پانته آ
متخصص بخش
خیلی ساده بلدرچینای کوچولوی بیچاره رو بعد اینکه خوب شسته شدن داخل زعفرون،سیر و پیاز و نمک و فلفل خوابوندم و بعدشم همینطوری درسته تو روغن داغ و با حرارت ملایم سرخ کردم بعلاوه سیب زمینی سرخ شده. اما اگر میخوایین رژیمی باشه هم میتونین داخل فر بذارین.

واما سس:
من معمولا برای اکثر غذاها سس رو اینجوری درست میکنم که اول با یک مقدار کره پیاز خلال شده و هویج نگینی شده رو تفت میدم و ادویه هاشو میزنم مخصوصا پاپریکا و یک ادویه مخصوص دیگه که فقط تو شهر ما پیدا میشه (اسمشو نمیدونم . در ضمن اصلا تند نیست). بعدش هم رب گوجه یا گوجه رنده شده و یک مقدار خیلی کم سس کچاب اضافه میکنم.خوب که تفت خورد داخلش یک استکان آب میریزم و میذارم غلیظ بشه. این سس خیلی خوشمزه میشه مخصوصا بخاطر کره و همون ادویه کذایی
من معمولا برای اکثر غذاها سس رو اینجوری درست میکنم که اول با یک مقدار کره پیاز خلال شده و هویج نگینی شده رو تفت میدم و ادویه هاشو میزنم مخصوصا پاپریکا و یک ادویه مخصوص دیگه که فقط تو شهر ما پیدا میشه (اسمشو نمیدونم . در ضمن اصلا تند نیست). بعدش هم رب گوجه یا گوجه رنده شده و یک مقدار خیلی کم سس کچاب اضافه میکنم.خوب که تفت خورد داخلش یک استکان آب میریزم و میذارم غلیظ بشه. این سس خیلی خوشمزه میشه مخصوصا بخاطر کره و همون ادویه کذایی
