• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دانلود ماجول پرداخت آنلاین بانک ملت

amin khan

مدیر انجمن
دانلود ماژول رایگان پرداخت آنلاین بانک ملت

این ماژول رایگان توسط گروه فروشندگان فروشندگان ، نماد اطمینان بزرگترین جامعه فروشگاهی ایرانیان به صورت رایگان طراحی و عرضه شده است و برای پرداخت آنلاین بانک ملت برای OpenCart طراحی شده است.

دانلود کنید
کد:
[LEFT]http://www.iranjoman.com/dl/uploads/129717[URL="http://www.iranjoman.com/2"]2[/URL]637.zip[URL="http://www.iranjoman.com/54"]
[/URL][/LEFT]

ezat1

New member
سلام دوست من آموزش نصب بر روی سایت چی ؟ از کجا اقدام کنیم ؟!

ezat1

New member
ممنونم اذمین خان اما من فکر کنم یه اطلاعات کامل نیاز دارم اینجا از فروشگاه حرف میزنه من برنامه فروشگاه هم لازم دارم ؟
اگه اجباری هستش من یه برنامه فروشگاه هم لازم دارم رایگان باشه !
من سبد و اینا فاکتور لازم ندارم !! مشتری رو چیزی که میخواد کلیک میکنه پول رو واریز میکنه همین کل نیاز من همینه ! که رفتم ترمینال بانک ملت گرفتم گفتن برنامه نویس باید اینو تو سایت بزاره و چون سایت من برنامه نویسی خواصی نداشت خودم طراحی کردم !!
از فروشگاه و ماژول ها اطلاعات ندارم !من فکر کردم یه لینک میدم تمام میشه گویا یه فروشگاه هم باید نصب بشه ؟ درسته ؟

amin khan

مدیر انجمن
دوست عزیز لطفا بیشتر توضیح دهید که اسکریپت سایت شما از کدام سیستم میباشد.
با توجه به توضیح داده شده پیشنهاد میکنم از سیستم دروازه خریدزین پال استفاده کنید که رایگان می باشد و نیاز به نصب فروشگاه ساز هم نیست.

در مورد فروشگاه ساز رایگان ،پیشنهاد میکنم از پرستا شاپ استفاده کنید.

آخرین ویرایش:

ezat1

New member
زرین پال اصلا به درد من نمیخوره بنا به دلایلی !
ببینید من چندین خدمات ارائه میدم که نه پست کردنیه نه نیاز به کسی چیزی تحویل بدم !
هزینه این خذمات کارت به کارت واریز میشد 500 کم میکرد نمیخوام اونم کم کنه ! یه ترمینال از بانک ملت گرفتم !
سایت من بیشتر قالب هستش چون ننه عضویت داره نه تاریخ و اینا !
شما به من بگید برای استفاده از ترمینال ملت جز ماژول به چیز دیگه نیاز دارم ؟
یا این ماژول فقط روی فروشگاه نصب میشه با بهتر بگم اظافه میشه ./
و مگه ای opencart فروشگاه نیست ؟
و من هنوز هیچ اسکریپتی نصب نکردم

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سرور دانلود انجمن دچار مشکل بود که الان مشکل برطرف شده میتونید دانلود کنید.

janahdata

New member
sنصب کردم ولی تو قسمت ماژول ها نمیاد تا فعالش کنم ؟ چرا باید چکار کنم
نصخه 1.4.9.4 نصب کردم

yosefna

New member
با سلام امکان نوشتن ماژول درگاه پرداخت بانک تجارت برا اپن کارت هست؟ فوری نیاز دارم

nasimgh

New member
با سلام
میشه لطفا نحوه نصب ماژول روی اپن کارت و کار کردن باهاش رو توضیح بدید!!!!
هیچ جا مرحله مرحله نمیگن!لطفا اگه کسی میتونه منو راهنمائی کنم خیلی ضروریه....!!!!

masoud_h1

New member
با سلام
دوستان به هیچ وجه امکان دانلود ماژول وجود نداره در صورت امکان مجدد بارگذاری یا لینک فعالی رو قرار بدید
با تشکر

vahidrotab

New member
با سلام
من فایل های این ماژول رو در جایی که اپن کارت 1.5.2.2 نصب کرده بودم(هاست) آپلود کردم.
ولی بعد از این کار وقتی به قسمت پرداخت ها (افزونه ها--->>>>>پرداخت ها) می رم. با این اررو مواجه می شم.
کد:
[B]Notice: Error: Could not load language payment/bpm! in [B]/home/hjsd732h/shop/vqmod/vqcache/vq2-system_library_language.php on line [B]41 [/B][/B][/B]
لطفا کمک و راهنمایی بفرمایید.

بالا