• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

**بیست و یکمیـن صندلی داغ ايران انجمن با حضور چاووش**

وضعیت
موضوع بسته شده است.

چاووش

متخصص بخش ادبیات
80- حالتون خوبه؟ :داغ:خیلی ممنون

81- صندلی داغتون رو دوست دارید؟
خوبه ولی به نظررم زیاد ازش استقبال نشده

82- آماده اید؟
من همیشه آماده م

83- خطای اطرافیانتون باعث میشه برنجید و دورشون رو خط بکشید و قطع رابطه کنید؟ چه خطایی تحمّل ناپذیره براتون؟:65:
نه زیاد معمولا خطاهایی تحمل ناپذیره که نشه جبرانشون کرد . سعی میکنم یه جورایی متوجه خطاشون بکنم .شاید یک مقدار رابطه ام کمرنگ بشه.

84- بین دوستای مشترکتون به چی معروفید؟
لقبی هم بهتون دادن؟ قبل از ازدواج دوستان زیادی داشتم ولی بعد از ازدواج همه رفتن دنبال گرفتاریهای خودشون - به هیچی

85- گل مورد علاقه؟ شیرینی مورد علاقه؟ شکلات یا تنقلات مورد علاقه؟
بیشتر گل رز - اونایی که طعم شیرین داشته باشند

86- من اینطور شنیدم که آشپزها دچار یه یأس فلسفی میشن! چون در پایان روز چیزی از دسترنجشون باقی نمونده و اثری از زحمتشون نمی بینن؟ برام جالبه اما نمی دونم چقدر درسته. نظر شما چیه؟:هنگ:
حالا دیگه اینطور نیست چون الان وقتی میریم جایی آشپزی کنیم ویا برای مراسمی سفارش غذا داریم اول از همه سهم خودمونو بر میداریم البته من زیاد اهمیتی نمیدم

87- وقتی حرفه ی آشپزی رو انتخاب کردید مطابق با میلتون پیش می رفتید؟
البته حرفه اصلی من نیست ولی تا جایی که از دستم بر بیاد سعی میکنم کنترل کار از دستم خارج نشه و اونی باشه که دلم میخواد .ولی بعضی وقتا هم هر کاری کنم درست از آب در نمیاد.

88- کدوم غذا رو بهتر از همه درست می کنید و طرفدار داره؟
بیشتر غذاها به نظر اونایی که طعمشو چشیدن بهتره . معمولا هر غذایی طرفدار مخصوص خودشو داره

89- غذای مورد علاقه ی خودتون چیه؟:شاد:
قبلن عرض کردم (جوجه کباب-چلو کوبیده با سماق البته- چلو برگ - زرشک پلو با مرغ) بیشتر غذاهای سنتی-البته بیشتر ماهی پلو

90- شترِ دیده رو میشه ندیده گرفت؟
بعضی وقتا شاید. مونده موقعیتش چطور باشه

91- اگه بفهمید یکی از دخترای انجمن در اصل پسره و تا حالا وانمود می کرده دختره چی بهش می گفتید؟ برعکس به پسری که خودش رو دختر معّرفی کرده چی؟ چی میگید؟
فکرمی کنم به شعورم توهین شده

92- باشنیدن کدوم آهنگ باید یاد شما بیوفتیم؟ (منظورم آهنگیه که باهاش حس می گیرید و براتون موندگاره)
تو ای پری کجایی

93- وقتی فرصت خوابیدن ندارید وخسته و خواب آلودید چه شکلی میشید؟ بد اخلاق؟ یا فقط کسل؟
بیشتر کسل میشم

94- واکنشتون در برابر این 3 تا عابر توی خیابون چیه؟ (یه معلول – یه آدم خیلی چاق- و یه آدم بی نزاکت) بهشون زل می زنید؟ نگاه کوتاه و معمولی مث وقتی که یه آدم معمولی رو می بینید دارید؟ یا سعی می کنید علی رغم کنجکاویتون اصلاً نگاهشون نکنید؟
به دوتای اولی خیلی معمولی ولی به سومی خیلی نگاه میکنم
95- نقش دستوری «ه» در این جملات دوستانمون چیه؟ «سلام به دوسته گلم.» «یه روزه دیگه میام.» :خنده2:
هر دوتا شون غلط املاییه و نباید باشندچون با این دوتا حرف معنیشون عوض میشه

