• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ترشی بادمحان شکم پر

پانته آ

متخصص بخش
مواد لازم : بادمجان قلمی کوچک به میزان لازم سرکه سیر چند حبه ادویه


سبزی ترشی(نعنا جعفری کشنیز ترخون ) نمک


d0wkavf6c3t5k6hmfi5a.jpgبرای این ترشی از بادمجان های کوچک استفاده میکنیم بهتر است کلاهک بادمجان را نگیریم .

بادمجان ها رابا کمی نمک و سرکه میگذاریم بپزد البته له نشود بعد سرکه اضافی را خالی میکنیم .
سبزی های معطر را شسته و میگذاریم تا کاملا خشک شود وهیچ آبی نداشته باشد سپس آن را بسیار ریز خرد
میکنیم سیر رانیز بسیار ریز خرد کرده با سبزی مخلوط میکنیم وادویه را نیز اضافه کرده مخلوط میکنیم .
شکم بادمجان ها را به اندازه 3 سانت برش میزنیم وداخل آنرا با سبزیجات پر میکنیم داخل ظرف چیده روی آنرا
سرکه و نمک میریزیم .
به مدت یک هفته در جای خنک بماند تا کاملا جا بیفتد .
 
بالا