• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

جشن تولد 10 سالگی سایون، با ارائه یک سری خاص

Seat

کاربر ويژه
کمپانی «سایون» اعلام کرد که جشن تولد 10 سالگی خود را، با ارائه یک سری خاص به نام «سری 10» جشن خواهد گرفت.

تمام این خودروها که به تعداد محدود 10 هزار دستگاه تولید خواهند شد، از شاخصه های مشترکی نظیر رنگ آمیزی نقره ای بدنه، نقش بستن لوگوی سایون بر روی صفحه کیلومتر هنگام استارت زدن، کمربندهای ایمنی نقره ای رنگ، لوگوی led سایون بر روی جلوپنجره و درب صندوق عقب و نورپردازی دور دسته دنده برخوردار هستند.
t920115%20%282%29.jpg
مدل های xb، iq و xd سری 10 به رینگ های سفید رنگ با اکسنت های نک مدادی و مدل fr-s سری 10 به امکاناتی نظیر چراغ های زنون، سیستم روشنایی در روز با چراغ های led، تهویه مطبوع اتوماتیک و استارت بدون کلید مجهز خواهد شد.
قیمت و سایر جزئیات مدل های این سری، کمی قبل از آغاز فروش (ژوئن سال جاری میلادی) اعلام خواهد شد.
 
بالا