چاووش

متخصص بخش ادبیات
96- مدیریت توی بخش ادبیات ایران انجمن چه طعمی داره؟ :گل: طعم گوجه سبز

97- یکی دو بیت شعر که همیشه زمزمه می کنید:
:37:ما دل به غم تو بسته داریم ای دوست ..... مهر تو به دل نشسته داریم ای دوست
گفتی که به دل شکستگان نزدیکی ..... ما نیز دل شکسته داریم ای دوست

98- شعر یا کلام نغزی که بهش باور دارید و زندگیتون رو بر اون اساس پیش بردید رو برای ما هم بنویسید.
مرد باید که در کشاکش دهر.... سنگ زیرین آسیا باشد

99- به نظرتون دانش ادبی من توی چه سطحیه؟ راحت بگید.
خیلی خوبه تحسین بر انگیزه

100- برای یک دانشجوی تازه کار مثل من چه توصیه هایی دارید:
همیشه در همه چیز واقع بین باشید.

101- شرکت در انجمن های ادبی چقدر به تقویت حسّ و فنّ شاعری شما کمک کرده؟
خیلی بیشتر از آنچه که فکر میکردم.

102- برای تقویت عروض در ذهن، چه باید کرد؟
21468924bdf02f41072087f1d6d969e1%5B1%5D.gif
آشنایی با ریشه کلمات و مطالعه بیشتر.

103- ممکنه اولین شعری رو که گفتید برای ما بذارید؟
راستش اصلا به خاطر ندارمش

104- کدوم دستنوشته ی من رو در تاپیکم می پسندید و قوی تر می بینید؟ اصلاً می پسندید؟ :52:
مجبورم بیشتر مطالعه اشون کنم با عرض پوزش
http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=38465

105- مفهوم این بیت رو بگید:

آسمان بار امانت نتوانست کشید
قرعه ی کار به نام من بیچاره زدند
منظور حضرت حافظ اشاره به وظیفه ایست که خداوند بر دوش انسانها گذاشته است

106- یه بیت شعر در مورد طعم و ماهیت زندگی در نگاه شما:
واقعا به خاطر ندارم الان

107- به نظر شما اسراف کردن محبّت، تعبیر درستیه؟ محبّت زیاد اسرافه؟
به نظر منهم درسته بخصوص در مورد کسانی که ...

108- چشم هم چشمی همیشه بده؟
نه در کارهای خوب و مثبت

109- شادی رو از دنیای بیرون به دست میارید یا دنیای درون؟ آرامش رو چطور؟ :12:
حقیقت اینه که تا حالا شادی واقعی با شخصیت کلی من بیگانه است

110- بیشتر تشویق به شما حرکت و جدّیت میده یا مخالفت؟ :داغ:
هر کدامشان به نوعی جدیت میده

چاووش

متخصص بخش ادبیات
111- دوست دنیای مجازی به اندازه ی دوست دنیای واقعی و ملموس، مهم هست؟ صد در صد مهمه

112- اهل رقابت هستید؟
نه به اون صورت

113- انتقاد مشفقانه و مصلحانه رو تا کجا پذیرایید؟
در کل تا جایی که با عقل و منطق سازگار باشه

114- دخترای گلتون به کدوم صفت شما تکیه دارن و دلخوشتون هستن؟
البته عرض کنم یکیشون پسره یکی دیگشون دختر. معمولا پسرم افکارش چون امروزیه یه مقدار آبمون تو یه جوب نمیره چون ایشون اینورین من اون وری

115- پدر خوب چه ویژگی هایی داره؟
همینکه دوست خانواده اش باشه کافیه

116- به نظرتون فاصله ی میون همسرانی که فقط همخونه هستن و رابطه ی عاطفی قوی نمی تونن با هم داشته باشن ناشی از چیه؟
تفکرات ذهنی که قبلا بهشون القا شده

