من از الك كردن آرد بدست مى آیم و تقریبا از شانزده عوامل غذایى گندم ، دوازده عامل آن همراه من خارج مى شود و به همین جهت خوردن سوپ من براى اشخاصى كه نان سفید مى خورند، ضرورى است . جوشانده من درمان سرفه و زكام هاى سخت است . جوشانده ى من كه با عسل شیرین شده باشد، بعد از غذا یبوست هایى را كه منشاء آنها تنبلى كبد و تحریكات روده باشد درمان مى كند. از من مى توان نان سیاه هم تهیه كرد، ولى سنگین بوده ترشى معده را زیاد مى كند. مبتلایان به زخم معده - سرطان دستگاه هاضمه و آپاندیس بایستى از من پرهیز نمایند. خمیر گرم كرده ى من در قسمت هاى دردناك بدن كه مربوط به روماتیسم باشد مفید شناخته شده است . به زنان آبستن توصیه كنید كه از سوپ من كه داراى املاح كلسیم - فلوئور و سیلیس و ویتامین هاى ((ب و پ پ )) مى باشد حتما استفاده كنید...