• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جايزه افتخاري «آسيانت» به «شاهرخ خان» اعطا شد

*pooneh*

متخصص بخش سینما،تلویزیون و تئاتر
[h=3]اين جايزه طي مراسمي كه در شهر دوبي برگزار شده بود از دستان دو ستاره هندوستان «ماموتي‌» و «موهنلل» به شاهرخ خان اعطا شد.
20140114170557_bollywood-shah-rukh-khan-3.jpg

گروه بين الملل ؛ سينما خبر- جايزه افتخاري «آسيانت» (Asianet) همزمان با شانزدهمين دوره از جوايز سينماي هندوستان به «شاهرخ خان» اعطا شد.
اين جايزه طي مراسمي كه در شهر دوبي برگزار شده بود از دستان دو ستاره هندوستان «ماموتي‌» و «موهنلل» به شاهرخ خان اعطا شد.
پايگاه اطلاع رساني «مووي تاكي» به نقل از شاهرخ خان نوشت : اين جايزه افتخار بزرگي براي من است و از همه مهمتر اينكه از دستان اسطوره هايي همچون «ماموتي» و «موهنلل» داده شود. آنها بازيگراني هستند كه به من براي ادامه بازيگري انگيزه مي دهند . من هميشه براي كمك به سينما آماده بوده ام و جوايز انگيزه مرا براي ادامه كار بيشتر كرده است.
«شاهرخ خان» چندي قبل در فيلم «چناي اكسپرس» با «ماموتي» و «موهنلل» همبازي بوده است. آوريل گذشته نيز او جايزه ونكوور را براي حضور فعال در سينماي باليوود دريافت كرده است.

بالا