117- قیچی رو بیخودی به هم بزنید دعوا میشه؟
اعتقادی به این خرافه ها ندارم

118- جمله یا شعری که همیشه همراهتونه و سعی می کنید زندگیتونو بر اون اساس بسازید چیه؟
هر کدوم از شعر ها یا جمله ها در جاهایی از زندگی آدم صدق میکنه مونده موقعیت زندگی چه جور باشه

119- شده از زندگی سرد بشید؟ برای گرم کردن دلتون چه کار می کنید؟
همیشه به آینده ای زیبا باور دارم

120- آدمارو می تونید ساده ببخشید؟ یا قلبتون مجروح بشه ساده نمی گذرید؟
راستش ساده نمیگذرم.ولی به مرور زمان خود به خود ازشون میگذرم اگر هم مشکل از طرف اونا باشه انتظار دارم به راحتی قبول کنند که مقصرند چون خودم اینجوری ام

121- توی خیابون اگه کیف پولتونو بزنن داد و بیداد راه میندازین؟ شوکه و مات نگاه میکنین؟ می دویید دنبال دزد؟ چه می کنید؟
بی خیال میشم چون معمولا کیف پول همراهم نمیبرم

122- اگه اسباب و ملزومات رسیدن به هدفتون از شما سلب بشه ، چطور میتونید هدفتون رو دنبال کنید؟ (منظورم اینه که چطور با خواستن ، توانستن میکنید؟!!! :تعجب:) می تونید نشون بدید شکست ناپذیر هستید و با اراده میشه هر چیرو بخواید بدست بیارید حتّی اگه ملزوماتش مهیّا نباشه؟
تا جایی که بتونم دنبالش میرم مگر اینکه قبول کنم دیگه راهی وجود نداره

123- توی صندوق صدقات خیابونا پول می ندازید؟
زیاد نه

124- با دوستی که دورتون زده چی کار می کنید؟
یه فرصت دیگه بهش میدم

125- بحث سیاسی دوست دارید؟
تا حد زیادی

چاووش

متخصص بخش ادبیات
126- اسم شب؟!!:بدجنس:شباهنگ

127- گریه کردن واسه مرد ننگه؟
فکر نکنم

128- موهبت یامواهب زندگیتونو نام می برید برامون؟
اول اینکه خانواده ای اصیل و فهیم کنارمه هر چند بعضی اوقات اختلافاتی داریم . دوم راستی و درستی که خداوند در وجودم نهاده . سوم حس نوع دوستی . سوم آشنایی با روشنفکرانی امثال شماها . چهارم صبر و تحملی که خداوند در وجودم نهاده

129- به سنّتای اجتماعی و قومی چه قد اعتقاد دارید؟
تا جایی که با عقلم جور در بیاد

130- بهترین هدیه ی مادّی برای شما چی میتونه باشه؟
یه وام ده میلیونی اونم با درصد پایین در حال حاضر البته

131- رفیق باز هستید؟
:8:نه زیاد. چون معمولا رفیقانم اکثرا مثل خودم هستند

132- توی دوستی چقد از منافع خودتون مایه می ذارید؟
هر کاری از دستم بر بیاد انجامش میدم چه مادی و چه معنوی

133- اخبار حوادث رو چه قد دنبال می کنید ؟
تا حد معمول

134- عصبانی میشید چه می کنید؟ :فرار:
زیاد عصبانی نمیشم ولی خیلی زود ناراحت میشم اگر هم عصبانی بشم ...

135- وقتی کسی براتون خیلی عزیزه ولی دروغ زیاد میگه، چه برخوردی باهاش دارید؟ :قهر:
رک و راست بهش میگم

135- خانوما باید بیش از آقایون نجابت به خرج بدن؟ :تعجب: منظورم اینه که نجابت برای جنس مرد تا چه حد لازم و زیباست؟
تا اندازه ای که برازنده یک مرد باشه و مرد بودنش باور پذیر باشه

136- دوست داشتید چقد ثروت داشتید؟دلتون میخواست انقد داشتید که بتونید ماشین آخرین سیستم بخرید یا خیلی امکانات اختصاصی دیگه داشته باشید که آدمای عادّی ندارن؟
واقعا نه تا حدی که میتونستم به چند نفر کمک کنم

137- چه موقع از شبانه روز آرامش بیشتری دارید؟
فقط وقتی میخوابم

138- چه جور عکس و تابلویی رو برای دیوارای اتاق شخصیتون می پسندید؟
بیشتر خوشنویسی با خط نستعلیق

139- با سرعت مطمئنه رانندگی می کنید یا تند می رونید؟
بعضی اوقات وقتی جو گیر بشم تند میرونم

140- قهر، بچّگیه؟
نه . ولی با آدم بزرگا زیاد جور در نمیاد

چاووش

متخصص بخش ادبیات
141- وقتی به یه مغازه ی نه چندان شلوغ وارد می شید، هرچی از فروشنده می پرسید جوابتونو نمیده و تحویل نمی گیره، چه کار می کنید؟ از اون مغازه میام بیرون میرم مغازه دیگه

142- وقتی توی درستی و نادرستی انجام یه کار سردرگم می شید و هیچ جور نمی تونید جوابی پیدا کنید، ملاکتون برای تصمیم گیری چیه؟
تصمیم میگیرم انجامش ندم تا موقعی که لازم بشه

143- با این نظریه موافقید؟ "کسایی که از پیری میترسن، در واقع از طی شدن جوونی خودشون ناراحت نیستن .اونا از این ناراحتن که دیگران هنوز جوونن !"
تا چند درصد بله موافقم اینجور آدما حسرت گذشته ها رو میخورن

144- چی اعصابتونو خورد میکنه ، طوری که نتونید خودتو کنترل کنید؟
تهمت زدن نا روا به کسی که حتی نمیشناسیم

145- روی چیزی هم تعصّب دارید؟
بله

146- اگه توی یه جمعی باشید که درک نشید و کلّاً وجود و رفتارتون برای اونا غریب و غریبه باشه ( یعنی در مورد شخصیّت و رفتارتون تصوّری غیر از خود واقعیت داشته باشن و با حرف و عمل نتونید بهشون ، خودتونو بشناسونید ) برای نشون دادن خود واقعیتون می جنگید یا تو لاک خودتون پنهان می شید؟
:ناراحت:صبر میکنم به وقتش همه میشناسنم

147- به نظر خودتون آدم شجاعی هستید؟ شجاعت افتخاره؟ انسان ترسو چطور؟ بی ارزشه؟
مونده شجاعت رو چه جوری معنی کنیم یا ترسو چه نگاهی بهش داشته باشیم هر کدوم به وقتش خوبه

148- بارزترین و شایع ترین خصلت جنس انسان چیه؟
طمعکاری و بی حافظه گی

149- توی ترافیک چه واکنشی رو بروز می دید؟
مجبورم تحمل کنم

150- زندگی توی شهر شلوغی مثل تهران رو دوست دارید؟
اگه اکانات زندگی کردن مهیا باشه چرا که نه

151- معمولاً به چه شهرایی مسافرت می کنید؟
بیشتر به شهرهایی که نزدیک باشن چون اصلا حوصله رانندگی مسیرهای طولانی رو ندارم

152- برای آرامشتون به کدوم نقطه ی شهر رهسپار می شید؟
:12:سعی میکنم بیرون از شهر باشه طبیعت

153- وقتی سوتی میشه چه راهکاری به خرج میدید؟ :giggle:
از اولش مراقبم که نشه

152- روز بارونی باچتر؟ بی چتر؟:14:
اگه تو ماشین باشم میشینم تو از پشت شیشه به بیرون نگاه میکنم

