
ياسوج با طبيعتي زنده و سرسبز با گونه هاي کوهستاني پر از جنگل و مناظر چشم نواز از جاذبه هاي ديدني در دامنه بلندترين رشته کوههاي جنوبي زاگرس واقع شده است.
اين شهر با زيباييهاي افسونگر همچون قطعه حريري سبز در دامنه هاي دنا قرار گرفته و به واسطه اين همه زيباييها هر ساله پذيراي هزاران ميهمان نوروزي، گردشگران و علاقه مندان به طبيعت است.
گرداگرد اين شهر را از ارتفاعاتي از دنا و پوشش جنگلهاي بلوط و بنه در بر گرفته و هر تازه واردي که به ابتداي اين شهر مي رسد شيفته طبيعت شمال گونه آن مي شود.
آب و هواي لطيف و خنکش جان تازه اي به دل مسافرين خسته از راههاي کوهستاني و سخت گذر استان مي دهد و زيبايي ديدار ان همه خستگي راه را از تن انان فرو مي ريزد.
ياسوج مرکز استان کهگيلويه و بويراحمد شهري نوپا ، زيبا ، ارام و محصور در دل رشته کوههاي زاگرس که قدمت ان به کمتر از چهار دهه مي رسد.
زيباييهاي طبيعت ياسوج با دشتهاي مملو از گلهاي لاله واژگون، ختمي و گلهاي وحشي و زرد طراوت و شادابي خاصي به اين منطقه در فصل بهار مي اندازد.
ياسوج خطه آبشاران را علاقه مندان به طبيعت همواره از آن به عنوان شمالي در جنوب ياد کرده اند که سد رودخانه دايمي بشار ، خرسان و از کنار مي گذرند.
با فرا رسيدن فصل بهار در مناطق جنوبي کشور اين روزها ياسوج مملو از جمعيت دوستداران طبيعت و ميهمانان بهاري است.
ياسوج به واسطه آب و هواي فرح بخشش همچنين هر ساله نيز دامنه ارتفاعات آن محل ييلاق عشاير جنوب و استانهاي همجوار از جمله فارس ، خوزستان و اصفهان است.
چشمه نباتي ، تنگ گنجه اي ، تنگ شاه قاسم، پارک جنگلي، ابشار ياسوج، پارحاشيه رودخانه بشار، پارک جنگلي 800 هکتاري و چشمه سارهاي زيباي منطقه از جمله تفرجگاههاي ديدني اين شهر به شمار مي رود.
سد شاه قاسم با چشم اندازي طبيعي و بسيار زيبا و انبوهي از درختان و چمن زارهاي طبيعي و درياچه ان در 15 کيلومتري ياسوج نقطه درخشان زيبايي طبيعت ياسوج است.
آبشار ياسوج احاطه شده در باغهاي گردو، انگور، هلو با پارکهاي اطراف ان جلوه هاي مناظر بسيار زيبايي است که در ايام تعطيلات به ويژه ايام نوروز اين منطقه ميزبان هزاران بازديد کننده داخلي و خارجي است.
به گفته شهرداري ياسوج، شهر زيباي ياسوج براي پذيرايي از ميهمانان و مسافران بهاري آماده شد است.
رييس شوراي شهر ياسوج مرکز استان کهگيلويه و بويراحمد گفت: با توجه به جاذبه هاي طبيعي ، توريستي و گردشگري اين شهر پايتخت طبيعت نام گذاري شده است.
وي بيان کرد: طي نظر سنجي از دو ميليون گردشگر در سال گذشته آنها ياسوج را شمالي در جنوب کشور و کوه دنا را آلپ ايران نام مي نهادند.
پردل ابراز داشت: با توجه به اين شاخصها موجود در اين شهر و طي اين نظر سنجي ها از سوي شوراهاي اين استان به صورت رسمي شهر ياسوج بنام پايتخت طبيعت نام گرفته است.
وي عنوان کرد: تبليغ فرهنگي جذب گردشگران ، سرمايه گذاريهاي مناسب و مساعد در اين شهر براي ايجاد پارکهاي جنگلي و دو طرف رودخانه بشار و ساير جاذبه هاي توريستي و گردشگري از مهمترين مزاياي نام گرفتن پايتخت طبيعت براي شهر ياسوج است.
پردل اظهار داشت: لازم است مسولان دستگاهها و نهادهاي مرتبط با جذب گردشگر زمينه را براي استفاده هر چه بيشتر گردشگران در اين شهر فراهم نموده و با استفاده از امکانات، خدمات و تجهيزات در راه خدمات رساني به گردشگران تلاش کنند.
وي افزود: مردم نيز مي توانند با روحيه مهمانوازي خود مانند هر سال از گردشگران استقبال نموده و آنها را بيش از پيش در اين شهر جذب کنند.