• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ترابيان: کيروش مذاكره‌اي براي بازي دوستانه با پرتغال نداشت

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرپرست تيم ملي فوتبال گفت: مذاکره کيروش و برگزاري بازي دوستانه تيم ملي مقابل پرتغال صحت ندارد.

00029349.jpg

عباس ترابيان در مورد اينکه گفته مي شود کارلوس کيروش زمينه برگزاري بازي تدارکاتي تيم ملي ايران مقابل پرتغال را فراهم کرده و يا در حال انجام اين کار است، اظهار داشت: بنيان و اساس اين خبر کذب است و صحت ندارد.
وي افزود: کیروش به قدري درگير برنامه ريزي است که حتي به ما در مورد بازي هاي نزديکي که براي تيم اميد در پيش داريم جوابي نداده است، چه برسد به اينکه بخواهد براي تيم ملي درخواست بازي تدارکاتي کند و يا خودش مذاکره اي انجام دهد.
سرپرست تيم ملي تصريح کرد: اين خبرها غيرحرفه اي است. مسئول مذاکره براي فراهم شدن بازي تدارکاتي من هستم و من هم با هيچ فدراسيوني مذاکره نکرده ام. مطرح کردن اين خبرهاي کهکشاني و رويايي جز به حاشيه بردن اصل قضيه چيز ديگري نيست.
ترابيان در خصوص اينکه خانواده مربيان تيم ملي چه زماني به ايران مي آيند، گفت:‌ کيروش هنوز خودش به طور کامل با شرايط آشنا نشده و به قدري سرش شلوغ است که هنوز وقت نکرده دفتر کارش را در هتل آکادمي ببيند. در برنامه هاي او حضور خانواده اش در ايران هست اما اين اتفاق زماني رخ مي دهد که خودش با شرايط آشنا شود.
سرپرست تيم ملي درباره اينکه کيروش براي فردا برنامه اي براي حضور در ورزشگاه ها دارد يا خير عنوان کرد: هنوز برنامه فردا مشخص نيست. شايد بخواهد براي تماشاي بازي ذوب آهن و پرسپوليس به اصفهان برود. البته هنوز در اين باره حرفي نزده است. روز گذشته هم خودش بازي استيل آذين و شاهين را انتخاب کرد.

بالا