153- طلوع آفتاب یا غروب خورشید؟
غروب خورشید

154- یه خاطره از دوران رزمندگی:
وقتی منطقه کلاشین اشنویه کردستان بودم . اونجا فرمانده گروه ضربت شدم. با یک گروه از گروهکها درگیری پیدا کردیم که بعد از ساعتها درگیری نیمه های شب موقع برگشتن تعدادی از اونا رو دستگیر کرده بودیم . از دوستام پرسیدم: بچه ها کی مهمات همراهش مونده؟ یکی گفت منکه هیچی ندارم . یکی دیگه گفت من فقط یه گلوله دارم اونم تو لوله تفنگه . فهمیدم کسی همراهش هیچی نداره . با شوخی بهشون گفتم: پس با این حساب اگه اونایی که از دستمون فرار کردند اگه دوباره سرو کله شون پیدا شد نه تنها اسیرا که خودمونهم باید باهاشون بریم عراق . ولی خدا رو شکر همه تونستیم به سلامت به پایگاهمون برگردیم.

155- خاطره تون از استاد شهریار:
یک بار که نزد ایشون بودیم این شعر رو برامون خوند:
بیر گون آغیز قالیر بوش(یک روز دهان آدم خالی میمونه) ..... بیر گون دولی داد اولی ( روزی هم پر میشه از انواع طعام خوشمزه)
گون وار کی هئچ زاد اولماز(روزی میشود که چیزی پیدا نمیشود) ...... گون وارکی هر زاد اولی ( روزی هم پیدا میشود که همه چیز مهیاست)
چالیش گئدندن سئورا رحمت اوخونسون سه نه( تلاش کن بعد از رفتنت همه برایت رحمت بخوانند)
یوخسا انساندان قالان آخیرده بیر آد اولی ( وگرنه از انسان جز یک نام چیزی بجا نمی ماند)

چاووش

متخصص بخش ادبیات
156- شاعران مورد علاقه تون:کم نیستند مثلا مهدی اخوان ثالث-حسین منزوی - محمد زهری-و... مرحوم قیصر امین پور -احمد عزیزی

157- نظرتون در مورد شعر های نوی معاصر:
تعدادیشون خوبند ولی بعضیهاشونو نمی پسندم

158- نظرتون در مورد محمدعلی بهمنی (راز موفقیت و لطافت روح شعرشون در چیه؟)
سادگی گفتار و واقعبینی دنیای اطراف

159- چه وقت شاعرانه هاتون گل می کنه؟
:شاد:
وقتی احساساتی میشم و یا روحم جریحه دار میشه(

160- لطفاً یک یا چند بیت شعر به شعر من اضافه کنید: (ایراد فنّی وزن و قافیه رو می تونید تصحیح بفرمایید) :گل:

وای بر من که تو مهتاب سپید شب تارم بودی
آرام دلم، شور رخم، روشنی چشم پرآبم بودی
(البته بیت خوبی هست ولی برای نوشتن غزل مناسب نیست چون بعد از ادامه دادن چند بیت به بن بست میخورید . دلیلش هم معلومه وزنی که برای این شعر انتخاب شده بسیار سنگین است و احتمال شکستگی وزن در ابیات دیگر زیاد به نظر میرسد.)
برای گفتن شعر باید زمینه ای فراهم بشه . انشالله بتونم در این مورد بخصوص از شرمندگیتون در بیام

161- چه سبک ادبی باب میل شماست؟
هر کدومش که با سلیقه ام جور در بیاد ولی بیشتر واقع گرایی

162- کتاب های مورد علاقه تون:
:شاد:رده اول کتابهای ادبی- دوم عرفانی -سوم ماورایی

163- یه کتاب تخصصی در زمینه ای ادبیات بهمون توصیه کنید:
در این زمینه کتابهای زیادی منتشر شده ولی من به شخصه کتاب (فنون بلاغت و صناعات ادبی دکتر فروزانفر) رو توصیه میکنم البته اگه اسم نویسنده اش رو درست به خاطر داشته باشم

164- ...؟
در خانه اگر کس است ...... یک حرف بس است

165- شوخی و طنز و شلوغی رو دوست دارید یا بیشتر روزتون رو با جدّیت و تفکّر و خلوت می گذرونید؟
تو زندگی من همه چیز جای خودشو داره و هیچکدوم در اولویت نیستند ولی بیشتر اوقات کم حرف میزنم و بیشتر فکر میکنم

166- کدوم سؤالات صندلی داغتون رو دوست دارید؟
هر کدومشون به نوعی خوبن

167- کدوم سؤالات من رو دوست داشتید؟
ماشالله سئوالات شما همشون خوب و بجا بودند .

