .:گل:
palangرسیدیم به آقا مهدی پلنگ تیز دندان انجمنمون .پسر با ایمان که واقعا از مواضعش مثل پلنگ دفاع می کنه .آقای دانشجو وتازه مهندس ما .خیلی هم تو چت باکس میاد .عکسشون رو دیدم با دوستشون آدم برفی .خیلی تو انجمن فعال هستند ومدافع انجمنمون وما هم به وجودشون افتخار می کنیم .:گل:
پارسا مرزبانآقای پارسای گرامی که نوشتن ایشون هم سبک ادبی خاص داره من به ایشون خیلی ارادت دارم .شاعر خوب انجمن ما هستند .یه شعری برای من سرودند که در قلبم حک کردم به خاطر همه ی محبت هاشون ازشون تشکر می کنم .:گل:
Reza.Mآقا رضاکه خیلی تو انجمن فعال بودند ومتاسفانه مساله ای باعث دلخوری شد وایشون از پیش ما رفتند وجاشون خیلی خالیه تو انجمن .:گل:
Ever Greenرها جون همسر آقا رضا مدیر بخش پزشکی بودند با پست های خیلی زیاد ولی ایشون رفتند جاشون همیشه سبز.:گل:
چاووشرسیدم به برادر عزیزم آقای محمد تابان یا چاووش گرامی .شاعر خوب انجمن ما .یه شعر قشنگ در مورد انجمن سرودند که این شعر هم توقلب من جا داره .برادر با ایمان وشاعر وهنرمند وبسیار مهربان که واقعا هر وقت تو انجمن نیستند من دلم خیلی تنگ میشه براشون .اولین بار تو پست خاطرات شما با ایشون آشنا شدم که با حرف هاشون من رو دلداری دادند واین گونه شد که شدند برادر خیلی خیلی خوب من .....همیشه باشید وسبز.:گل:(در ضمن اجازه هیچ گونه غیبت هم ندارید ).:گل:
علیرضاببخشید افتخار آشنایی باهاشون رو نداشتم .:گل:
WALKMANبه هم چنین.:گل:
khale suskeپست هاشون رو خوندم ولی آشنایی زیادی باهاشون رو ندارم .:گل:
360درجهبازم شرمنده:گل:
mahdisدختر شیطون وپر انرژی انجمن که تازگی ها کمتر میاد انجمن دانشجو هست ومشغول درس خوندنه .:گل:
behaminپست های ادبی داره پست های تنهایی که خیلی زیبا هستند رو خوندم فکر می کنم ایشون پرستار هستند .:گل:
do..biaخیلی فعال اومد تو انجمن با اولین پستش که یه دعا بود برای انجمن ولی رفت وپیداش نیست مثل اسمش .:گل:
پانته آببخشید نمیشناسمت .:گل:
naznazاسمشون رو زیاد شنیدم برای پست تولدم هم تبریک گفته بودند ومن ازشون ممنونم .

