seyyedalireza
مدیر موقت
[h=2] مدافع تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: در شرايطي مقابل صدرنشين آفريقاي جنوبي شکست خورديم که زير تمرينات سخت و طاقتفرساي بدنسازي هستيم. |
[TD="align: left"]

سيدجلال حسيني در خصوص آخرين وضعيت تيم ملي فوتبال کشورمان و شکست مقابل تيم صدرنشين ليگ باشگاهي آفريقاي جنوبي اظهار داشت: خوشبختانه با توجه به برنامهريزيهاي کارلوس کيروش در اردوي آفريقاي جنوبي تمرينات بدنسازي سخت و طاقتفرسايي را دنبال کرديم و به نظرم تصاويري که به ايران رسيده نمايانگر اين موضوع است. به نقل از فارس، وي افزود: ما بازيهاي دوستانه خوبي انجام داديم و هدف ما جام جهاني است نه برد مقابل صدرنشين آفريقاي جنوبي. در بازي روز گذشته هم کيروش سعي کرد به همه بازيکنان بازي دهد تا شرايط آنها را براي جام جهاني بسنجد. حسيني يادآور شد: همين که با تيمهاي آفريقايي بازي ميکنيم که سطحشان نزديک به نيجريه حريف اول ما در جام جهاني است، خيلي خوب است و بايد از اين بازيها براي جام جهاني درس بگيريم. حسيني در خصوص ناراحتي اخير کيروش بابت بيتوجهي به تيم ملي نيز گفت: من بازيکن هستم و بايد تمام تمرکزم را به بازي تيمم مشغول کنم. ما بايد 40 روز با تمام توانمان به تيم ملي توجه کنيم. به نظرم با توجه به اردوي آفريقاي جنوبي و تمرينات پرفشار و طاقتفرساي بدنسازي ميتوانيم نتيجه خوبي از اين اردو بگيريم و انشاءالله با برگزاري اردوهاي بعدي و بازيهاي تدارکاتي آينده به هماهنگي لازم ميرسيم. دير شروع کرديم اما خدا را شکر خيلي خوب رو به جلو ميرويم و اين براي تيم ملي خوب است. وي در پايان تاکيد کرد: ببينيد ما بايد مانند 31 تيم ديگر جام جهاني تلاش کنيم. گروهمان سخت است و غيرقابل پيشبيني اما با تمرينات کيروش که قطعا اگر نظر ميدهد به خاطر تيم ملي است. ميخواهيم در جام جهاني زنگ تفريح نشويم. بالاخره ايرانيها هميشه ثابت کردند که ميتوانند کارهاي غيرممکن انجام دهند و انشاءالله ما هم با تمام وجود سعي خواهيم کرد در جام جهاني شرمنده مردم نشويم. ديگر همه چيز دست خداست. |