● مواد لازم:
▪ شیر؛ ۱ پیمانه
▪ خمیر ترش؛ ۱ قاشق سوپخوری یا بکینگ پودر؛ یک قاشق مرباخوری
▪ روغن آب کرده یا روغن زیتون؛ ۲/۱ پیمانه
▪ آرد؛ (به مقداری که مایه خمیر شده و به دست نچسبد) در حدود ۵/۲ تا ۳ پیمانه
▪ نمک؛ یک قاشق چایخوری
● طرز تهیه :
خمیر ترش و یا بکینگ پودر و نمک را در شیر حل میکنیم و روغن را به آن اضافه میکنیم.
به تدریج آرد را میریزیم تا مایه به حدی خمیر شود که به دست نچسبد و زیاد هم خشک و سفت نباشد.
خمیر را خوب ورز داده و روی آن را میپوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و ور بیاید. با این مقدار مواد در حدود نیم کیلو خمیر پیتزا به دست میآید و برای درست کردن دو پیتزا کافی است.
▪ شیر؛ ۱ پیمانه
▪ خمیر ترش؛ ۱ قاشق سوپخوری یا بکینگ پودر؛ یک قاشق مرباخوری
▪ روغن آب کرده یا روغن زیتون؛ ۲/۱ پیمانه
▪ آرد؛ (به مقداری که مایه خمیر شده و به دست نچسبد) در حدود ۵/۲ تا ۳ پیمانه
▪ نمک؛ یک قاشق چایخوری
● طرز تهیه :
خمیر ترش و یا بکینگ پودر و نمک را در شیر حل میکنیم و روغن را به آن اضافه میکنیم.
به تدریج آرد را میریزیم تا مایه به حدی خمیر شود که به دست نچسبد و زیاد هم خشک و سفت نباشد.
خمیر را خوب ورز داده و روی آن را میپوشانیم تا یکی دو ساعت بماند و ور بیاید. با این مقدار مواد در حدود نیم کیلو خمیر پیتزا به دست میآید و برای درست کردن دو پیتزا کافی است.