آخرین ویرایش:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
فائزه حسین زادهاین فائزه خانم کیه؟چه قدر اسمش به نظرم آشنا میاد یعنی کجا ایشون رو دیدم .آهان یادم اومد مهرماه سال 90 بود که اومد به ایران انجمن روانشناسی خونده ودو تا دختر به نام های فاطمه سادات 11 ساله وفرشته سادات دو سال وهشت ماه داره .آهان یادم اومدم باباش رو خیلی دوست داشت ودوازدهم دی ماه برای همیشه از پیشش رفت وهنوز خیلی غمگینه براش .انجمن رو خیلی دوست داره ولی به خاطر بچه ها وکارهاش زیاد نمی تونه بیاد انجمن .فکر کنم الان بیست وچهار مین صندلی داغ هم برای اونه .وای من چه قدر فراموش کارم یعنی این خانمه کیه ؟:گل:
یاسی جوناز نزدیک افتخار هم کلامی با ایشون رو یکبار تو چت باکس داشتم ولی خلی نمیشناسمشون اسم یاسی جون رو زیاد شنیدم .موفق باشی .:گل:
playful girl از دوستان خوب من که آواتارش رو از عکس های هنر پیشه های کره ای می گذاره موفق باشی عزیز من .:گل:
HOMARNAمی دونم تو یه پست بارون نوشتند که ایشون مادرشون رو از دست دادند آهان یادم اومد تو پست ختم قرآن تو ماه رمضان که به روح مادر ایشون اگر اشتباه نکنم وپدر من و امام عصر هدیه کردیم .:گل:
حسرتزهرای خوب من که روحیه ای بسیار حساس وشکننده داره و پستهایی در مورد کامپیوتر ونت میده من خیلی دوستش دارم وهمیشه منتظرش هستم .:گل:
سیاوش عشقآقا سیاوش خوب ما که وبلاگ داره شعر می نویسه وبا ایمانه .یک بار هم من درخواستی ازش کردم بابت آواتارش وانجام داد ومن خیلی ازش ممنونم .:گل:
محمدببخشید آقا محمد اسم شما رو هم زیاد دیدم ولی افتخار آشنایی با شما رو ندارم .موفق باشی .:گل:
segerپست های ایشون رو می خونم از همکاران سابق وفعال انجمن هستند .:گل:
Silver Starورزشکار خوب شمالی ما که مدال آفرین هستند وعکس زیباش رو دیدم .سولماز جون موفق باشی عزیزم .:گل:
ali janشرمنده علی جان رو نمیشناسم .:گل:
jasperبه هم چنین .:گل:
MAHDIآقا مهدی به من لطف داره وپست های صندلی داغ رو می خونه ولی شرمنده که خیلی نمشناسمش .:گل:
mahdad_mtp:خجالت:
berivan:خجالت2:
ponyo:خجالت2:
875102210:خجالت2:
Mans0urنویسنده ی خوب انجمنمون که دارم کم کم به هیزم های ایشون هم می رسم .:گل:
majnooneleyliمرضه خوب وآروم وساکت گردهمایی دختر بسیار آروم که با سارا جون وشیمایی اومده بود .موفق باشی .ولی فکر نمی کنم مجنون ولیلی اینقدر ساکت بودند ها .:خنده2::گل:
MEA47:تعجب2:
آرش007:تعجب2:
شهیاد:خجالت2:
parisaپریسا جونم که به تازگی به خانه ی خدا مشرف شدند از دوستان خوب من دارم یواش یواش به هیزم هاش نزدیک می شم .:گل:
آتیشمدیر بخش روانشناسی که برای سلامتی مادر بزرگشون دعا کردیم که خدا رو شکر حالشون بهتره وعکسشون رو هم دیدم .خدا حفظت کنه نوه ی عزیز.:گل:
Darya91:گل:
خلیج همیشه پارسبله خانم سارا بهنام شلوغ وپر انرژی که تو نمایشگاه غرفه داشتند واستقبال گرمی از ما کردند .من از آشنایی با ایشون خیلی خوشحالم .:گل:
مهریبه تازگی با ایشون وپست هاشون دارم آشنا میشم از خانم های خطه ی خونگرم آذربایجان هستند . موفق باشی . یاشاسین .:گل:
samin:گل:
شاهد صادق پورآقا شاهد هم بسیار فعال هستند تو انجمن .خیلی ممنونم که دارید پست های صندلی داغ من رو می خونید .:گل:
Gjust
Sarahخواهر خوب شیما ودوست خوب من .خیلی دوستت دارم واز نزدیک روی ماهش رو دیدم .:گل:
mahdisدوست خوب وپر انرژی وشیطون من .:گل:
..::آبی دل::..
melika:گل:
eliza:گل:
SCREAM:گل:
shika hime:گل:
j@v@d:گل:
Mahsa

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
اگر اسم کسانی برده نشده و مایل هستن نظر میهمان رو بدونن توی سؤالات خودشون نظر رو بپرسن یا اینکه اعلام کنن تا به لیست اضافه بشه.:گل:

49-"هر جا که دل خوشه بهشت همونجاست" بهشتت کجاست؟
50- نشستن روی صندلی داغ چه حسی داره؟
:37:

بهشت من کانون گرم خانواده ام هست .مادرم ,همه ی هستیم وپدر با اینکه حضور جسمانیش در کنارم نیست ولی حضور گرم روحانیش در قلبم جای داره .

بهشت من کنار همسر عزیزم مهندس سید امیر که همیشه همراه لحظه های خوب وتلخ زندگیم بوده و

بهشت من کنار فاطمه سادات عزیزم این میوه ی بهشتی ومائده ی آسمانی و

بهشت من کنار فرشته سادات عزیزم این میوه ی شیرین زبانم و

بهشت من کنار دوستان خوبم که همچون هدیه ها ی آسمانی زیبا وعزیزند .:گل:

50-بارون خوبم اگر می دونستم این حس قشنگ رو روی صندلی داغ دارم همون ماه خرداد که به من پیشنهاد صندلی داغ رو دادی قبول می کردم ولی بازم خدا رو شکر

که روی صندلی داغ نشستم ولی اصلا نمی سوزم بلکه حس مطبوعی دارم .:قلیون::13:

بارون عزیزم خواهر خوب من خیلی ازت ممنونم .
:baroon:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلام خیر مقدم.سلام خیلی ممنونم از خیر مقدمت شما هم خوش آمدی وممنونم از حضور گرمتون .:گل:
بی مقدمه میرم سر سوال ها...

51
1.چه قدر به سیاست مباحث سیاسی علاقه دارید؟!یه زمانی خیلی علاقه مند بودم وپر شور وحرارت بحث می کردم الان بسیار بی تفاوت .فراری از این موضوع حد المقدور .:خنده2:
2.اصلاً اجازه ورود مباحث سیاسی به کانون خانواده خودتون رو میدید؟بله تا جایی که حرمت هم رو حفظ کنیم چون این مهم ترین اصله .

52
1.پیش بینی شما از آینده ایران چیه؟سعی می کنم خوش بین باشم ولی واقعیت کنونی کشورم این رو نمی گه متاسفانه.:ناراحت:
2.به نظر شما فرزندان ما چه طور قراره زندگی کنند...به قول همسرم با شرایط کنونی وضعیت زندگی بچه هامون خیلی مبهم هست .هر چند که من به عنوان یه روانشناس باید دید مثبتی به این قضایا داشته باشم ولی واقعیت وحقیقت غیر قابل انکاره .:52:

53
1.به نظر شما تو زندگی امروز خانوار در جامعه ایران، نقدینگی مهمتره یا صداقت؟هر دو
2.نظر شما در مورد پول چیه؟!پول پاک خیلی دوست داشتنی هست ومن خیلی دوست دارم واصلا موافق این جمله نیستم پول مثل چرک کف دست هست .پول هم حرمت داره .:احترام:

54
1.وقتی توانائی حل مشکلی رو ندارید ، چه عواملی را دخیل می دونید ؟ا- عوامل درونی 2- عوامل بیرونی ولی من معمولا خودم رو بررسی می کنم .
2.چه قدر به شانس اعتقاد دارید؟شانس از همون عوامل بیرونی هستند که برخی افراد شکست ها وناکامی های خودشون رو به شانس واقبال نسبت می دند این افراد با کسب موفقیت هم جندان خوشحال نمیشند .

55
1.نظرتان درمورد محیط های دانشجویی و یا غیر دانشجویی و نوع ارتباط دختر ها و پسرها در آن چیست؟با تفکیک جنسیتی به شدت مخالفم .ارتباط سالم بسیار خوب هست وباعث کسب تجربیات زیادی میشه .من در طول زندگیم سال های زیادی دانشجو بودم وتا همین بهمن پارسال با دانشجوها ارتباط داشتم وهم اکنون از طریق ایمیل وفیس بوک ویا تلفنی باهاشون ارتباط دارم .:19:
2.تعریف شما از حجاب چیست
با اینکه خودم محجب به چادر هستم واز کودکی حجابم جادر بوده با حجاب اجباری در کشورم مخالفم .مهم تر از حجاب یا بهتر بگم مقدم بر حجاب به حیا معتقدم .حیای چشم وحیای زبان .حجاب رو دوست دارم وبه اون معتقدم .با پوشاندن اعضای بدنم از افرادی که به من محرم نیستند سعی می کنم تقوا وپرهیزکاری خودم رو بیشتر کنم نه اینکه به افراد مقابلم توهین کنم که خودم رو از شما حفظ می کنم مرد با ایمان تکلیف خودش رو در برابر نامحرم به خوبی می دونه .متاسفانه به خاطر حجابم توهین های زیادی شنیدم ولی نسبت به این قضیه پافشاری می کنم وهستم .:54:
55
[به جای نقطه چین یکی رو انتخاب کنید]
از جنگ ....... میترسم/متنفرم/ترسی ندارم ، چرا ؟متنفرم:33:هشت سال جنگ به اندازه ی کافی من رو از این واژه متنفر کرد پنج ساله بودم که جنگ شروع شد وچهارده ساله بودم که جنگ تمام شد به اندازه تمام دوران کودکی ونوجوانی وبه قیمت از دست دادن عزیزان زیادی که یکی از اونها دایی عزیزم بود که دانشجوی دانشگاه تهران بود ودر جزیره مجنون جسد بی جانش سیزده سال ماند .چه چیزی غم انگیز تر از این .از دست دادن بهترین ها .نمی خواهم در هیچ جای جهان واژه ای به نام جنگ وجود داشته باشه .به شدت از کسانی که جنگ افروزی می کنند بدم میاد .کسانیکه هم اکنون ابلهانه کوس جنگ می زننند .

