• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خوراک بلدرچین

پانته آ

متخصص بخش
خیلی ساده بلدرچینای کوچولوی بیچاره رو بعد اینکه خوب شسته شدن داخل زعفرون،سیر و پیاز و نمک و فلفل خوابوندم و بعدشم همینطوری درسته تو روغن داغ و با حرارت ملایم سرخ کردم بعلاوه سیب زمینی سرخ شده. اما اگر میخوایین رژیمی باشه هم میتونین داخل فر بذارین.
واما سس:
من معمولا برای اکثر غذاها سس رو اینجوری درست میکنم که اول با یک مقدار کره پیاز خلال شده و هویج نگینی شده رو تفت میدم و ادویه هاشو میزنم مخصوصا پاپریکا و یک ادویه مخصوص دیگه که فقط تو شهر ما پیدا میشه (اسمشو نمیدونم . در ضمن اصلا تند نیست). بعدش هم رب گوجه یا گوجه رنده شده و یک مقدار خیلی کم سس کچاب اضافه میکنم.خوب که تفت خورد داخلش یک استکان آب میریزم و میذارم غلیظ بشه. این سس خیلی خوشمزه میشه مخصوصا بخاطر کره و همون ادویه کذایی
DSC00143.jpg

پانته آ

متخصص بخش
خوراک بلدرچین بریان:

من این بلدرچینا رو توی تنورک درست کردم...

حدود 30 گرم کره رو گذاشتم خوب نرم شد بهش زعفرون دم کرده و کمی نمک اضافه کردم ....از این مخلوط به پوست بلدرچینا مالیدم و کمی نمک و فلفل قرمز بهش پاشیدم با نمکدون.
کف کیسه تنورک حلقه های پیاز ، ساقه و برگ کرفس و فلفلل دلمه ای در سه رنگ گذاشتن و بلدرچینا رو چیدم روی سبزیجات و بمدت 1 ساعت توی فر پختم ....بعد یک سس درست کردم شامل روغن ، رب سرخ شده ، کاری ، آویشن ، ادویه جوجه کباب آماده ...روی تنورک و با قیچی چیدم و سس و با برس به بلدرچینا مالیدم و گریل و روشن کردم تا سرخ و زیبا شد
سبزیجات زیر گوشت با سس خوشمزه کف تنورک هم تو اون کاسه اس ..

آخرین ویرایش:
بالا