• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تساوي تيمهاي فوتسال ايران و روسيه

0mid

متخصص بخش ورزشی
در دومين ديدار دوستانه


تساوي تيمهاي فوتسال ايران و روسيه
[h=2]دومين ديدار دوستانه‌ي تيم‌هاي ملي فوتسال ايران و روسيه با تساوي به پايان رسيد.

[TD="align: left"]
00938809.jpg
[/TD]




تيم ملي فوتسال ايران در دومين بازي تدارکاتي خود مقابل روسيه به تساوي 3 بر 3 دست يافت.

ملي پوشان فوتسال ايران بر خلاف بازي ديروز از همان ابتدا هجومي ظاهر شدند چرا که آمده بودند تا باخت اول را جبران کنند. البته حملات ايران بي‌جواب نماند و روسيه اولين گلش را در دقيقه 14 به ثمر رساند. گل دوم روسي ها تنها سه دقيقه بعد به ثمر رسيد و پس از آن بازيکنان ايران به خود آمده و اولين گل ايران را محمد طاهري به ثمر رساند. دو تيم با همين نتيجه به رختکن رفتند.

با آغاز نيمه‌ي دوم، ايران براي جبران نتيجه‌ي بازي هجومي ظاهر شد اما با وجود اخراج بازيکن روسي نتوانست گلي به ثمر برساند، تا اين‌که گل سوم روسيه به ثمر رسيد اما بلافاصله افشين کاظمي اين گل را جواب داد و نتيجه 3 بر 2 شد.

حمله‌ي ايران پس از اين گل ادامه يافت تا اين‌که مسعود دانشور که در نيمه‌ي اول فرصت بازي پيدا نکرده بود در دقيقه 17 در يک رفت و برگشت دروازه‌ي روسيه را باز کرد. در ادامه تلاش دو تيم براي رسيدن به گل بي‌ثمر بود و بازي با نتيجه 3 بر 3 به پايان رسيد.

در اين بازي محمد کشاورز به دليل مصدوميت از ناحيه همسترينگ و همچنين علي اصغر حسن زاده با صلاح ديد سرمربي تيم بازي نکردند.

عباس ترابيان رئيس کميته فوتسال همچون روز گذشته به عنوان سرپرست نيم روي نيمکت تيم ملي نشسته بود.اين در حالي است که تيم ملي در چند ماه اخير سرپرست خود را نشناخته و در بازي هاي جام ملت هاي آسيا نيز مصطفي عمادي سرپرست تيم بود.

غلامرضا دادخواه که به عنوان گزارشگر اول فوتسال مطرح است پس از مدت ها دوري بازي بين ايران و روسيه را گزارش کرد.

تيم ملي فوتسال ايران در بازي روز گذشته نيز با نتيجه دو بر يک نتيجه را به روسيه واگذار کرده بود. شاگردان صانعي براي حضور در جام جهاني تايلند ديدارهاي دوستانه ديگري را هم برابر اوکراين، مصر و استراليا انجام خواهند داد.



 
بالا