• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ترشی لبو

پانته آ

متخصص بخش
اول لبو هارو تمیز میکنم و می شورم بعد لبو هارو رنده می کنم بعد هم میریزم داخل قابلمه روش سرکه میریزم فرقی نمی کنه چه سرکه ای باشه هر سرکه ای که دوس داری بریز.
بعد کمی نمک میریزم می زارم که یه 20 دیقه بجوشه تا بوی خامی لبو ها به بعد هم داخل شیشه نگه می دارم....
bbbbb.gif
ml]
image-B13D_4D3AED9A.jpg
 
بالا