B a R a N
مدير ارشد تالار
دلمه سیب
مواد لازم
• 1 عدد پیاز درشت
• روغن
• زردچوبه، دارچین، نمک
• زعفران دم کرده
• 200 گرم گوشت چرخ کرده
• 1/4 پیمانه لپه
• 1 قاشق سوپخوری شکر
• 2 قاشق سوپخوری آب لیموترش
• 4 عدد سیب درشت
• 3 قاشق سوپخوری کره
طرز تهیه
1. ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و به آن ادویه و کمی نیز زعفران، اضافه کنید.
2. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و سپس لپه را که از قبل پخته اید به همراه کمی شکر و آب لیمو به گوشت اضافه کنید و مواد را کنار بگذارید. داخل سیب ها را یک به یک خالی و آنها را با مواد پر کنید.
3. سیب ها را در ظرف بچیند. آب را همراه با کره آبکرده، زعفران، آب لیمو و شکر روی آنها بریزید و بگذارید تا پخته شوند
مواد لازم
• 1 عدد پیاز درشت
• روغن
• زردچوبه، دارچین، نمک
• زعفران دم کرده
• 200 گرم گوشت چرخ کرده
• 1/4 پیمانه لپه
• 1 قاشق سوپخوری شکر
• 2 قاشق سوپخوری آب لیموترش
• 4 عدد سیب درشت
• 3 قاشق سوپخوری کره
طرز تهیه
1. ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و به آن ادویه و کمی نیز زعفران، اضافه کنید.
2. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و سپس لپه را که از قبل پخته اید به همراه کمی شکر و آب لیمو به گوشت اضافه کنید و مواد را کنار بگذارید. داخل سیب ها را یک به یک خالی و آنها را با مواد پر کنید.
3. سیب ها را در ظرف بچیند. آب را همراه با کره آبکرده، زعفران، آب لیمو و شکر روی آنها بریزید و بگذارید تا پخته شوند