• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

تغییر جهت منوی استارت

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام

منوی استارت جابجا شده و از جهت همیشگی باز نمیشه .حالا از سمت راست کامپیوتر وقتی می ایستی

و با موس کلیک میکنی باز میشه اونم پایی باز میشه از راست به چپ و کلا همه چی بزرگ شده .

میشه بگین چرا اینجوری شده و حالا باید چی کار کنم؟ ممنونم

mario8344

متخصص بخش
ویندوزتون چیه ... ؟

من زیاد متوجه نشدم ... اگه یه عکس بگیرین بزارین شاید بشه راهنماییتون کرد ...

دوستان اگه میدونن بگن :بله:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
ویندوز ایکس پی هستش

البته برای خودم نیست برای بچه خواهرمه که خرابش کرده نمیتونه بازی کنه منم بلد نشدم خودم درستش کنم .

مثلا اینطوری نشستیم و داریم به کامپیوتر نگاه میکنیم و منوی استارت رو هم میزنیم بطرف بالا باز میشه

اما اون اینجوری نیست یعنی سمت راست کامپیوتر را باید زمین بذاری و اون قسمتی که پایین هست سمت چپ بره .

اونوقت میشه کار کرد.برعکس شده

mario8344

متخصص بخش
من ویندوز سون دارم ... شما رو منو پایین کلیک راست کنید ... properties رو بزنید اونجا باید باشه ... اکس پی داشتم بهتون میگفتم ... ببخشید ...
11192_gholi2.gif

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
یک عکس قرار بدید حسرت عزیز از منویی که میگید.
و اینکه چه کاری انجام داده که به این شکل در اومده؟ آیا جدیداً کارت گرافیکتون رو نصب کردید؟

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام آقا ادمین شبتون بخیر ممنونم از شما

نه بچه هست فقط هر چی دکمه های کیبورد هست موقع بازی کردن یکجا زده .کار خاصی انجام نداده .

شات ؟

do..bia

کاربر ويژه
معمولا وقتی فارسیش میکنی میاد سمت راست . راه دیگه ای هم نداره ، برنامه فارسی سازو حذف کن . :فکر:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
فکر میکنم منظورتون با توجه به این عکس تغییر حالت نمایش منوی استارت باشه، اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم.
برای تغییر حالت نمایش منو استارت:
روی گزینه استارت کلیک راست کنید و بعد گزینه properties رو انتخاب کنید.
عکس زیر:

1H.PNG
حالا مانند عکس زیر میتونید هر کدوم از گزینه های Start menu ویا classic Start menu رو انتخاب کنید. که شما باید برای تغییر این حالت گزینه اول یعنی Start menu رو انتخاب کنید.
2H.PNG

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

سلام اقا ادمین .ممنونم .راستش این تصویر رو من چپ نگرفتم مستقیم از کامپیوتر گرفتم .فقط جهت صفحه عوض شده

.یعنی کامپیوتر رو که روشن میکنی همینجوری هست

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
یعنی کل تصویر شما برعکس شده؟ حتی آیکن های دسکتاپ و ...
شما یک دور دیگه تنظیمات کارت گرافیکتون رو چک کنید. به احتمال زیاد از همین طریق به این شکل تغییر داده شده.

بالا