• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خواص دارویی کشمش

melika

متخصص بخش زبان انگلیسی
کشمشنحوه استفاده : خوراکی
خواص : کشمش برای تقویت طبیعی انرژی فوق العاده است.
100گرم کشمش شامل بیش از 25%مواد لازم توصیه شونده است .
همچنین فیبر زیادی در آن وجود دارد که به کاهش کلسترول و بهبود عملکرد روده ها کمک می کند .در کنار آن پتاسیم را می توان نام برد که موجب کاهش فشار خون و جلوگیری از دفع مایعات بدن می شود . همچنین سلنیوم در کشمش وجود دارد که برای پوست عالی است .
به علاوه در کشمش مقادیر کمی از ویتامین A و مقادیر مناسبی ویتامین B یافت می شود.
چون این ماده غنی از کالری است، برای کسانی که مبتلا به افسردگی -دلشوره - تشویش و مشکلات عصبی هستند بسیار مناسب است .
منبع : کتب طب سنتی
 

baroon

متخصص بخش ادبیات
خواص درمانی کشمش

خواص درمانی کشمش



امیر المومنین علی (ع) مولای حق فرمودند کسی که بیست و یک عدد کشمش را ناشتا بخورد به هیچ بیماری مبتلا نمی شود و فقط مرگ او را از پای در می آورد. چرا که خوردن کشمش باعث می شود حرارت زیاد از بین برود خون پاک و تصفیه گردد و قلب قوی و مرض از بین برود (بحار جلد ۶۶) کشمش در اثر خشک شدن انگور به دست می آید هنگامی که انگور خشک شد مقداری از آب و سلولز آن تحت تاثیر دیاستازها که در روی پوست انگور موجود می باشد به قند تبدیل می گردد و ۷۵ درصد قند گلوکز قابل جذب بدن ساخته می شود و دارای پروتئین، چربی، قند (سوربیتول) کلسیم و ویتامین های (A - B۱ - B۲ - C - PP) می باشد وجود پتاسیم و اسیدهای مالیک و سیتریک و تار تاریک می تواند اوره خون را تنظیم نماید و کلسترول زیادی خون را دفع و به تنظیم فشار خون کمک نماید هنگامی که انگور بادانه خشک می شود مویز نامیده می شود اگر مویز را خالی از هسته کنیم همراه با گل گاوزبان و خرمای سبز به بیماران آسمی کمک شایانی می نماید. اگر دچار قارچ های پوستی هستید کشمش را کوبیده و با صبر زرد مخلوط کرده و روی محل مورد نظر ضماد نمایید تا قارچ را از بین ببرد. ضماد کشمش و پیه زعفران و زرده تخم مرغ و موزه باعث گشوده شدن کورک و آبسه می شود.
کشمش می تواند به عنوان آجیل در دسترس کودکان قرار گیرد تا با استفاده از آن شاهد رشد سریع آنان باشیم زیرا کلسیم و فسفر موجود در کشمش برای استخوان بندی کودکان مفید است و برای کودکان ضعیف و کم خون هم دارویی بی نظیر است و اشتهای آنان را زیاد نموده و درمان لاغری کودکان را به نحو احسن انجام می دهد و اما مادران باردار و شیرده اگر هر روز مقداری کشمش را به جای ویتامین های مصنوعی استفاده کنند در حفظ و رشد جنین و فرزند خود به جگرگوشه خود کمک نموده، در تایید این حرف و رشد جنین و تامین سلامت مادر و فرزندانش نقش کشمش قابل وصف است.
کشمش برای سالخوردگان عزیز ما که دارای بدنی ضعیف هستند تولید انرژی می کند و در سرمای زمستان بدن ایشان را گرم می کند. اگر مویز را با سرکه مخلوط نماییم کبد را تقویت می نماید و در درمان هپاتیت مزمن موثر است همچنین مویز بدون هسته توام با فلفل در کلیه ها هم نقش درمانی دارد و باعث سهولت خروج ادرار می گردد و خاصیت نرم کنندگی سینه را دارد و همانطور که قبلا نیز گفته شد افراط در خوردن هر چیزی مضر است افراط در خوردن کشمش هم باعث بالا رفتن فشار خون و غلظت خون می گردد و امام صادق(ع) می فرمایند: کشمش عصب را تقویت و کسالت را می برد و نفس و روان را جلا می بخشد (بحار جلد ۶۶) امید است با بهره گیری از این مطالب هر چه بیشتر به عظمت الهی پی ببریم و همچنین از مکتب ائمه خود نیز که درمانگر واقعی بودند استفاده کافی ببریم.
منبع: روزنامه مردم سالاري
 

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
پاسخ : خواص درمانی کشمش



انگور خشک شده که همه به نام کشمش مي شناسند، قرن ها پيش به و
جود آمده است... کشمش در ايران و مصر در 2000 سال قبل از ميلاد، توليد شده بود.

