• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ختـــم قـــرآن ایــران انجمــنی ها در آســتانه ی سال نو

وضعیت
موضوع بسته شده است.

maksemos

متخصص بخش خودرو
به به
بسیار بسیار حرکت خوب و خدا پسندانه ایه..:نیش:

راستشو بخوایین من2 سال پیش تو ولادت یکی از امام هاا بود تو یه سایتی طرح صلوات زده بودن ..
منم جو گیر شدم یه 2000 هزار تایی برا خودم برداشتم :تعجب:
ولی متاسفانه تا حالا موفق به اداء شون نشدم :52:
با این وضعیت تاسف باری که از خودم میبینم :الان جلو آینه ام..! : تا 10 سال دیگه هم نمیتونم از زیر این حرفم در برم..:25:

و بنا به دلایلی که خود بارون جان یه بار بهشون تعریف کردم تو ریدکال :راز: از بارون جان خواهش میکنم 1000 تا صلوات بنده رو قبول زحمت کنن :نیش:
و اما 1000 صلوات باقی مونده رو تقدیم میکنم به مریم خانم تا اداءشون کنن...:بدجنس:
و بنده حقیر رو از زیر این دین در بیارن :دعای خیر پشت سر مریم و بارون:

خب ...این از حساب کتاب قبلیمون....:18:

ببینم اینجا چی دارین :70:
** خب باشه..... اولش هم گفتم که حرکت خدا پسندانه ایه منم جزء25 رو انتخاب میکنم و بازم زحمتش رو میدم به دو عزیز که برام بخونن:نیش:
و اون دو عزیز خوش شانس کسانی نیستن ......جز...[HIGHLIGHT]مریم :گل: و بارون:گل:[/HIGHLIGHT]

امیدوارم که این دو عزیز سر خوندن این جزءبه توافق برسن و با هم دعوا نکنن :بدجنس:

روزای خوبی رو پیش رو داشته باشین :گل:

baroon

متخصص بخش ادبیات
به به
بسیار بسیار حرکت خوب و خدا پسندانه ایه..:نیش:

راستشو بخوایین من2 سال پیش تو ولادت یکی از امام هاا بود تو یه سایتی طرح صلوات زده بودن ..
منم جو گیر شدم یه 2000 هزار تایی برا خودم برداشتم :تعجب:
ولی متاسفانه تا حالا موفق به اداء شون نشدم :52:
با این وضعیت تاسف باری که از خودم میبینم :الان جلو آینه ام..! : تا 10 سال دیگه هم نمیتونم از زیر این حرفم در برم..:25:

و بنا به دلایلی که خود بارون جان یه بار بهشون تعریف کردم تو ریدکال :راز: از بارون جان خواهش میکنم 1000 تا صلوات بنده رو قبول زحمت کنن :نیش:
و اما 1000 صلوات باقی مونده رو تقدیم میکنم به مریم خانم تا اداءشون کنن...:بدجنس:
و بنده حقیر رو از زیر این دین در بیارن :دعای خیر پشت سر مریم و بارون:

خب ...این از حساب کتاب قبلیمون....:18:

ببینم اینجا چی دارین :70:
** خب باشه..... اولش هم گفتم که حرکت خدا پسندانه ایه منم جزء25 رو انتخاب میکنم و بازم زحمتش رو میدم به دو عزیز که برام بخونن:نیش:
و اون دو عزیز خوش شانس کسانی نیستن ......جز...[HIGHLIGHT]مریم :گل: و بارون:گل:[/HIGHLIGHT]

امیدوارم که این دو عزیز سر خوندن این جزءبه توافق برسن و با هم دعوا نکنن :بدجنس:

روزای خوبی رو پیش رو داشته باشین :گل:

عجب! :10: مگه شما مجبوری شرکت کنی که آخرش دیگرانو درگیر کنی؟! :9:

ایده ی جالبی بود! :15:
حالا یه بار از ما یه چیزی خواستی شما، من هستم:1:. ببینیم مریمی هم فرصتش رو داره؟ موافقه؟

0mid

متخصص بخش ورزشی
ایول به همگی :گل: :گل: :گل:
خیلی خوبه
دوست داشتم منم شرکت کنم ولی فکر نکنم وقت کنم
فقط خواهشا موقع خوندن مارو فراموش نکنین :بله:

نیکا

متخصص بخش معماری
سلام بچه ها
منم جزء 14 رو بر میدارم
ممنون از بارون گلم واسه این تاپیک :6:
ایشاللا که قبول باشه ...

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلام به همه ی عزیزان و دوستان خوبم هر چه از حضورم در انجمن می گذره بیش از پیش خدا رو شکر می کنم که من رو با دوستانی آشنا کرد که به داشتنشون افتخار می کنم . از بارون عزیزم به خاطر همه ی مهربونی هاش وصفای قلبش تشکر می کنم . بارون عزیزم بعد از این که بابا من رو ترک کرد من ختم قرآن براشون شروع کردم .ممنونم که پدر من رو در این حرکت قشنگت یاد کردی . من هم جز 23 قرآن رو به ساحت مقدس امام عصر تقدیم می کنم وامیدوارم روح همه ی درگذشتگان مورد رحمت خداوند قرار بگیره . آرزو می کنم تمامی بیماران شفای عاجل نصیبشون بشه .

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلام دوستان عزیز چند جز بیشتر نمونده تا روز 29 اسفندختم قرآن رو انجام بدیم هر کسی تمایل داره لطفا جز های باقیمانده رو انتخاب کنه اگر چند جز موند یکی زحمتش رو بکشه واعلام کنه تا خودمون جزهای باقیمانده رو بخونیم مثلا نفری دو یا سه جز برداریم .حیفه ختم قرآن کامل نشه .ممنون از همه ی دوستان متعهد وخوبم .

baroon

متخصص بخش ادبیات

جزء های 4 - 15 - 16 - 17 - 18 رو برای متعلّقاتم بر می دارم.

:گل:

جزء های
19 - 20 - 21 - 24 -26 -27 باقی مونده.
بشتابیــــددد :داغ:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
سلام به همه ی عزیزان جان من جز 24 و26 رو هم بر میدارم .مونده جز 19 و20 و21 و27 ببینیم این چهار جز باقیمانده نصیب چه کسانی میشه تا در این ثواب شریک باشند . باشد که کلام وحی ضامن سلامت خود وخانواده محترمتان باشد .

Maryam

متخصص بخش ادبیات
سلام به همه دوستان
همین الان با خواهرم صحبت کردم ایشون جزء 27 رو برداشتن
آروزی سلامتی و شادی برای تک تک عزیزان توی این سال جدید دارم :گل:

mitra mehr

متخصص بخش خانه و خانواده
19,20رو من بر میدارم برا یکی از دوستام
می مونه 21کی میخونه؟:داغ:

مونا

کاربر ويژه
سلام مریمی جزء 21 رو من می خونم