56
نظرتون در مورد عکس زیر چیه؟ سریال کانادایی محبوب من ,قصه های جزیره .مربوط میشه به خانواده ی کینگ این دو تا خانم خوشگل هم فلیسیتی کینگ وسارا هستن با بازی بسیار زیبای هتی کینگ .بچه فیلسوف عزیز خیلی ممنونم که من رو بردی به خاطره ی دیدن این فیلم خوب وباز هم ازت ممنونم که در صندلی داغ من شرکت کردی وسوالات داغی پرسیدی .موفق وسبز باشی ذوست خوب .:گل:
jk2a0t8lq004lmr2gsmr.jpg

آخرین ویرایش:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلااااااام فائزه جان.......منم اومدددددم:parastu:سلام پرستوی عزیزم خیلی خوش اومدی چه قدر خوشحالم کردی.:بغل:

57- باز آمد بوی ماه مدرسه!!! (نظرتو راجع به این جمله زیبا بگو:نیش2:)حقیقتش رو بگم زمانی که محصل بودم با شنیدن این شعر استرس واضطراب شدیدی بهم دست میداد ولی جالبه بدونی بعد از اتمام دوره کارشناسی هر وقت این آهنگ رو می شنیدم از دلتنگی برای درس گریه می کردم که حتی همسرم خیلی تعجب می کرد وشاید به همین دلیل دوباره درس رو شروع کردم وهشت سال دیگه پیاپی درس خوندم باور کن الانم که درسم از بهمن پارسال تموم شد لحظه شماری می کنم برای روزی که دوباره حس درس خوندن رو پیدا کنم انشالله تصمیم دارم سال آینده برای کنکور دکتری شرکت کنم .به امید خدای مهربون .:دعا:
58- حاضری توی مهد کودک با بچه های کوچولو سرو کله بزنی؟
بله حسابی دارم به این موضوع فکر می کنم وقتی دختر کوچکم فرشته سادات رو به مهد می برم نمی تونم از اونجا دل بکنم تا بچه ها رو بوس نکنم وبغلشون نکنم بیرون نمیام شاید تعجب کنی امروز مربی مهد به من محترمانه گفت میشه برید بیرون بچه های دیگه شما رو که می بینن یاد مامانشون می افتن .اینجوریاست دیگه .:زبون:
59- کلا رابطتت با بچه داری چه جوریه؟اونایی که من رو میشناسن می گن خیلی صبوری ولی من خیلی از خودم راضی نیستم .بچه ها انرژی مثبت خالص هستن وبه معنای واقعی سرشار از عشق خالص .به خوبی محبت صمیمانه رو درک می کنند .من چند سالی بچه نداشتم وخیلی انتظار کشیدم تا خدا فاطمه سادات رو به من هدیه داد تا مدت ها خیره خیره بهش نگاه می کردم وبا خودم می گفتم یعنی من مامان شدم .خدایا ممنونم از همه ی موهبت هات .:39:
60- چرا بچه های این دوره حتی از سنین یکی دو سالگی غیر قابل کنترل می شن؟ بچه ها همیشه بچه بودند وهستند چه این دوره وچه دوره ی قبل اگر این اتفاق افتاده این ما هستیم که متفاوت شدیم بچه آیینه تمام نمای والدینش هست .باید در خودمون جستجو وتفحص کنیم .:80:
61- شمام از این بچه ها تو اقوام دارین؟!!! پرستو جان عکست برای من قابل مشاهده نیست .:64:
62- بدترین حسی که ممکنه بهت دست بده چیه؟حس تحقیر شدن.
63- من شبیه کدوم یکی از شکلک های انجمن هستم؟:گل:تو پرستوی مهاجری.
64- یه عکس بهم هدیه بده همین جا...فرقی نمیکنه موضوعش چی باشهمن می تونم عکس خودم ودخترم رو که تو تاپیک عکس های آخرین گردهمایی انجمن هست بهت هدیه بدم برات می فرستم .

