• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خرید و نگهداری لبنیات

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت


شیر و فرآورده های آن، از منابع غنی مواد مغذی خصوصا کلسیم هستند. کلسیم چارچوب اصلی استخوان ها و دندان
ها را تشکیل می دهد. با این حال،دقت در خرید و نگهداری این محصولات به علت فسادپذیری بالای آنها، از اهمیت

شایانی برخوردار است.

به نکات زیر درباره ی خرید و نگهداری شیر و فرآورده های آن دقت کنید:
- از خرید شیر خام (غیر پاستوریزه) حتی الامکان خودداری کنید. اگر مجبور به استفاده از شیر خام غیر پاستوریزه
هستید، حتما" آن را جوشانده و ۱۰ دقیقه در حال جوش به هم بزنید.
- شیر خام (غیر پاستوریزه) را به هیچ وجه قبل از جوشاندن در یخچال نگذارید.
- ظروف مورد استفاده برای شیرغیر پاستوریزه پس از مصرف، باید با آب و مایع ظرفشویی شسته شوند.
- گاهی به شیر فاسد جوش شیرین می زنند تا دلمه نبندد، بنابراین از خرید شیر کیلویی بپرهیزید.
- شیر پاستوریزه بعد از خرید، باید حتما در یخچال و در دمای صفر تا ۴ درجه سانتی گراد، برای مدت حداکثر ۴۸ ساعت
نگهداری شود. بنابراین از نگهداری شیر پاستوریزه در خارج از یخچال خودداری کنید.
- اگر شیر پاستوریزه بیشتر از ۴۸ ساعت در یخچال باقی بماند و علایم فساد و بریدگی در آن مشاهده نشود، قبل از مصرف آن را حداقل به مدت یک دقیقه بجوشانید.
از خرید پنیر تازه جدا" بپرهیزید. پنیر تازه در صورتی قابل مصرف است که به مدت دو ماه در آب نمک داخل یخچال باقی
بماند تا از آلودگی های میکروبی عاری شود.
- از خرید خامه ی غیر پاستوریزه به هر شکلی خودداری کنید.
- کره ی بسته بندی شده ی پاستوریزه ? تنها به مدت یک هفته در یخچال قابل نگهداری است، اگر می خواهید مدت
بیشتری آن را نگهداری کنید، باید در فریزر گذاشته شود.
- از مصرف کره ی غیرپاستوریزه خودداری کنید.
- هنگام خرید کشک مایع دقت کنید تا علایم کپک زدگی و بوی نامطبوع نداشته باشد و قبل از مصرف آن را به مدت ۱۰ تا
۲۰ دقیقه بجوشانید.
 

سکرت

کاربر ويژه
ممنون حسرت جون
حالا که این ها رو گفتین بد نیست دوستان بدونن چی در لبنی ها هست که ما رو میترسونه ؟
بروسلا
بروسلا که نوعی باکتری باسیل یا میله ای شکله
این باکتری مولد بیماری بروسلوز یا تب مالته که بیماری ست که طیف وسیعی از عوارض رو میده .اره ممکنه بسته به قدرت سیستم ایمنی از یک تب ساده عارضه بده تاااااااااااااااااادر بعضی باعث مرگ بله مرگ بشه
پس اونو دست کم نگیرید و چون معمولا پزشکان عزیز تا همه ی ازمایش ها رو ندن به تشخیص نمیرسن سردر گم هم خواهید شد
علائم بیماری ذهن بیمار و پزشک رو به هر سمت و سویی میبره
پس همیشه در دادن شرح حال به پزشکتون خیلی دقت کنید.


زمان هایی که داده شده همیشه مناسب نیست
زمان اعلامی برای جوشاندن 20 دقیقه ست .

خامه و کره آخه خوردن داره نخورید .
باشه میخواید بخورید بخورید خامه حتماً باید پاستوریزه و به روز باشه تاریخ رو ببینیدددددددددددددد.
کره حتما باید فریز بشه
تاکید حتما ً
یک ساعت قبل از مصرف بذارید بیرون ،البته اگه خونتون مثل خونه ی ماست از شب قبل هم گذاشتین گذاشتین تازه تا صبح میبینید کره تازه یخ زده!!
 
بالا