1- کشمش، ميوه خشک مغذي است و مانند ديگر خشکبارها در تمام سال يافت مي شود. يک غذاي پر انرژي، کم چرب و کم سديم مي باشد. بنابراين براي افرادي که رژيم هاي کم سديم را بايد رعايت کنند، خوردن کشمش بسيار مفيد مي باشد.

2- کشمش داراي خاصيت آنتي اکسيداني مي باشد و از تخريب سلولي جلوگيري مي کند.


3- کشمش براي سلامت استخوان ها و جلوگيري از پوکي استخوان نقش مهمي را بر عهده دارد، به همين دليل مصرف آن براي زنان قبل از يائسگي بسيار مفيد است..

4- منبع خوب ويتامين D و هورمون استروژن مي باشد.

5- کشمش باوجودي که شيرين و چسبناک مي باشد، بر دندان اثر مخربي ندارد و باعث خرابي دندان نمي شود، حتي مي توان گفت اين ميوه خشک از فساد دندان جلوگيري مي کند... کشمش براي سلامت دندان و لثه بسيار مفيد مي باشد.

6- کشمش منبع خوب ويتامين ها و عناصر مغذي بدن مي باشد. عناصر و ويتامين هايي همچون آهن، پتاسيم، کلسيم و ويتامين B در کشمش موجود است.

7- کشمش محتوي مقدار زيادي آهن مي باشد... 600 گرم کشمش، 90 درصد آهن مورد نياز روزانه بدن را تأمين مي کند. 100 گرم کشمش در حدود 88/1ميلي گرم آهن دارد، در حاليکه 100 گرم گوشت گاو بين 4-2 ميلي گرم آهن دارد.

8- کشمش، منبع خوب فيبر، آنتي اکسيدان و همچنين منبع خوب انرژي مي باشد.

9- فيبر باعث جلوگيري از سرطان کولون، کمک در جلوگيري از رشد غير معمول سلول ها، بيماري ها و همچنين کنترل قند خون را مي شود.

10- کشمش را به گوشت اضافه کنيد تا مقدار چربي غذا را کم کند و مقدار فيبر و آهن را افزايش و مقدار سديم را کاهش دهد.
11- آنتي اکسيدان از پيري و بيماري هاي حاصله از آن مي کاهد.

12- کشمش از سرطان جلوگيري مي کند.

13- کشمش ميزان LDL يا کلسترول بد را در خون کم مي کند و باعث کاهش بيماري قلبي مي گردد.

14- اگر به مدت 4 هفته هر روز کشمش مصرف کنيد، آنتي اکسيدان در خون افزايش و کلسترول بد( LDL) کاهش مي يابد.

15- کشمش موجب کاهش استرس مي گردد.

16- اين ميوه خشک باعث عملکرد صحيح رگ هاي بدن مي شود.

17- کشمش براي درمان بي نظمي معده و يبوست مصرف مي شود. براي جلوگيري از اين ناخوشي ها مي توانيد، 6-5 عدد کشمش را خيس کنيد و بعد از چند ساعت، آب آن را بنوشيد...

18- تحقيقات نشان داده است که ورزشکاراني که قبل و در حين ورزش، حدود يک فنجان کشمش مصرف مي کنند، بهتر از بقيه سلول هاي بدن را از آسيب حفظ مي کنند.

19- کشمش به علت داشتن قند فروکتوز، داراي خاصيت مصرف سريع انرژي و کاهش وزن نيز مي باشد.

20- کشمش مانند هويج، براي سلامتي چشم نيز خوب است..

21- کشمش باعث تقويت اعصاب مي شود.

22- کشمش، سستي و رخوت را از بدن دور مي کند.

23- با خوردن کشمش، غضب را از خود دور کنيد..

24- کشمش موجب از بين رفتن آب اضافي بدن مي گردد.

25- کشمش، دهان را خوشبو مي کند.

26- کشمش، اسپاسم يا گرفتگي عضلاني را کم مي کند.

پس از همين حالا، کشمش را به ماست يا سالاد خود اضافه کنيد و از خوردن آن لذت بريد.
 

shakira

متخصص بخش پزشکی
2 تاپیک فوق، به دلیل موضوع مشترک ( خواص دارویی کشمش )، ادغام گردیدند.:احترام:

:گل:
 
بالا