
مواد لازم:
بادمجان کوچک 3عدد
کدو مسمایی متوسط 3 عدد
گوجه فرنگی متوسط 6 عدد
سیب زمینی متوسط 2عدد
1/2 لیوان نخودسبز پخته
پنیر 60 گرم
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
[h=3]طرز تهیهسرهای بادمجان و کدو را جدا کنید و آنها را به صورت حلقه حلقه، طوری که انتهای حلقه ها از هم جدا نشوند
و شکل بادمجان و کدو حفظ شود ببرید. سه عدد گوجه فرنگی و سیب زمینی را حلقه حلقه کنید
و بین حلقه های کدو و بادمجان یک در میان قرار دهید. کمی فلفل و نمک به آنها بپاشید.
بادمجان ها و کدوها را یک در میان در ظرف گود نسوزی بچینید و مقداری روغن زیتون روی آنها بریزید
و ظرف را در فر با حرارت ملایم به مدت 30 تا 40 دقیقه طوری که کدو و بادمجان له نشود بگذارید تا بپزد.
سپس ظروف را از فر بیرون بیاورید. گوجه فرنگی های باقی مانده را خرد کنید
و همراه نخود پخته در وسط ظرف قرار دهید، پنیر را روی مواد درون ظرف رنده کنید
و 10 دقیقه دیگر ظرف را در فر قرار دهید. این غذا را با همین ظرف سرسفره ببرید.