• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

دقایقی پیش، شهر جدید پردیس در استان تهران لرزید.

mehran_a65

کاربر ويژه
به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران، حدود ساعت یک بامداد شنبه، زمین‏لرزه‏ای نسبتا شدید شهر جدید پردیس را لرزاند.

تاکنون حادثه‏ای در این زمینه اعلام نشده است و مردم شهر جدید پردیس با نگرانی در خیابان‏های این شهر تجمع کرده‏اند.

اخبار بعدی متعاقبا اعلام می‏شود.

پردیس یکی از شهرهای اقماری جدید تهران و پرجمعیت‏ترین منطقه مسکونی شمال‏شرق این استان محسوب می‏شود.

این شهر در فاصله 20 کیلومتری پایتخت و دامنه رشته کوه‏های البرز قرار گرفته است.

بر اساس آخرین سرشماری اعلام شده (سال 85) جمعیت این شهر 58 هزار نفر است که طبق طرح جامع، تا 600 هزار نفر را در خود پذیرا خواهد بود.

منبع:پردیس در تهران لرزید

icon_rolleyes.gif
icon_rolleyes.gif
icon_rolleyes.gif

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
داره ایران گردی میکنه چیکارش داری
بذار ایران رو قشنگ سیاحت کنه

ای بابا راست میگی وقتی میره ژاپن آب از آب تکون نمی خوره ولی میاد ایران قشنگ یه کوچولو خودی نشون میده 300 نفر میمیرن
اون روزداشتم فکر می کردم ژاپنی ها این خبر زلزله آذربایجانو می شنون چقدر تعجب می کنن 5ریشتر زلزله این همه خسارت

mehran_a65

کاربر ويژه

ای بابا راست میگی وقتی میره ژاپن آب از آب تکون نمی خوره ولی میاد ایران قشنگ یه کوچولو خودی نشون میده 300 نفر میمیرن
اون روزداشتم فکر می کردم ژاپنی ها این خبر زلزله آذربایجانو می شنون چقدر تعجب می کنن 5ریشتر زلزله این همه خسارت

بله اونوقت چشم
بادومی ها میشن چشم گردویی ها از تعجب
:تعجب2:

tirnam

کاربر ويژه
خبر ناراحت کننده ای بود......کاریش نمیشه کرد دیگه ((((((((((((((((( عععععععععععععععععههههههههه چرا enter میزنم میره پایین ولی وقتی ارسال می کنم می چسبه به خط بالایی !!!!

بالا