• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خوراک راسته با استخوان گوسفندی با گراتینه خردل

ziba

کاربر ويژه
خوراک راسته با استخوان گوسفندی با گراتینه خردل

:مدت زمان پخت

spacer.gif
جهت 3 نفر
گوشت راسته گوسفند با استخوان دنده حدود 700 گرم
سس خردل 5/1 تا 2 قاشق سوپخوری
سرکه بالزامیک 1 قاشق سوپخوری
آرد سوخاری ساده (بدون ادویه) 60 گرم یا 3/1 پیمانه
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
رز ماری یا ترخون 4/1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
:مواد لازم
:دستور آشپزی
ابتدا باید چربی و گوشت اضافی از قسمت پایین استخوانهای راسته جدا کرده تا کی از استخوانها دیده شوند، سپس فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کرده و راسته را پس از مالیدن 1 تا 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون بی بو، کمی فلفل سیاه آسیاب شده و کمی نمک روی فویل داخل سینی فر قرار داده و در طبقه وسط فر به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار می دهیم تا کمی رست شود. حال 2 قاشق سوپخوری سس خردل، 1 قاشق سوپخوری سرکه بالزامیک، کمی نمک و 4/1 قاشق چایخوری رزماری را با هم مخلوط کرده و کنار می گذاریم. در ظرف دیگری 3/1 فنجان آرد سوخاری ساده بدون ادویه را با 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون، کمی نمک و فلفل سیاه، با قاشق کمی هم زده تا روغن خوب با آرد سوخاری مخلوط شود. پس از کمی رست شدن گوشت، آنرا از فر خارج کرده و سس آماده شده را روی سطح گوشت می مالیم. سپس ترکیب آرد سوخاری را روی سس ریخته و با پشت چنگال آنرا روی سطح سس و گوشت کمی فشرده می کنیم. دوباره سینی محتوی گوشت را داخل طبقه وسط فر این دفعه با دمای حدود 100 درجه سانتیگراد قرار دهید. مدت 5 دقیقه جهت Rare (خون دار) 10 دقیقه جهت نیم پز و 15 الی 20 دقیقه جهت مغز پخت شدن قرار دهید.
البته مدت زمان پخت بستگی به نوع گوشت مورد استفاده نیز دارد، هر قدر سن دام مورد مصرف بیشتر باشد مدت زمان پخت نیز افزایش می یابد.
پس از پخت، گوشت را از فر در آورده و چند لحظه صبر کنید، سپس از بین استخوانها برش های مرتبی زده و هر قطعه استخوان را به همراه تکه گوشت متصل به آن جدا نمایید. قطعات را کنار هم در ظرفی چیده و با کمی دورچین سبزیجات بخار پز شده یا پوره سیب زمینی سرو نمایید.
 
بالا