معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم خرمای کمربندی:
آرد به اندازه ای که به دست نچسبه
پودر قند ۸/۱پیمانه
زرده تخم مرغ ۱عدد
کره ۲/۱پیمانه
شیر ۴/۱پیمانه
وانیل ۸/۱قاشق چایخوری
خرما و گردو به اندازه لازم
مواد لازم برای شهد:
آب یک دوم لیوان
شکر یک لیوان
گلاب یک دوم لیوان
طرز تهیه:
۱.زرده+کره(به دمای محیط رسیده باشه)شیر+وانیل+پودر قند رو با هم مخلوط میکنیم.
۲.آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه.
۳. خمیر رو به مدت ۵ دقیقه ورز میدیم بعد نیم ساعت استراحت میدیم در محیط گرم ۱ساعت و در محیط سرد ۲ساعت.
۴.خمیر و به کمک وردنه باز میکنیم به قطر ۳میلی و بعد با کمک چاقو به صورت نوارهای ۱سانتی برش میزنیم.
۵.نوارها رو به شکل+دور خرما میذاریم(هسته خرمها رو از قبل درمیاریم و جاش مغز گردو میذاریم) و برای وسطش هم مقداری از خمیر و برمیداریم و با قالب شیرینی قالب میزنیم.
۶.بعد تو سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و خرماهای آماده رو میچینیم توش...طبقه وسط فر به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه با حرارت ۱۷۵درجه...
نکته:
۱.من از پودر قند کمتری در خمیر استفاده کردم و بعد از اینکه از فر بیرون آوردم تو شهد انداختم.*
۲.اگه دوست داشتین روی خرما ها طلایی بشه قبل از اینکه تو فر بذارین روی خمیر رو زرده تخم مرغ بزنید.*
۳.میتونیم خرماها رو سرخ کنیم.*
آرد به اندازه ای که به دست نچسبه
پودر قند ۸/۱پیمانه
زرده تخم مرغ ۱عدد
کره ۲/۱پیمانه
شیر ۴/۱پیمانه
وانیل ۸/۱قاشق چایخوری
خرما و گردو به اندازه لازم
مواد لازم برای شهد:
آب یک دوم لیوان
شکر یک لیوان
گلاب یک دوم لیوان
طرز تهیه:
۱.زرده+کره(به دمای محیط رسیده باشه)شیر+وانیل+پودر قند رو با هم مخلوط میکنیم.
۲.آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه.
۳. خمیر رو به مدت ۵ دقیقه ورز میدیم بعد نیم ساعت استراحت میدیم در محیط گرم ۱ساعت و در محیط سرد ۲ساعت.
۴.خمیر و به کمک وردنه باز میکنیم به قطر ۳میلی و بعد با کمک چاقو به صورت نوارهای ۱سانتی برش میزنیم.
۵.نوارها رو به شکل+دور خرما میذاریم(هسته خرمها رو از قبل درمیاریم و جاش مغز گردو میذاریم) و برای وسطش هم مقداری از خمیر و برمیداریم و با قالب شیرینی قالب میزنیم.
۶.بعد تو سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و خرماهای آماده رو میچینیم توش...طبقه وسط فر به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه با حرارت ۱۷۵درجه...
نکته:
۱.من از پودر قند کمتری در خمیر استفاده کردم و بعد از اینکه از فر بیرون آوردم تو شهد انداختم.*
۲.اگه دوست داشتین روی خرما ها طلایی بشه قبل از اینکه تو فر بذارین روی خمیر رو زرده تخم مرغ بزنید.*
۳.میتونیم خرماها رو سرخ کنیم.*