• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خمیر پیتزا

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
‎● مواد‌‌‌ لازم:

▪ شیر؛ ۱ پیمانه‏
▪ خمیر ترش؛ ۱ قاشق سوپخوری یا بکینگ پود‌‌‌ر؛ یک قاشق مرباخوری‏
▪ روغن آب کرد‌‌‌ه یا روغن زیتون؛ ۲/۱ پیمانه‏
▪ آرد‌‌‌؛ (به مقد‌‌‌اری که مایه خمیر شد‌‌‌ه و به د‌‌‌ست نچسبد‌‌‌) د‌‌‌ر حد‌‌‌ود‌‌‌ ۵/۲ تا ۳ پیمانه
▪ نمک؛ یک قاشق چایخوری

● طرز تهیه :

خمیر ترش و یا بکینگ پود‌‌‌ر و نمک را د‌‌‌ر شیر حل می‌کنیم و روغن را به آن اضافه می‌کنیم.
به تد‌‌‌ریج آرد‌‌‌ را می‌ریزیم تا مایه به حد‌‌‌ی خمیر شود‌‌‌ که به د‌‌‌ست نچسبد‌‌‌ و زیاد‌‌‌ هم خشک و سفت نباشد‌‌‌.
خمیر را خوب ورز د‌‌‌اد‌‌‌ه و روی آن را می‌پوشانیم تا یکی د‌‌‌و ساعت بماند‌‌‌ و ور بیاید‌‌‌. با این مقد‌‌‌ار مواد‌‌‌ د‌‌‌ر حد‌‌‌ود‌‌‌ نیم کیلو خمیر پیتزا به د‌‌‌ست می‌آید‌‌‌ و برای د‌‌‌رست کرد‌‌‌ن د‌‌‌و پیتزا کافی است.
 

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
خمیر پیتزا 2


مواد لازم:
آب ولرم : یك و یك دوم پیمانه
پودر خمیر ترش : یك و یك دوم قاشق چایخوری
روغن زیتون : ۴ قاشق سوپخوری
نمك : یك دوم قاشق چایخوری
آرد: سه و یك سوم پیمانه
پنیر گودا: ۱۰۰گرم

دستور تهیه:
آب ولرم را با پودر خمیر ترش و نمك مخلوط كرده و با قاشق چوبی به هم می زنیم تا كاملا در آب حل شود، بعداز ۱۰ دقیقه آرد را اضافه كرده ، ورز می دهیم و روغن زیتون را نیز به تدریج به خمیر اضافه كرده و حدود ۷دقیقه آن را ورز می دهیم (اگر خمیر به دست چسبید، كمی آرد مازاد بر اندازه داده شده به آن اضافه می كنیم تا چسبندگی از بین برود). خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در كاسه ای قرار داده و روی آن را با دستمال تمیزی می پوشانیم ; سپس پنیر رنده شده را به خمیر اضافه كرده ، ورز می دهیم تا كاملا با هم مخلوط شوند. به این ترتیب خمیر آماده پخت می باشد.
 
بالا