168- سؤالی هست که دوست داشته باشید بپرسیم ولی نپرسیدیم؟ اگه هست لطفاً جوابشم بدید::12:
احتمالا نه خیر

169- سؤال آزاردهنده ای هم توی صندلی داغ شما هست؟ :73:
نه به اون صورت

170- فشارتون الآن چنده؟ :بدجنس:
من همیشه فشارم ثابته

متشکرم از پاسخ به سؤالات و مخصوصاً سؤالات اختصاصی خودم:گل::دست::احترام::شاد::بای:
خواهش میکنم . وظیفه ام بود

آخرین ویرایش:

asl_davood

متخصص بخش کتابخانه الکترونیکی
سلام حناب چاووش :11:

من از بیست و چهار ساعت فقط چهار ساعتشو میخوابم
171- چرا اینقدر کم ؟ :تعجب:

کافی نیست چهل و دو سال؟
172- بازم چرا اینقدر کم ؟ :تعجب:

173- جایی بوده که که دوست داشته باشید یک سفر برید؟ اگه بوده کجا ؟

174- علم بهتر است یا ثروت؟ چرا؟

175- به نظرتون دلار به 6000 تومان میرسد یا نه ؟ :نیش:

176- بعضی آدما هستن وقتی کنارشون هستی یه رفتارهایی انجام میدن که آدم رو عصبی میکنن :نیش: در برخورد با این آدم ها چیکار میکنید ؟

177- به موسیقی علاقه دارین؟ چقدر؟

178- ساز هم میزنین ؟

179- از دوستانتون یاد میکنید؟ تا چه حد؟

180- نظرتون در مورد خدمت مقدس سربازی چیه؟ :نیش: واقعاً لازمه؟

181- نظرتون راجع به شرایط معاف شدن که هر سال عوض میشن چیه؟ :خنده2:

ممنون که جواب میدین :گل:

چاووش

متخصص بخش ادبیات
سلام :

- چرا اینقدر کم ؟ :تعجب:چون از بچگی عادت دارم کم بخوابم حالاهم که مجبورم برای امرار معاش هر چقدر میتونم تلاش کنم.

172- بازم چرا اینقدر کم ؟
:تعجب:فکر میکنم اگه در دنیای امروزی سن زندگی کردن رو بر فرض محال هشتاد حساب کنیم معلومه دیگه بیشتر از نصف عمرمون گذشته از این به بعد هم که معلوم نیست چی پیش میاد.

173- جایی بوده که که دوست داشته باشید یک سفر برید؟ اگه بوده کجا ؟ راستشو بخواهید نه .

174- علم بهتر است یا ثروت؟ چرا؟جواب این سئوالتونو با یه خاطره واگذار میکنم به خودتون .
چند سال پیش وقتی رفته بودم بانک اول صبح مرد میان سالی با یه چک که در دستش بود پشت میز یکی از کارکنان بانک آمد و چک رو به ایشون تحویل داد و درخواست کرد که اون چک رو وصول کنه . کارمند بانک نگاهی به مبلغ چک انداخت و نگاهی هم به مرد کرد . از جاش بلند شد و نزد رئیس بانک رفت. چک رو نشون اون داد و بعد چند کلمه گفتگو دوباره برگشت و به مرد گفت: آقا ببخشید این مبلغ چک الان تو بانک موجود نیست اگه امکانه داره کمی صبر کنید تا پول رو تهیه کنیم. بلاخره بعد از مدتی مبلغ یک میلیارد تومان به ایشون تحویل داد وقتی از اون آقا خواست پشت چک رو امضا کنه ایشون گفت: ببخشید من سواد ندارم اگه امکان داره من انگشت بزنم.

