دختر مهتاب
متخصص بخش آموزش خیاطی
E: ترشی قارچ
مواد لازم:
4 فنجان سرکه سفید
2 حبه سیر، خرد شده
1 عدد جوز هندی
2 قاشق چای خوری دانه فلفل سیاه
1 عدد زنجبیل
250 گرم قارچ کوچک
1 عدد فلفل قرمز تند و خرد شده
طرز تهیه:
جوز هندی و زنجبیل رنده کنید
سرکه ، سیر ، دانه های فلفل ، جوز هندی ، زنجبیل و فلفل قرمز رو روی حرارت بزارین و اجازه بدید مواد 15 دقیقه بجوشه
سپس قارچ ها رو اضافه کنید و بزارین قارچها نرم بشن و سپس از حرارت بردارین
مواد رو بعد از کمی خنک شدن داخل شیشه ی تمیز بریزین
این ترشی بعد از 2تا3 روز اماده ست.

مواد لازم:
4 فنجان سرکه سفید
2 حبه سیر، خرد شده
1 عدد جوز هندی
2 قاشق چای خوری دانه فلفل سیاه
1 عدد زنجبیل
250 گرم قارچ کوچک
1 عدد فلفل قرمز تند و خرد شده
طرز تهیه:
جوز هندی و زنجبیل رنده کنید
سرکه ، سیر ، دانه های فلفل ، جوز هندی ، زنجبیل و فلفل قرمز رو روی حرارت بزارین و اجازه بدید مواد 15 دقیقه بجوشه
سپس قارچ ها رو اضافه کنید و بزارین قارچها نرم بشن و سپس از حرارت بردارین
مواد رو بعد از کمی خنک شدن داخل شیشه ی تمیز بریزین
این ترشی بعد از 2تا3 روز اماده ست.