• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خرمای کمربندی

معصومه بانو

متخصص بخش خانه و خانواده
مواد لازم خرمای کمربندی:

آرد به اندازه ای که به دست نچسبه
پودر قند ۸/۱پیمانه
زرده تخم مرغ ۱عدد
کره ۲/۱پیمانه
شیر ۴/۱پیمانه
وانیل ۸/۱قاشق چایخوری
خرما و گردو به اندازه لازم
مواد لازم برای شهد:
آب یک دوم لیوان
شکر یک لیوان
گلاب یک دوم لیوان
طرز تهیه:
۱.زرده+کره(به دمای محیط رسیده باشه)شیر+وانیل+پودر قند رو با هم مخلوط میکنیم.



47000868751717249371.jpg

46801939173870306035.jpg



۲.آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه.


70633469923846986372.jpg

۳. خمیر رو به مدت ۵ دقیقه ورز میدیم بعد نیم ساعت استراحت میدیم در محیط گرم ۱ساعت و در محیط سرد ۲ساعت.


53819703829119258406.jpg


۴.خمیر و به کمک وردنه باز میکنیم به قطر ۳میلی و بعد با کمک چاقو به صورت نوارهای ۱سانتی برش میزنیم.

59065604966774481437.jpg
image-00DA_515EACC4.jpg

74869240943344285447.jpg
۵.نوارها رو به شکل+دور خرما میذاریم(هسته خرمها رو از قبل درمیاریم و جاش مغز گردو میذاریم) و برای وسطش هم مقداری از خمیر و برمیداریم و با قالب شیرینی قالب میزنیم.

image-7B8C_515EACC4.jpg

image-99A1_515EACC4.jpg

image-FD52_515EACC4.jpg


۶.بعد تو سینی فر کاغذ روغنی میذاریم و خرماهای آماده رو میچینیم توش...طبقه وسط فر به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه با حرارت ۱۷۵درجه...


image-E745_515EACC4.jpg

نکته:
۱.من از پودر قند کمتری در خمیر استفاده کردم و بعد از اینکه از فر بیرون آوردم تو شهد انداختم.*
۲.اگه دوست داشتین روی خرما ها طلایی بشه قبل از اینکه تو فر بذارین روی خمیر رو زرده تخم مرغ بزنید.*
۳.میتونیم خرماها رو سرخ کنیم.*

image-8E99_515EA9F8.jpg
 
بالا