175- به نظرتون دلار به 6000 تومان میرسد یا نه ؟ :نیش: از این چیزا سر در نمیارم و نمیخوامم سر در بیارم با عرض پوزش.

176- بعضی آدما هستن وقتی کنارشون هستی یه رفتارهایی انجام میدن که آدم رو عصبی میکنن :نیش: در برخورد با این آدم ها چیکار میکنید ؟ اگه بتونم تحملشون میکنم ولی اگه نتونستم بلافاصله اونجارو ترک میکنم یا حداقل کنار اون نمیشینم

177- به موسیقی علاقه دارین؟ چقدر؟ بله . حدود سی درصد از اوقات بیکاریمو پر میکنه.

178- ساز هم میزنین ؟ قبلن ساز سه تار میزدم .ولی بعد از اینکه سازمو به یکی از دوستانم امانت دادم بعد از مدتی ساز شکسته ای بهم تحویل داد که دلم هم با اون شکست از اون به بعد دیگه دست به هیچ سازی نبردم . ولی یکی از برادرانم تار آذری مینوازه و گیتار و تار تدریس میکنه.

179- از دوستانتون یاد میکنید؟ تا چه حد؟ بیشتر اوقات به یادشون هستم . چون انسان همیشه با خاطرات خوبش زندگی میکنه.

180- نظرتون در مورد خدمت مقدس سربازی چیه؟ :نیش: واقعاً لازمه؟ برای مرد شدن حتما لازمه .

181- نظرتون راجع به شرایط معاف شدن که هر سال عوض میشن چیه؟
:خنده2:زیاد این مسائل رو دنبال نمیکنم.

ممنون که جواب میدین :گل:خواهش میکنم دوست خوبم .

BLaDe

متخصص بخش زبان
سلام بر جناب چاووش خان عزیز .... شرمنده من نبودم یه مدتی و الان دیدم رو صندلی نشستید .. خب منم چند تا سوال دارم فعلا ...:خنده2:ببخشید اگه تکراری بودن ...

182. آشپزی بلدید ؟

183. ر منزل به همسرتون کمک می کنید ؟

184. خرید بیرون از منزل رو شما انجام می دید یا خانومتون ؟

185. از سوالات صندلی داغتون راضی بودید تا حالا ؟

186. چرا به ادبیات علاقه مندید ؟

187. از مدیریت خودتون در تالار ادبیات راضی هستید ؟

188. به نظرتون تالار ادبیات کم و کاستی هایی داره ؟ چه چیزهایی ؟

189. آیا خودتون پیشنهادی در مورد تالار ادبیات دارید ؟

190. آیا سوالی بوده که دوست داشتید کسی ازتون بپرسه ولی تا حالا کسی نپرسیده ؟ چه سوال یا سوال هایی ؟

191. دوست دارید بازم روی صندلی داغ بشینید ؟

192. در طول روز چقدر وقت روی به روز کردن مطالب تالارتون صرف می کنید ؟

193. سوالات من خوب بودن ؟

194. شمال ایران رو بیشتر دوست دارید یا جنوب ایران رو ؟

195. ماهی و میگو رو دوست دارید ؟ خوردنشون رو چی ؟

196. بهترین سوال من چی بوده ؟

197. بدترین سوال من از نظر شما چی بوده ؟

با تشکر از پاسختون به سوالات بنده ....
:گل:

چاووش

متخصص بخش ادبیات
سلام بر جناب چاووش خان عزیز .... شرمنده من نبودم یه مدتی و الان دیدم رو صندلی نشستید .. خب منم چند تا سوال دارم فعلا ...:خنده2:ببخشید اگه تکراری بودن ...

182. آشپزی بلدید ؟
بله -تا حد زیادی

183. ر منزل به همسرتون کمک می کنید ؟
در صورت اجبار بله

184. خرید بیرون از منزل رو شما انجام می دید یا خانومتون ؟
هر دوتا مون باهم -اتفاقا همین دیشب ساعت 12شب رفتیم خرید.

185. از سوالات صندلی داغتون راضی بودید تا حالا ؟
روی هم رفته خوبند.

