• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ترشی هلو

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم :

هلو زعفراني پنج عدد
سياه‌ دانه يك قاشق غذاخوري
نمك و دارچين يك قاشق چايخوري
شکر يك قاشق سوپخوري
ميخك 20 دانه
سرکه به ميزان لازم


طرز تهيه :

هلو را شسته و با مقداري سركه به مدت سه دقيقه مي‌پزيم، بعد از خنك شدن هلو به هر كدام، پنج دانه ميخك زده، سپس هلوها را درون شيشه چيده، بعد سياه‌دانه، دارچين، شكر و نمك را با هم مخلوط كرده روي هلو مي‌ريزيم، آن‌گاه سركه را اضافه كرده تا روي هلو را بپوشاند در شيشه را محكم بسته در جاي خنك قرار مي‌دهيم، موقع مصرف، ميخك‌ها را از هلو درآورده و هلو را به دو قسمت برش داده، هسته آن را جدا مي‌كنيم، ترشي بعد از ۳۰ روز آماده مصرف است.
 

LOST

کاربر ويژه
عزیزم فقط هلو باید سفت باشه یا شل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنونم
 
بالا