• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

درس های زندگی از نهج البلاغه

میلاد م

کاربر ويژه
با توکل به خدا و مدد از امیرالمومنین علی (ع) این تاپیک رو شروع میکنیم.
دل اگر خداشناسي همه در رخ علي بين
به علي شناختم به خدا قسم خدا را
این جمله رو خیلی خوندیم, ولی در شروع این تاپیک یک بار دیگه مینویسمش که هرکس به این تاپیک سر میزنه براش یادآوری بشه:
جرج جرداق مسیحی: "جاذبه های کلمات امام علی (ع) شوری در من ایجاد کرد که 200 بار نهح البلاغه را مطالعه کردم."
هدف از ایجاد اینه که نکته های طلایی از نهج البلاغه را که میخونیم اینجا بنویسیم.تا ان شا الله این نکته ها را به کار بگیریم

آخرین ویرایش:

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
ممنون میلاد عزیز بابت تاپیک مفیدتون

-------------------------------------

من هم قسمتی از وصیت نامه مولا را مینوسم:

من از پشت كردن دنيا به خود و سركشى روزگار بر خود و روى آوردن آخرت به سوى خود، دريافتم كه بايد در انديشه خويش باشم و از ياد ديگران منصرف گردم و از توجه به آنچه پشت سر مى گذارم باز ايستم و هر چند، غمخوار مردم هستم ، غم خود نيز بخورم و اين غمخوارى خود، مرا از خواهشهاى نفس بازداشت و حقيقت كار مرا بر من آشكار ساخت و به كوشش و تلاشم برانگيخت كوششى كه در آن بازيچه اى نبود و با حقيقتى آشنا ساخت كه در آن نشانى از دروغ ديده نمى شد.

ahmadfononi

معاونت انجمن
به هنگام بروز فتنه چون اشتر دو ساله باش كه نه پشتى استوار دارد كه بر آن سوار توان شد و نه پستانى شيرده ، كه از آن شير توان دوشيد .

ahmadfononi

معاونت انجمن
آنكه طمع را شعار خود سازد ، خود را خوار ساخته و هر كه پريشانحالى خويش با ديگران در ميان نهد ، تن به ذلت داده است و كسى كه زبانش بر او فرمان راند ، بى‏ارج شود .

میلاد م

کاربر ويژه
مواظب افکارت باش

مواظب افکارت باش چون گفتارت می شود/ مواظب گفتارت باش چون کردارت می شود/ مواظب کردارت باش چون عاداتت می شود/ مواظب عاداتت باش چون شخصیتت می شود/ مواظب شخصیتت باش چون سرنوشتت می شود!

Shah_d 14

متخصص بخش مسابقات
مواظب افکارت باش چون گفتارت می شود
مواظب گفتارت باش چون کردارت می شود
مواظب کردارت باش چون عاداتت می شود
مواظب عاداتت باش چون شخصیتت می شود

مواظب شخصیتت باش چون سرنوشتت می شود!

چند وقت پیش در یکی از نوشته های آنتونی رابینز مطلبی خوانده بودم که در آن به ارتباط فکر، احساس، ذهنیت، رفتار و نتیجه عمل اشاره شده بود. گفته فوق، به مراتب ساده تر و قابل درک تر از آن بود. و نوشته ای که در آن روزها خوانده بودم خیلی شبیه به این نوشته بود.
واقعاً چقدر درست فرموده اند که سرنوشت هر کس به افکاری که در سر دارد، بستگی دارد.

میلاد م

کاربر ويژه
سلامت، توانایی، فرصت، جوانی و شادابی ات را فراموش مکن؛ تا با آنها،آخرت را به دست آوری».

سید رضا

کاربر ويژه
یاحق یا علی
...تعصبهای شما برای خصلتهای ارزشمند،حفظ حقوق همسایگان،وفا به پیمانها،اطاعت کردن نیکیها،سر پیچی از تکبر،جود و بخشش داشتن،خودداری از ستم،وحشت از قتل نفس،انصاف در باره مردم،فرو خوردن خشم و دوری و اجتناب ازفساد در زمین باشد...
(فرازی از خطبه 192،نهج البلاغه ترجمه آیت الله مکارم)

میلاد م

کاربر ويژه
810-Hadis-012.jpg

سید رضا

کاربر ويژه
یا حق یا علی
...بر جای خود بایستید(و بدون اجازه دست به نبردی مبرید)،در برابر بلاها و مشکلات استقامت ورزید،شمشیرها و نیروهایتان را در راه هوا وهوس و کلماتی که از زبانتان بیرون می آید به کار نیندازیدو در باره آنچه خداوند تعجیل آن را لازم ندانسته شتاب مکنید...زیرا آن کس از شما که در بستر خویش بمیرد،ولی به طور شایسته معرفت خدا و پیامبر واهل بیتش را داشته باشد،«شهید»از دنیا رفته و اجر و پاداشش بر خداست و ثواب اعمال شایسته ای را که قصد انجام آن را داشته است میبرد و نیتش،جانشین ضربات شمشیرش قرار میگیرد،(این سخن را به این خاطر میگویم که)هر چیزی وقت مشخصی دارد و سرآمدی معین.
( فرازی از خطبه 190)

سید رضا

کاربر ويژه
کسی در انجام کاری که مردم خوش ندارند شتاب کند،در باره او چیزی خواهند گفت که از آن اطلاعی ندارد.
(حکمتهای نهج البلاغه)

بالا