65- رنگ مورد علاقت؟همه ی رنگ های خدا قشنگ هستند بستگی داره از اون رنگ تو کجا استفاده کنی ولی من رنگ سبز رو دوست دارم .
66- کارتون مورد علاقه ات چی بود؟کارتون های زیادی رو دوست داشتم بابا لنگ دراز .مهاجران .دکتر ارنست .سندباد .دختری به نام نل .حنا دختری در مزرعه .پلنگ صورتی و.....................:14:
67- رنگ زندگیت چه رنگیه؟؟رنگ زندگی من در مقاطع مختلف متفاوت بوده .سبز سفید وقرمز .ای بابا این که شد رنگ های پرچم ایران .:61:
68- سخت ترین درسی که خوندی چی بود؟؟درس زندگی:35:
69- اسم معلم کلاس اولت چی بود؟خانم عبدالهی
70- روز اول مدرسه گریه کردی؟؟ااون روز رو کاملا به یاد دارم با مامانم رفتیم مدرس طوبی تو خیابان زرین نعل ومن که خیلی کوچولو بودم نفر اول صف ایستاده بودم ویادم هست که به شدت جلوی خودم رو گرفته بودم تا گریه نکنم وخوشبختانه گریه نکردم .:گریه:
71-از دوران تحصیلیت کدوم رو بیشتر دوست داری؟ چرا؟؟؟ (ابتدایی؟ راهنمایی؟ دبیرستان؟ دانشگاه؟)ابتدایی ودبیرستان ودانشگاه همه رو چون درس خوندن رو دوست دارم .چون از بودن با دوستان بسیار لذت می برم وبشترین خاطره ها ولحظات خوبم رو در این دورانها سپری کردم .یادش به خیر .:1:
72- چرا سوالام ته کشید؟؟
398719_boredsmiley.gif
پرستوی عزیزم ممنونم از زحمتی که کشیدی من منتظر سوال های بعدیت هستم .

ویرایش توسط baroon : دیروز در ساعت 12:26 AM دلیل: شماره گذاری​

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام سلام فائزه جان:شاد: منم اومدم، کارت دارممم!:بدجنس::داغ::شاد:
خوبی؟:12: خوش میگذره اینجا؟ حرارت تنظیمه؟:15:
پیشاپیش ممنون از جواب هایی که به سؤالام میدی.:گل:
بدو بیا :19:

73 -
بین دوستای مشترکت به چی معروفی؟ لقبی هم بهت دادن؟
74 - شترِ دیده رو میشه ندیده گرفت؟
75 - اگه بفهمی یکی از دخترای
انجمن در اصل پسره و تا حالا چاخان میکرده چی بهش می گفتی؟ برعکس به پسری که خودشو دختر معّرفی کرده چی؟ چی میگی؟
76 - با شنیدن کدوم آهنگ باید یاد شما بیوفتیم؟ (منظورم آهنگیه که باهاش حس میگیری و برات موندگاره)
77 - وقتی فرصت خوابیدن نداری وخسته و خواب آلودی چه شکلی میشی؟ بد اخلاق ؟ یا فقط کسل؟
78 - واکنشت در برابر این 3 تا عابر توی خیابون چیه؟ {یه معلول – یه آدم خیلی چاق- و یه آدم بی نزاکت} بهشون زل میزنی؟ نگاه کوتاه و معمولی مث وقتی که یه آدم معمولی رو میبینی داری؟ یا سعی میکنی علی رغم کنجکاویت اصلاً نگاهشون نکنی؟
79- اگه اسباب و ملزومات رسیدن به هدفت از شما سلب بشه ، چطور میتونی هدفتون رو دنبال کنی؟ (منظورم اینه که چطور با خواستن ، توانستن میکنی؟!!!:تعجب:) میتونی نشون بدید شکست ناپذیر هستی و با اراده میشه هر چی رو بخوای بدست بیاری حتّی اگه ملزوماتش مهیّا نباشه؟
80 - توی صندوق صدقات خیابونا پول می ندازی؟ یا اطمینان نمی کنی؟ :نیش:
81 - سخت ترین و بهترین روزت توی ایران انجمن؟
82 - بحث سیاسی دوست داری؟
83- اسم شب؟!!! :نیش:
84 - گریه کردن واسه مرد ننگه؟
85 - موهبت یامواهب زندگیتو نام میبری برامون ؟
86- به سنّتای اجتماعی و قومی چقد اعتقاد داری؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا