• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دختر 22 ساله ای که صاحب بزرگترین لب جهان است! +عکس

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
یک دختر 22 ساله روسیه ای با تزریق 100 آمپول سلیکن، صاحب بزرگ ترین لب جهان شده است. پانا: یکی از عمل های جراحی که در چند سال اخیر در مناطق مختلف جهان در میان دختران رواج یافته، بزرگ کردن لب است.

i30414_35139539.jpg

دخترانی که به این کار دست می زنند، می پندارند که زیبا تر می شوند در حالی که به اذعان همه کارشناسان زیبایی، این اقدام نه تنها بر زیبایی افراد نمی افزاید بلکه موجب کریه تر شدن چهره او می شود. در همین راستا «کریستینا رای» 22 ساله از شهر سانپترزبورگ در کشور روسیه با تزریق 100 آمپول سلیکن که مخصوص بزرگ کردن لب است، صاحب بزرگ ترین لب جهان شده است.
گفته می شود او اکنون علاوه بر اینکه چهره واقعی و طبیعی خود را از دست داده، شبیه شخصیت های کارتونی شده است. «کریستینا رای» طی اظهاراتی در این باره گفت: من به بزرگ کردن لب هایم اعتیاد دارم و تصمیم دارم به رغم هزینه بسیار زیاد و دردی که در این کار است، همچنان به بزرگ تر کردن لب هایم ادامه دهم زیرا با این کار زیباتر می شوم!!
پانا

khodam

متخصص بخش ادبیات
وای پسر خاله چه عروس خاله خوشگلی دارم مبارکت باشه. :نیش:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
حالم بد شد......:71:

راستی میکی تبریک میگم چه به هم میاین:15:

maksemos

متخصص بخش خودرو
و همچنين مهدي اف ايكس ايكس :70:

به قول ايدا برو جوجه هيچي نيستي :18:

Mehdi

متخصص بخش سخت افزار
شيما چرت و پرت بگي
ميزنم لهت ميكنم هاااا :70:

میکی موز با آبجیه من درست صحبت کناااااا:تنبیه:

قبل از اینکه بخوای نزدیک بشی بهش غزل خداحافظی رو خوندی عزیزم :18:

و همچنين مهدي اف ايكس ايكس :70:

به قول ايدا برو جوجه هيچي نيستي :18:

من چی گفتم تو چی گفتی:10:
اینو که آیدا گفت حداقل یکم فشار بیار یه چی جدید بگو:15:
اول برو اسمت رو درست کن با اون ماکسیموس نوشتنت بعد بیا حرف بزن:نیش:

آخرین ویرایش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
جوزف جون مبارکه :نیش: :دوست:

میگم این عکسارو نذارین بعضی از این دخترا بی جنبه ن فردا تو خیابون راه میریم میبینیم همه گنده لب شدنا :نیش:

ولی من دوست دارم اون دختره بیاد من لباشو با سوزن بترکونم :غش2: :50: :نیش:

NaSeR 4

کاربر ويژه
پسرخاله میکی موز، کی ازدواج کردی بهم نگفتی؟ :29:
باید یه تاپیک بزنیم بهت تبریک بگیم، :3:

khodam

متخصص بخش ادبیات
جنبه داشته باش پسر خاله تبریک نگیم یه چیز تبریکم می گیم اینجور جواب می دی؟ :تعجب:
قربون داداش مهدی خودم بشم. :دوست:

بالا