پانته آ
متخصص بخش
مواد لازم : بادمجان قلمی کوچک به میزان لازم سرکه سیر چند حبه ادویه
سبزی ترشی(نعنا جعفری کشنیز ترخون ) نمک
برای این ترشی از بادمجان های کوچک استفاده میکنیم بهتر است کلاهک بادمجان را نگیریم .
بادمجان ها رابا کمی نمک و سرکه میگذاریم بپزد البته له نشود بعد سرکه اضافی را خالی میکنیم .
سبزی های معطر را شسته و میگذاریم تا کاملا خشک شود وهیچ آبی نداشته باشد سپس آن را بسیار ریز خرد
میکنیم سیر رانیز بسیار ریز خرد کرده با سبزی مخلوط میکنیم وادویه را نیز اضافه کرده مخلوط میکنیم .
شکم بادمجان ها را به اندازه 3 سانت برش میزنیم وداخل آنرا با سبزیجات پر میکنیم داخل ظرف چیده روی آنرا
سرکه و نمک میریزیم .
به مدت یک هفته در جای خنک بماند تا کاملا جا بیفتد .
سبزی ترشی(نعنا جعفری کشنیز ترخون ) نمک

بادمجان ها رابا کمی نمک و سرکه میگذاریم بپزد البته له نشود بعد سرکه اضافی را خالی میکنیم .
سبزی های معطر را شسته و میگذاریم تا کاملا خشک شود وهیچ آبی نداشته باشد سپس آن را بسیار ریز خرد
میکنیم سیر رانیز بسیار ریز خرد کرده با سبزی مخلوط میکنیم وادویه را نیز اضافه کرده مخلوط میکنیم .
شکم بادمجان ها را به اندازه 3 سانت برش میزنیم وداخل آنرا با سبزیجات پر میکنیم داخل ظرف چیده روی آنرا
سرکه و نمک میریزیم .
به مدت یک هفته در جای خنک بماند تا کاملا جا بیفتد .