• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دانلود سوالات عمومی و رایج در آزمونهای استخدامی به همراه پاسخنامه و نکات کلیدی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

حسامم

New member
پاسخ : دانلود رایگان سوالات عمومی و رایج در آزمونهای استخدامی به همراه پاسخنامه و نکات کلیدی

دانلود رایگان سوالات عمومی و رایج در آزمونهای استخدامی به همراه پاسخنامه

سوالات رایج در آزمون های استخدامی

سلام میشه سوالات عمومی رایج در آزمونهای استخدامی رو برام بفرستین

صدفی

New member
پاسخ : دانلود رایگان سوالات عمومی و رایج در آزمونهای استخدامی به همراه پاسخنامه و نکات کلیدی

سوالات استخدامی رو برام بفرستین

سلام وقت به خیر میشه لطف کنید سوالات رو برای منم بفرستید خیلی بهشون احتیاج دارم.
khademi25[MENTION=2920]yahoo[/MENTION].com

Vahid171985

New member

سلام / لطفت برای من هم بفرستید

متفکر99

New member
سلام من به این سوالات نیاز مبرم و فوری دارم لطفاٌ انها را برایم ارسال می کنید باسپاس فراوان

amin khan

مدیر انجمن
توجه!
مدت ارسال رایگان نمونه سوالات استخدامی پایان یافت عزیزان متقاضی جهت دریافت نمونه سوالات میتوانند مانند سابق از فروشگاه ایران عرضهاقدام کنند.
جهت حمایت از عزیزان نمونه سوالات به مبلغ بسیار کمی عرضه میشود .
مبلغ نمونه سوالات استخدامی همراه با پاسخ نامه 1500 تومان در نظر گرفته شده است و پرداخت این مبلغ به صورت آنلاین و اینترنتی بوده و عزیزان به محض پرداخت این مبلغ
لینک دانلود نمونه سوالات به صورت خودکار توسط سیستم فروشگاه در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت .
جهت خرید نمونه سوالات از فروشگاه ایران عرضه
به لینک زیر مراجعه کنید:

ilulm

New member
از دوستانی که سوالات را دریافت کردند، میخوام که آنها را برای من هم بصورت پیام خصوصی بفرستید، بعدا براتون جبران میکنم..... متشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا