• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

خورش بامیه به سبک جنوبی

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت



مواد لازم برای شش نفر
بامیه ریز یک و نیم کیلوگرم

گوشت خورشی 500 گرم

گوجه فرنگی یک کیلو (یا رب گوجه فرنگی؛ 3 قاشق غذاخوری)


تمبر هندی 300 گرم (یک بسته)

پیاز بزرگ 2 عدد

سیر یک بوته

زردچوبه 2 قاشق مرباخوری

ادویه یک قاشق مرباخوری

فلفل یک دوم قاشق مرباخوری

روغن مایع به مقدار لازم

روش تهیه
1- ابتدا تمبر هندی را در کاسه مناسب ریخته، روی آن آب کتری سرد شده بریزید؛ آن را بار


گذاشته و اجازه دهید تا خیس بخورد.سپس پیازها را پوست گرفته و بعد از شستن به



صورت خلالی خرد کنید. گوشت خرد شده را هم بشویید و داخل سبدی بریزید و اجازه



دهید تا آب اضافی آن خارج شود. در این فاصله بوته‌ی سیر را داخل کاسه‌ای حاوی آب سرد


خیس کنید.

2- در یک قابلمه‌ی مناسب مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید. بعد از داغ شدن



روغن، پیاز را داخل روغن ریخته و اجازه دهید تا طلایی شود. حالا زرد چوبه را به آن اضافه



کرده و بعد از تفت دادن، تکه‌های گوشت را بیندازید و همراه با پیاز تفت دهید.

3- سیرها را پوست گرفته، به همراه زردچوبه و فلفل و ادویه توسط هاون بکوبید و سپس



آن را داخل گوشت در حال سرخ شدن بریزید و با آن تفت دهید. حالا گوجه فرنگی‌ها را رنده



کرده، داخل قابلمه بیفزایید تا همراه گوشت کمی سرخ شوند. بعد یک لیوان آب جوشیده



سرد شده را داخل قابلمه بریزید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود.

نکته

اگر می‌خواهید از رب استفاده کنید، ابتدا رب را در روغن گوشت تفت داده و سپس یک و



نیم لیوان آب اضافه کنید.

4- در این فاصله بامیه‌ها را شسته و برای آن که له نشود، آن‌ها را به صورت کله قندی برش


دهید. بعد از آن که گوشت پخته شد، بامیه‌ها را داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا همراه



گوشت و سیر و پیاز و گوجه فرنگی یا رب کمی بپزد.

5- در مراحل آخر پخت، تمبر هندی را از صافی عبور دهید و شیره‌ی صاف شده را داخل



قابلمه بریزید و بعد از آن که خورش جا افتاد، شعله را خاموش کنید.

نکته 1: با توجه به این که تمبر هندی شور است از صاف کردن نمک در مرحله‌ی اول پخت



جلوگیری کنید.

نکته 2: از تمبر هندی‌ای استفاده کنید که رنگ آن روشن باشد در غیر این صورت رنگ



خورش تیره می‌شود.

نکته 3: این خورش نباید خیلی آبکی باشد؛ پس، از اضافه کردن آب زیاد خودداری کنید.
 

South Boy

متخصص بخش فوتبال
حسرت جان ممنون از پست لذیذت.:نیش:

این مال کدوم طرف جنوبه .

به طرف شهر ما میاد یا نه
 

پانته آ

متخصص بخش
سلام ؛ممنونم از آموزشتون من امروز عضو شدم امید وارم به همه مون خوش بگذره :دعا:
 

South Boy

متخصص بخش فوتبال
خوش امیدی کاربر تازه وارد امیدوارم لحظات خوب و خوشی رو در ایران انجمن سپری کنید.

حسرت جان الان میان منو به جرم اسپم زننده میگرن هاا.:نیش:

چون عاشق مارادونای اسیا هستم و از پرسپولیس و علی کریمی خیلیییییییییییی خوشم میاد .

ممنون بابت تبریکت
 
بالا