186. چرا به ادبیات علاقه مندید ؟
چون احساس میکردم کم کم داریم خودمون و هویتمون داره از بین میره و کسی امروزه زیاد بهش اهمیت نمیده

187. از مدیریت خودتون در تالار ادبیات راضی هستید ؟
بد نیست .

188. به نظرتون تالار ادبیات کم و کاستی هایی داره ؟ چه چیزهایی ؟
متاسفانه بله داره -ادبیات دنیای وسیع و زیبایی هست که با گفتن ها و شنیدنها و نوشتنها تمام نمیشه تالار ادبیات اینجا چند بخش رو کم داره که انشالله به مرور زمان با همکاری عزیزان دیگر به ثمر خواد نشست.

189. آیا خودتون پیشنهادی در مورد تالار ادبیات دارید ؟
در حال حاضر نه خیر.

190. آیا سوالی بوده که دوست داشتید کسی ازتون بپرسه ولی تا حالا کسی نپرسیده ؟ چه سوال یا سوال هایی ؟
به نظرم بیشتر سئوالات پرسیده شده ولی اگه بازهم سئوالی باشه بنده در خدمت دوستانم هستم.

191. دوست دارید بازم روی صندلی داغ بشینید ؟
من تو زندگی عادی هم همیشه روی صندلی داغ نشستم.

192. در طول روز چقدر وقت روی به روز کردن مطالب تالارتون صرف می کنید ؟
متاسفانه اخیرا بخاطر مشکلاتی که برام بوجود اومده کمتر این کار رو انجام میدم.

193. سوالات من خوب بودن ؟
تا حدی بله.

194. شمال ایران رو بیشتر دوست دارید یا جنوب ایران رو ؟
همه جای ایران سرای من است

195. ماهی و میگو رو دوست دارید ؟ خوردنشون رو چی ؟
راستش دروغ چرا- میگو تا حالا نخوردم چون از ظاهرش زیاد خوشم نمیاد ولی ماهی دوست دارم.

196. بهترین سوال من چی بوده ؟
همشون خوب بودند نمیشه فرقی بینشون گذاشت.

197. بدترین سوال من از نظر شما چی بوده ؟
هیچکدوم

با تشکر از پاسختون به سوالات بنده ....
:گل: ممنونم -شما لطف دارین.

shakira

متخصص بخش پزشکی
سلام دوستان.

من سؤال خاصی ندارم و فقط خواستم از آقا چاووش تشکر کنم که تا این حد با صبر و حوصله جواب سؤالها رو ثبت میکنن.

:گل:

پانته آ

متخصص بخش
سلام
ای داد ای هوار بازم مدرسه دیر شد!(چه ربطی داشت)
منظورم اینکه بازم دیر رسیدم
کی صندلی داغ گذاشتی که من نفهمیدم؟؟؟؟من 1002 سوال داشتم (البته دوستان زحمت کشیدن همه شو پرسیدن ازتون ممنونم دوستان عزیز)
فقط مونده بگم آقا چاووش واقعا خسته نباشید خدا قوت ممنون که خیلی با حوصله وصادقانه جواب دادید مرسی:گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات

سلام سلام:دوست:

اتاق آتیش چاووش عزیز به دلیل ترافیک برنامه های من با تأخیر شروع شد و با تأخیر مهر و موم میشه! :بدجنس: به یاری سپرده بودیم که سه شنبه ی قبل تاپیک رو قفل کنه و کلیدش رو به ادمین بده ولی گویا یادش رفته.:نیش2:
به هرصورت از چاووش عزیز متشکریم که با صداقت و دوستی به سؤالاتمون جواب دادن و از همه ی شما دوستای نیکو که به دیدن این تاپیک اومدید و ردّپایی باقی گذاشتید کمال تشکّر رو دارم.

تقدیم به استاد و شاعر خوبمون...
قلمتون سبز و شقایقتون سرخ و شاداب...:شاد:

بامداد سه شنبه
18 مهر 91​

بچه ها بدویید بیاید که صندلی داغ بعدی رو آتیش کنیم.:شاد:

تاپیک بسته شد.×

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا