دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
تارت سيب با كره بادام زميني
مواد لازم :
آرد : 2 پيمانه
پودر شكر : نصف پيمانه
كره بادام زمينى : نصف پيمانه
بكينگ پودر : 1 قاشق چايخورى
شير : به اندازه لازم (حدود نصف تا دوسوم پيمانه)
زرده : 1 عدد براى رومال
كاغذ مخصوص شيرينى پزى
مواد ميانى :
شكر : 1 پيمانه
سيب : 500 گرم
دارچين : 2-1 قاشق غذاخورى
آب ليمو : 2 قاشق غذا خورى
چون كره بادام زميني براى سلامتى مفيد است پس با خيال راحت اين تارت را درست كنيد.
طرز تهيه خمير : آرد و نمك و بكينگ پودر را در ظرفي الك كرده و كره وشكر و وانيل را هم اضافه مىكنيم و مواد را با سرانگشت خوب مخلوط كرده تا به شكل پودر دربيايد.
شير را كم كم اضافه و با مواد مخلوط مي كنيم به اندازه اي شير بريزيد كه خمير را بتوانيد جمع كنيد. مي توانيد خمير را در كيسه مخصوص فريزر به مدت 30 دقيقه در يخچال استراحت دهيد و اگر عجله داريد همان موقع درست كنيد به شرطي كه مواد ميانى آماده باشد.
نكته : اين خمير را نبايد ورز بدهيد.
در اين فاصله سيب ها را پوست گرفته و خلال كنيد و در ظرفى با 1 پيمانه شكر مخلوط و روى حرارت زياد بپزيد كه هم پخته شوند و هم آب نيندازند و در آخر پخت دارچين و آب ليمو را اضافه و كمى تفت داده و شعله را خاموش كنيد و بگذاريد كمى خنك شود.
خمير را لاى يك تكه كاغذ مخصوص گذاشته و با كمك وردنه به اندازه كمتر از نيم سانتي متر باز كرده با همان كاغذ به ظرف مخصوص پخت منتقل كنيد.
سيبهاى پخته شده را روي خمير ريخته و لبههاى خمير را به داخل جمع كنيد. روي لبهها را زرده زده و در فر با دماي 230 به مدت 15 دقيقه بپزيد و بعد از 15 دقيقه درجه را روى 200 قرار داده و 15 دقيقه ديگر بگذاريد بپزد. بايد لبه ها كمي طلايى شود. درضمن از طبقه وسط فر استفاده كنيد.
مواد لازم :
آرد : 2 پيمانه
پودر شكر : نصف پيمانه
كره بادام زمينى : نصف پيمانه
بكينگ پودر : 1 قاشق چايخورى
شير : به اندازه لازم (حدود نصف تا دوسوم پيمانه)
زرده : 1 عدد براى رومال
كاغذ مخصوص شيرينى پزى
مواد ميانى :
شكر : 1 پيمانه
سيب : 500 گرم
دارچين : 2-1 قاشق غذاخورى
آب ليمو : 2 قاشق غذا خورى
چون كره بادام زميني براى سلامتى مفيد است پس با خيال راحت اين تارت را درست كنيد.
طرز تهيه خمير : آرد و نمك و بكينگ پودر را در ظرفي الك كرده و كره وشكر و وانيل را هم اضافه مىكنيم و مواد را با سرانگشت خوب مخلوط كرده تا به شكل پودر دربيايد.
شير را كم كم اضافه و با مواد مخلوط مي كنيم به اندازه اي شير بريزيد كه خمير را بتوانيد جمع كنيد. مي توانيد خمير را در كيسه مخصوص فريزر به مدت 30 دقيقه در يخچال استراحت دهيد و اگر عجله داريد همان موقع درست كنيد به شرطي كه مواد ميانى آماده باشد.
نكته : اين خمير را نبايد ورز بدهيد.
در اين فاصله سيب ها را پوست گرفته و خلال كنيد و در ظرفى با 1 پيمانه شكر مخلوط و روى حرارت زياد بپزيد كه هم پخته شوند و هم آب نيندازند و در آخر پخت دارچين و آب ليمو را اضافه و كمى تفت داده و شعله را خاموش كنيد و بگذاريد كمى خنك شود.
خمير را لاى يك تكه كاغذ مخصوص گذاشته و با كمك وردنه به اندازه كمتر از نيم سانتي متر باز كرده با همان كاغذ به ظرف مخصوص پخت منتقل كنيد.
سيبهاى پخته شده را روي خمير ريخته و لبههاى خمير را به داخل جمع كنيد. روي لبهها را زرده زده و در فر با دماي 230 به مدت 15 دقيقه بپزيد و بعد از 15 دقيقه درجه را روى 200 قرار داده و 15 دقيقه ديگر بگذاريد بپزد. بايد لبه ها كمي طلايى شود. درضمن از طبقه وسط فر استفاده كنيد.
